Starity

Cardi B: „Jó anya vagyok!”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. április 14. 18:21 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az idei anyák napja az első olyan lesz a rapper számára, melyet édesanyaként (is) ünnepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. április 14. 19:53 #2
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 243663
Még mindig várok cikkeket, arról, hogy mekkora trash ez a nő. Kicsit felmérgel, hogy beállítják itt szentnek, de a gerinctelenségeiről bezzeg egy cikk se születik
2019. április 15. 10:57 #3
KingKylie
KingKylie
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 271514
Imádom ezt a nőt <3
2019. április 15. 11:33 #4
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Elza Foster egyetértek, ha másnak botránya van egyből lehozzák valamiért Cardi ügyéről hallgatnak
2019. április 15. 16:32 #5
unikornis23
unikornis23
visszatérő vendég

StátuszHagyj valami üzenetet az üzenőfalamon!! Akármit!!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 426
Azonosító: 271043
Igaza van!!! Cardi egy erős izmos független jól rappelő gyönyörű okos nő!!!!!
2019. április 15. 18:11 #6
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van Cardinak! Kulture egy tünemény és a világ legaranyosabb kislánya. Cardi nagyon büszke lehet a lányára, de leginkább önmagára! Nagyon tisztelem és bírom benne azt, hogy ennyire a földön tudott maradni, nem szállt el magától, egy teljesen normális és ami mégfontosabb, példaértékű anya lett a kislánya számára. Biztos vagyok abban, hogy Kulture-nak a világ egyik legszebb gyermekkora lesz, hiszen a szülei eddig is és ezután is mindent megtesznek azért, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Minden tiszteletem Cardié! heart.gif

A véleményem ezen részét itt lezárnám és szeretnék válaszolni a kedves és tiszteletreméltó utálkozóknak, akik természetesen teljesen és tökéletesen ismerik Cardit. Imádom látni, amikor valaki az adatlapjára kiírja, hogy utálja az "előítéleteket, utálkozást, butaságot, bunkózást", ennek ellenére boldogan gerinctelenez és trash-ez le egy olyan nőt, akire egy rossz szava nem lehetne. Elismerem, hogy Cardi múltja nem volt a legszebb és voltak sötét időszakai, de amíg nem ment át valaki azokon amiken Ő, nincs joga ítélkezni. Cardi megváltozott és egy jó anya lett, kár hogy ezt nem látja senki, mivel nem ismerik Őt. Nagyon jó lehet valakit elítélni egy cikk után, de mindegy is. Nem szeretnék shadelgetni, de úgy érzem enélkül nem igazi Starity-tag senki, szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy ne egy Little Mix-fan, mondja azt Cardira, hogy "trash". heart.gif
2019. április 15. 20:54 #7
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

ArteeBlanc excuse me. A little mix egy trash? Az a banda egy trash, amelyik felhívják a figyelmet a RASSZIZMUS ellen? Az a banda, aminek a tagja dokumentum filmet készít, amiben rávilágít a szoc.média árnyoldalára? Az a banda, amely nyiltan kiáll az LGBTQ+ emberek mellett? Az a banda, amelyik a self-lovera tanít minket? Az a banda, akik megírták a Stripet? Az a banda, amelyik nyiltan kiáll a nők mellett? Az a banda, amelyik egy homofób országba elénekelte, az LGBTQ+ himnuszává avanzsált Secret Love Songot. Az a banda a trash, amelynek tagjai komoly pénzösszegeket adnak a rák ellenszerével foglalkozó kutatóknak? (mellesleg minden évben megmártózik Jade a jéghideg tengerbe, csak hogy ADAKOZZON) Az a banda, akik megmászták a Kilimanjarót csak, hogy mélyszegénységben élő embereken segítsenek?
Szóval kérlek, kedves ArteeBlanc miért is tartod trashnek a Little Mixet? ja, mert volt eszük és nem C*rdival collabeltek, hanem az "ősellenséggel" Nicki Minajzsal.
Nem érdekel, hogy szereted C*rdit, úgy szeresd, hogy ne az én (vagy mások) kedvenceimet próbáld leszólni (de nem jön össze, mert a Little Mix az egyik legunproblematicabb előadó a mai iparba). Meg ne legyél már ennyire elvakult. C*rdi, nem azt mutatja a világ felé, hogy mennyire megváltozott. És az a legdurvább, hogy takarózol még mindig, hogy régen volt. Oké, de a férfiaknak a nagy része, akiket megráncigálnak mert valakit megerőszakoltak, mind régen volt és mégis lecsukják. C*rdi semmit nem kapott, senki nem kapta fel, pedig ő erősítette meg, még volt képe videóban elmondani, mintha nem jelentene semmit. De mindegy, nem egy elvakult emberrel fogom ezt megvitatni, aki csak annyit tud szajkózni, hogy C*rDi MeGvÁlToZoTt, de am egy bocsánatot se tud kinyögni.
2019. április 15. 20:58 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elza Foster @ 2019.04.15. 20:54)
ArteeBlanc excuse me. A little mix egy trash? Az a banda egy trash, amelyik felhívják a figyelmet a RASSZIZMUS ellen? Az a banda, aminek a tagja dokumentum filmet készít, amiben rávilágít a szoc.média árnyoldalára? Az a banda, amely nyiltan kiáll az LGBTQ+ emberek mellett? Az a banda, amelyik a self-lovera tanít minket? Az a banda, akik megírták a Stripet? Az a banda, amelyik nyiltan kiáll a nők mellett? Az a banda, amelyik egy homofób országba elénekelte, az LGBTQ+ himnuszává avanzsált Secret Love Songot. Az a banda a trash, amelynek tagjai komoly pénzösszegeket adnak a rák ellenszerével foglalkozó kutatóknak? (mellesleg minden évben megmártózik Jade a jéghideg tengerbe, csak hogy ADAKOZZON) Az a banda, akik megmászták a Kilimanjarót csak, hogy mélyszegénységben élő embereken segítsenek?
Szóval kérlek, kedves ArteeBlanc miért is tartod trashnek a Little Mixet? ja, mert volt eszük és nem C*rdival collabeltek, hanem az "ősellenséggel" Nicki Minajzsal.
Nem érdekel, hogy szereted C*rdit, úgy szeresd, hogy ne az én (vagy mások) kedvenceimet próbáld leszólni (de nem jön össze, mert a Little Mix az egyik legunproblematicabb előadó a mai iparba). Meg ne legyél már ennyire elvakult. C*rdi, nem azt mutatja a világ felé, hogy mennyire megváltozott. És az a legdurvább, hogy takarózol még mindig, hogy régen volt. Oké, de a férfiaknak a nagy része, akiket megráncigálnak mert valakit megerőszakoltak, mind régen volt és mégis lecsukják. C*rdi semmit nem kapott, senki nem kapta fel, pedig ő erősítette meg, még volt képe videóban elmondani, mintha nem jelentene semmit. De mindegy, nem egy elvakult emberrel fogom ezt megvitatni, aki csak annyit tud szajkózni, hogy C*rDi MeGvÁlToZoTt, de am egy bocsánatot se tud kinyögni.

Ha neked van jogod leszólni Cardit, szerintem ugyanannyi jogom van nekem is leszólni bárkit. ^^
2019. április 16. 06:06 #9
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
És milyen szerény!
2019. április 16. 12:02 #10
Diomendes
Diomendes

StátuszI'll be needing stitches..
Hozzászólás: 538
Azonosító: 220652
A csapból is ez a feltűnőségi viszketegségben szenvedő nőszemély folyik... Ennyi erővel írhatnának már pár cikket az árnyoldaláról is, mert van bőven. És nem csak a múltjában. smileeee.gif
2019. április 16. 16:14 #11
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
ArteeBlanc: Neked csak annyit hogy igazán nem kellene így leértékelni a Little Mixt. Így is le vannak szegények eléggé pedig nem érdemlik meg mert nagyon tehetséges és van bennük valami olyan badass-ség ami miatt sokan nagyon szeretik őket. És igen ahogy Elza Foster írta attól még hogy Cardi konkurensével készítettek dalt, nem kéne kiakadni... Amúgy meg ti hallottatok róla hogy Cardi huszon akárhány jelölést kapott az idei Billboard díjátadón. De mire ez a sok jelölés?? Nickinek meg be kell érnie 1 db jelöléssel és egy a szervezők által szabotált Coachella fellépéssel... Hát szép mondhatom. Aki már veteránnak számít a szakmában annak kéne ennyi díjat bezsebelnie nem kis 27 éves pár éve még a sztriptízrudakat ostromoló ribancoknak... A színészeknél ez valahogy jobban működik. Náluk megbecsülik az igazi régóta a szakmában tevékenykedő színészeket és színésznőket. Meryl Streep is már hányszor nyert díjakat csak mert tisztelik a munkásságát. Remélem ez majd egyszer az előadói szakmában is így lesz és Nicki egyszer ikonná fog válni. Csak mondjatok még egy olyan előadót akinek ennyi dala van meg lehet nézni YouTubeon a Music Evolution-jét hogy mennyi dalt készített már eddig. Egyik másik sztárnak sem olyan hosszú a Music Evoultion videója mint az övé. És ráadásul minőségben is ott van mert már mennyi slágert tudhat maga mögött. Starships, Pound The Alarm, és még sorolhatnám. Na erre szokták mondani hogy "Cardi could neverrr" biggrin.gif Szóval ennyit erről...
2019. április 16. 20:20 #12
- törölt felhasználó -    
Először is Cardi azért folyik a csapból is és azért van róla több pozitív cikk, mint negatív, mert valami nagyon jól csinál. A zenéje b*szott jó, a személyisége elképesztő és a humora meg a lazasága is egy szeretnivaló nővé teszi.

BLulu88: Miért ne értékelhetném le a Little Mix-ET? Nekem talán nem lehet véleményem? Bocsi nem tudtam. Szerintem ugyanannyi jogom van elmondani azt, hogy mit gondolok valakiről, mint neked vagy bárki másnak. Ahogyan te írod Cardira, hogy "could neverrr" és, hogy egy "sztriptízrudakat ostromoló r*banc", úgy én is simán mondhatom azt a Little Mix-re, hogy trash, nem? De a kedvenc részem, akkor is az amikor előhozzák NIKOLETTÁT, mint a queen of rap. Légyszíves.. nem lehet már lezárni ezt a témát? Nekem hiába mondod, hogy mennyi dala van Nickinek, mind ismerem, az összeset szeretem. Nicki már egy ikon, nem kell azzá válnia. Miért szeretem jobban Cardit? Mert nincs elszállva magától egy nr. 1 album, egy Grammy és számtalan toplistás szám után. Ezért imádom például Iggy-t is és megannyi sikeres rappert, akik Nicki előtt vannak a kedvenceimnél. Nicki mit csinál, ha egy sikeres női rapper feltűnik? Folyamatosan királynőnek nevezi magát (itt jelzem, senki nem mondta, hogy nem az), beleköt abba, hogy ki írja mások dalszövegeit, magyarul irigy. De mire? Ő már több, mint 10 éve a női rap legnagyobb alakja, nem lenne jobb inkább ha támogatna egy feltörekvő előadót? Azt írtad, hogy "Aki már veteránnak számít a szakmában annak kéne ennyi díjat bezsebelnie"... gondolom itt nem Remy Ma-ra, Queen Latifah-ra és Lil' Kim-re céloztál, akik Nicki előtt "uralkodtak"? Remy számomra a legnagyobb női rapper, nála tényleg minden megvan, ami egy nőt igazi rapperé tesz, viszont fele annyira sem sikeres, mint Nicki. És ez kit érdekel? Jó zenét csinál, vannak rajongói, nincs elszállva magától, egy igazi rapper ilyen! A Coachella-n, gondolom a szervezők szabotálták azt is, hogy Nicki elfelejtette a szöveget, mert igen.. mostanában a fellépésein a dalok 4%-át rappeli el, a szavak felét elordítja és csak rázza magát a színpadon.. Régen nem ilyen volt, a koncertjei sokkal jobbak voltak. Ne érts félre, én lennék a világ legboldogabb embere, ha Nicki egy picit is megváltozna a jobb irányba. Aki ismer, az tudja mennyire szeretem!

Most pedig szeretnék még pár percet pazarolni a Little Mix-re és arra, hogy mennyire "borzasztóan fáj nekem" az, hogy nem Cardi kapta meg a Woman Like Me rap részet! Nem értem, hogy miről beszéltek, hiszen már-már jobban ismeritek Belcalist, mint én. Az eredeti tervek szerint Cardi kapta volna meg a dalt, viszont visszautasította. Ezután persze a Little Mix egy óriási Nicki fan lett és kezdték, hogy "Mi Nicki szerettük volna már az elején"... Istenem, ennyire napraforgó embereket. Ha annyira Őt szerették volna, akkor nem Cardit kérik fel elsőként. Logikájuk mondjuk van, az tény. Ha Cardi elfogadja a dalt, akkor sokkal sikeresebb lett volna.

Végül csak annyit szeretnék mondani, hogy aki még mindig ott van leragadva, hogy Cardi táncos volt, annak csak gratulálni tudok. Nagyon-nagyon jó dolog még mindig elítélni embereket a múltjuk miatt. Nem is értem, minek pazaroltam az időm erre a válaszra.. Remélem ezután még többen megutálnak. Legyen szép estétek! heart.gif
2019. április 17. 12:31 #13
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

ArteeBlanc, olyan buta vagy.
2019. április 17. 15:24 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elza Foster @ 2019.04.17. 12:31)
ArteeBlanc, olyan buta vagy.

Szerintem engem azután minősíts, miután logikusan tudsz vitázni. Nekem mondod, hogy ne szóljam le a kedvenceidet? Nekem mondod, hogy ne trash-ezzem le őket? Először is vegyél egy tükröt és akkor mondd, hogy buta vagyok, mert ha nem vetted volna észre, azokat a dolgokat, amelyekért lebutáztál te pontosan előttem tetted meg. Ezzel csak magadat minősíted.
2019. április 17. 16:44 #15
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Az a baj, ArteeBalnc,hogy TE nem tudsz normalisan vitazni. En leirtam, miert trash C*rdi. Te epdig visszamondtad, hogy a Little Mix trash, mert, hogyha en megtehetem, akkor te is. De nem fogod fel, hogy nem azert trash Cardi mert a kedvenced vagy szereted ot. Hanem azert, mert rasszista, homofob, transzfob, nincs tisztaba a tettei kovetkezmenyevel, es ennek tetejebe, meg orszag-vilag elott bevallja, hogy ferfiakat drogozott be, rabolt ki es eroszakolta meg oket. Es meg egy hulye bocs-t se preselt ki magabol. Igazad van, nem ismerem ot (ahogy TE sem), de amit mostanaban mutat a vilag fele nem tekintenem kovetendo peldanak, nem tekintenem jo anyanak (komolyan, azt tanitani a kiskolyoknek, hogy nem kell felelosseget vallalni a tetteiert, nem vall valami jo anyara), nem tekintem jo embernek. Ez az en velemenyem, neked meg az ellenkezoje. Es egyebkent igy az eszervekre visszaterve. Kerlek, kedves ArteeBlanc, engem ugy gyozz mar meg, hogy Cardi nem trash, hogy bebizonyitod, hogy nem az. Ne ugy, hogy letrashezed a legunproblematicabb bandat a vilagon.
Szoval a fent emlitettek miatt, meg ugy amiatt, hogy nem tudod felfogni, hogy nem szerethet mindenki mindenkit vagy buta.
oh es csak szeretnek visszaterni erre a Little Mixesre, hogy az LM evek ota (6-7 evrol beszelek) akar collabet Nickivel, szoval a nagy es csodalatos Cardi hazudott, nem ot kertek meg eloszor, hanem Nickit. Es ezekre vannak szemmel lathato bizonyitekok is.
2019. április 17. 17:24 #16
- törölt felhasználó -    
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,Cardi a kedvenc rapperem, Nicki Minaj mellett!!!
2019. április 17. 17:35 #17
- törölt felhasználó -    
Hé,hé,hé,hagyjátok békén a Little Mixet!!!!!!

(igen, főleg te,ArteeBlanc!!!!!!)
2019. április 17. 21:21 #18
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
mi kommentek vannak itt kihalok, némelyik érdekesebb minthogy mizu van Cardival biggrin.gif
2019. április 18. 14:54 #19
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nagyon cuki babóca smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Cardi B Cardi B 2942.