A 23 éves színésznő őszintén vallott arról, mennyiben befolyásolta életét a Trónok harca és annak sikere.
A teljes cikkhez kattints ide!
Depresszióval és öngyilkos gondolatokkal küzdött Sophie Turner
2019. április 18. 18:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. április 18. 19:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mondjuk, hogy rossz színész az igaz, de az alakja 10/10-es. Nem kedvelem, de most együtt érzek vele, nekem is mondták már, hogy kövér vagyok 172 cm-rel és 55 kg-val. Szarul tud esni, még akkor is, ha tudod, hogy nem igaz és nincs kedved enni sem, mert bűntudatod lesz.
2019. április 18. 20:21
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
amúgy szerintem annyira nem rossz színésznő.
vannak jó pillanatai.
vannak jó pillanatai.
2019. április 19. 08:20
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Megnéztem a Dr. Phil-es interjú egy részét. Pont azt amikor erről beszélt. És annyira felháborító, hogy azért cikizték mert kamaszodni kezdett. Bár valószínűleg ha nem a tinédzser évei közepén kapott volna szerepet a Trónok harcában, akkor ez nem lett volna.. De akkor is. Mitől lesz jobb másnak ha a kinézetét szidják, főleg ha a támadó fél se néz ki tökéletesen. Sőt..
2019. április 19. 10:58
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szerintem annyira nem rossz színésznő. Sajnálom, hogy megkellett neki ezt tapasztalnia.. Az emberek kegyetlenek tudnak lenni.
Én is megkaptam csomószor, hogy kövér és ronda vagyok (167 cm + 48 kg, lmaooooo). Na mindegy, kritizálók mindig lesznek.
2019. április 19. 13:39
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Ezt sosem értettem, hogy miért kell indokolatlanul bántani valakit. A legtöbb hétköznapi ember általában egy hírességbe rúg bele, mert ettől neki jobb lesz a közérzete. Én is követtem el hasonló hibákat, tehát tudom, hogy miről hadoválok. De a kritikát, ha közszereplő leszel, fel kell tudnod dolgozni. Ha nincs más, akkor szakemberek segítségével. De nekem jót tettek a családtagjaimmal vagy a kollégáimmal a lelkizős beszélgetések. Utána átlendültem a mélypontról! Tehát, ha fáj valami, beszéld meg az arra érdemes emberrel! Mást nem mondhatok!
2019. május 14. 17:55
|
saintveronikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.29. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 272073 offline
|
Nem tudom egyáltalán miért gondolják azt, hogy rossz színésznő. Tökéletesen játszotta éveken keresztül azt a naív kislányt, aki a könyvekben szerepel. Attól, hogy a karaktere jelentéktelen még azt is ugyanúgy el kell tudni játszani, de sajnos ezt sokan nem értik meg és hasonlóan Sophie-hoz, más karakterek megszemélyesítőjét is ugyanígy lealacsonyítják, csak mert nem szimpatikus a kitalált személyisége.. Egyébként ez ma már tényleg népbetegség, sokmindenkibe belebeszélik, hogy nem jó és ezt pont olyan emberek teszik akik semmivel sem jobbak, talán még rosszabbak is mint jelen esetben Sophie.. Sajnálom, hogy ezt neki is át kellett élnie..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: