Az egyik leghíresebb mesehős szerepébe bújva próbálja ki magát az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello lesz a következő Hamupipőke
2019. április 10. 16:43
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Jajj nagyon megörültem neki ahogy instagrammon láttam a hírt. Mindig is imádtam a Disney meséket és azok feldolgozásait. Sosem érdekelt, hogy pl a Hamupipőkéről hány bőrt húztak már le, mindig megnéztem a legújabb feldolgozást
A cikkhez még annyit, hogy én úgy tudom, hogy Camila a film zenei soundtrackjén is szerepelni fog
A cikkhez még annyit, hogy én úgy tudom, hogy Camila a film zenei soundtrackjén is szerepelni fog
2019. április 10. 17:28
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jézusom ez most komoly? Annyi Hamupipőke feldolgozás van már. A Hilary Duffos még nem is rossz, és a Lucy Hale-es is elmegy, de a Selena Gomezes és a Sofia Carsonos elég gagyik. Van még rengeteg, de az eredeti és a Disney 2015-ös élőszereplős változata a legjobbak.
Ehhez sem fűzök nagy reményeket.
Ehhez sem fűzök nagy reményeket.
2019. április 10. 17:45
|
|
KeményKezűúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 271955 offline
|
Komolyan minek kell mindenből élőszereplős változat? Van amik jók, de egyesek olyan bénák lettek, hogy az eredetitől is elment a kedvem Disney rajongó létemre. Én azt hittem csak egy verzió van, mert akkor talán elmenne még egy, de mint Zsóka11 által kiderült, nem egy van.
2019. április 10. 19:26
A Hamupipőkének már számtalan, sikeres, modern feldolgozása elkészült. Nem értem, hogy mi értelme már ennyi bőrréteget lehúzni a sztoriról. Egyszerűen fölösleges.
2019. április 11. 14:13
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Először elgondolkodtam azon, ki is az a Hamupipőke, amikor meg rájöttem, az ugrott be, hogy Camila Cabello akármennyire tehetséges, inkább Hófehérkének tudnám elképzelni...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: