A modell híres karcsú alakjáról, és gyakran meg is mutatja magát Instagramon. Ám annak ellenére, hogy rendkívül atletikus fizikummal rendelkezik, nem követ semmilyen különleges diétát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így marad formában Emily Ratajkowski
2019. április 08. 12:05
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Fu de utalom ezt a not, semmihez nem ert csak a meztelenkedeshez
2019. április 08. 15:36
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Nem biztos, hogy hazudik, de el bírom képzelni, hogy több a 'nyúlkaja" az étrendjében mint egy kiadós tésztás étel. Már csak a "munkája", a modell szakma miatt is. De pl van aki alapból nyulánkabb alkat, pl én világ életemben annyit ettem mint 3 másik együtt, mégis vékony vagyok (ezzel nem azt mondom, hogy szép is lol). Mondjuk Emily biztos edz is valamit, nem a fekvéstől lehet izmos
2019. április 11. 18:11
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
bakker, a csajt egészen a méhéig látta már mindenki. minek kéne nevezni, apácának?
plusz kamuzik összevissza. De ami a legjobban kiakaszt, az a mérhetetlen sötét butaság, ami árad a tekintetéből. oké, senki nem várja el egy modelltől, hogy agysebész legyen, de én szinte várom, hogy mikor mondja azt, hogy "múúúú"
2020. február 16. 16:06
caesar te tényleg egy hülye barom vagy. Elmondanám neked, hogy Emily a női jogokért kampányol, csak ezt ti nem vagytok képesek felfogni, mert neked még az utcátokban lakó néni is biztosan egy ringyó. Hülye paraszt vagy tudod?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: