Starity

Depresszióval és öngyilkos gondolatokkal küzdött Sophie Turner

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. április 18. 18:44 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 23 éves színésznő őszintén vallott arról, mennyiben befolyásolta életét a Trónok harca és annak sikere.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. április 18. 19:42 #2
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Mondjuk, hogy rossz színész az igaz, de az alakja 10/10-es. Nem kedvelem, de most együtt érzek vele, nekem is mondták már, hogy kövér vagyok 172 cm-rel és 55 kg-val. Szarul tud esni, még akkor is, ha tudod, hogy nem igaz és nincs kedved enni sem, mert bűntudatod lesz.
2019. április 18. 20:21 #3
hangingtree.
hangingtree.
új tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 270351
amúgy szerintem annyira nem rossz színésznő.
vannak jó pillanatai.
2019. április 19. 08:20 #4
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
Hozzászólás: 304
Azonosító: 270073
Megnéztem a Dr. Phil-es interjú egy részét. Pont azt amikor erről beszélt. És annyira felháborító, hogy azért cikizték mert kamaszodni kezdett. Bár valószínűleg ha nem a tinédzser évei közepén kapott volna szerepet a Trónok harcában, akkor ez nem lett volna.. De akkor is. Mitől lesz jobb másnak ha a kinézetét szidják, főleg ha a támadó fél se néz ki tökéletesen. Sőt..
2019. április 19. 10:58 #5
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Szerintem annyira nem rossz színésznő. Sajnálom, hogy megkellett neki ezt tapasztalnia.. Az emberek kegyetlenek tudnak lenni. sad.gif Én is megkaptam csomószor, hogy kövér és ronda vagyok (167 cm + 48 kg, lmaooooo). Na mindegy, kritizálók mindig lesznek.
2019. április 19. 13:39 #6
helsinkimagyarimado
helsinkimagyarimado
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 401
Azonosító: 271117
Ezt sosem értettem, hogy miért kell indokolatlanul bántani valakit. A legtöbb hétköznapi ember általában egy hírességbe rúg bele, mert ettől neki jobb lesz a közérzete. Én is követtem el hasonló hibákat, tehát tudom, hogy miről hadoválok. De a kritikát, ha közszereplő leszel, fel kell tudnod dolgozni. Ha nincs más, akkor szakemberek segítségével. De nekem jót tettek a családtagjaimmal vagy a kollégáimmal a lelkizős beszélgetések. Utána átlendültem a mélypontról! Tehát, ha fáj valami, beszéld meg az arra érdemes emberrel! Mást nem mondhatok! smileeee.gif
2019. április 19. 20:13 #7
lelle.95
lelle.95
új tag

StátuszFeküdtem az ágyamban, bámultam a csillagokat, de hova a francba lett a tető?
Hozzászólás: 17
Azonosító: 271783
Ez már népbetegség.
2019. május 14. 17:55 #8
saintveronika
saintveronika
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 272073
Nem tudom egyáltalán miért gondolják azt, hogy rossz színésznő. Tökéletesen játszotta éveken keresztül azt a naív kislányt, aki a könyvekben szerepel. Attól, hogy a karaktere jelentéktelen még azt is ugyanúgy el kell tudni játszani, de sajnos ezt sokan nem értik meg és hasonlóan Sophie-hoz, más karakterek megszemélyesítőjét is ugyanígy lealacsonyítják, csak mert nem szimpatikus a kitalált személyisége.. Egyébként ez ma már tényleg népbetegség, sokmindenkibe belebeszélik, hogy nem jó és ezt pont olyan emberek teszik akik semmivel sem jobbak, talán még rosszabbak is mint jelen esetben Sophie.. Sajnálom, hogy ezt neki is át kellett élnie..
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok