Bár a bolgár származású színésznő nevét már világszerte ismerik, mégsem árasztják el a stúdiók munkalehetőségekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nehezen jut szerephez Nina Dobrev
2019. április 14. 18:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. április 15. 10:19
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Ugyan az első 1-2 évad után elvesztette az érdeklődésemet a Vámpír naplók Ninát én egy szimpatikus színésznőnek tartom. Azon kevesek közé tartozik nálam akinek az eljátszott karakterétől a falra tudtam volna mászni, de mint embert kedvelek és jó színésznőnek tartom.
Sajnos lehet a vámpír naplós korszak nem múlt el nyomtalan és valószínű kimondatlanul is beskatulyázták a film készítők. Részemről a sorozat szerepeket én eléggé két élű fegyvernek tartom a színészekre nézve.
Minden esetre drukkolok neki, hogy sikerüljön átlépnie korábbi karakterének árnyékát.
Sajnos lehet a vámpír naplós korszak nem múlt el nyomtalan és valószínű kimondatlanul is beskatulyázták a film készítők. Részemről a sorozat szerepeket én eléggé két élű fegyvernek tartom a színészekre nézve.
Minden esetre drukkolok neki, hogy sikerüljön átlépnie korábbi karakterének árnyékát.
2019. április 15. 12:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon szeretem Ninát, egy végtelenül aranyos, kedves, normális és nem utolsó sorban gyönyörű nő. A Vámpírnaplókban Elena karaktere valóban sz@r volt, de mint Katherine, szerintem remekelt.
A TVD után láttam az Egy különc srác feljegyzéseiben, nagyon jó film, bár itt nem volt sok szerepe, valamint az Egyenesen át-ban, ez is szintén tetszett, a film is és az alakítása is.
Szerintem megérdemelné, hogy szerepeket kapjon, nála ezerszer tehetségtelenebb színészeket meg elhalmoznak ajánlatokkal, nem is értem...
A TVD után láttam az Egy különc srác feljegyzéseiben, nagyon jó film, bár itt nem volt sok szerepe, valamint az Egyenesen át-ban, ez is szintén tetszett, a film is és az alakítása is.
Szerintem megérdemelné, hogy szerepeket kapjon, nála ezerszer tehetségtelenebb színészeket meg elhalmoznak ajánlatokkal, nem is értem...
2019. április 17. 17:36
Pedig egy nagyon jó színészőnek tartom. Kitartást kívánok neki!
2019. április 17. 21:11
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Majdcsak sikerül neki is az áttörés. Valakinek hinnie kellene benne! De legalább a rajongók odavannak érte!
A Vámpírnaplókat tervezem majd megnézni és az ott játszott szerepében gyönyörű volt Nina!
♥
2019. április 19. 19:04
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Szerintem nem kellett volna otthagyni a Vámpírnaplók 7. évadát...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: