Az énekesnő tegnap jelentette meg újdonságát a Monopoly című kislemez képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande új dalával akarta tudatni, hogy biszexuális?
2019. április 02. 20:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. április 02. 21:10
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
teljesen igaza van♥
2019. április 03. 14:19
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
És ha az? Kinek árt vele? Ez a 21. század, el kéne fogadni ha esetleg valaki nem csak az ellenkező nemet szereti. MMásodszor a saját dalaiba azt ír, énekel amit ő szeretne.
(se lányszerető, se Ariana rajongó nem vagyok, de nem értem minek kiakadni mindenen)
(se lányszerető, se Ariana rajongó nem vagyok, de nem értem minek kiakadni mindenen)
2019. április 03. 15:24
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
most komolyan...kit érdekel? Nem mindegy? lmao
2019. április 03. 16:04
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
azt hittem, hogy a tlic után rosszabb száma nem jöhet, hát ezzel most nagyon rácáfolt. a klipp és a dal is eléggé pocsék, szerintem.
és amúgy ez a dal, nem a thank u, next albumáról van. ami azért jó, mert ott azért vannak elég ütős számok, jó hogy nem rontotta el az összképet egy ilyennel.
és amúgy ez a dal, nem a thank u, next albumáról van. ami azért jó, mert ott azért vannak elég ütős számok, jó hogy nem rontotta el az összképet egy ilyennel.
2019. április 03. 17:53
|
|
AriFanPageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 271716 offline
|
Szerintem a dal jó, csak a klipp nos fura
2019. április 03. 23:12
Se a klipp, se a dal nem sikerült jól kivételesen.
2019. április 04. 14:35
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
fhuuu, egyszer kell visszajöjjek starityre, hogy egy Arianaról szóló cikket elolvassak, de akkor is szarul van beleírva valami. a Monopoly című dala nincs rajta a thank u, next albumán, a következő single arról (elméletileg) a needy lesz. magyarán ennek semmi köze hozzá. nem igaz hogy egy minimálisat nem lehet utánna olvasni mielőtt megírunk egy cikket.
nekem többszöri meghallgatás után egészen megtetszett, őszintén eleve nem vártam sokat ettől a daltól, de i still love them
nekem többszöri meghallgatás után egészen megtetszett, őszintén eleve nem vártam sokat ettől a daltól, de i still love them
2019. április 04. 17:25
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
miért kéne bárkit is felcímkézni? szeressük a nőket, férfiakat, kutyákat, macskákat, kecskéket, ufókat....beteg szar világban élünk, ma már senkit sem ér meglepetésként, ha újabb emberről derül ki, hogy milyen ferde...
2019. április 04. 19:43
A dal és a videoklip is rettentően gyenge lett szerintem. Egy ideje semmi egyedit vagy igazán jót nem tud mutatni ez a lány sajnos.
2019. április 06. 07:33
|
VikejTomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269828 offline
|
A klipp és a dal is viccből készült a legjobb barátjával, aki biszex. Ezért lett "gyenge" mert csak viccből csinálták az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2019. április 06. 12:52
Nekem nem egy és nem kettő meleg/biszex ismerősöm van... De egyes semmiből felhájpolt sztárocskák (többes szám, tehát nem csak Arianára gondolok) csak "menőzésből" mondják/csinálják ezt. Hogy ezzel még több hírnevet és "tiszteletet" érjenek el. Ebből is látszik, hogy tehetségük egy hatalmas nulla, mert ilyen dolgokkal akarják magukra felhívni a figyelmet.
Manapság szerencsére elfogadó világban élünk, de aki tényleg meleg/biszex, annak még mindig nehéz beismerni, hogy milyen is ő. Pont az ilyenek miatt, akik csak hatásvadászat céljából hangoztatják a dolgot.
Ugyan ez van a (bármilyen) erőszakkal. Egyes sztárocskák (lásd Amber) abból akart hírnevet és pénzt szerezni, hogy mindenféle mocskot terjesztett férjéről... Aztán csodálkoznak az átlag emberek, akikkel tényleg megtörténik a bántalmazás, erőszak, hogy senki nem hisz nekik... Szörnyű világban élünk...
Manapság szerencsére elfogadó világban élünk, de aki tényleg meleg/biszex, annak még mindig nehéz beismerni, hogy milyen is ő. Pont az ilyenek miatt, akik csak hatásvadászat céljából hangoztatják a dolgot.
Ugyan ez van a (bármilyen) erőszakkal. Egyes sztárocskák (lásd Amber) abból akart hírnevet és pénzt szerezni, hogy mindenféle mocskot terjesztett férjéről... Aztán csodálkoznak az átlag emberek, akikkel tényleg megtörténik a bántalmazás, erőszak, hogy senki nem hisz nekik... Szörnyű világban élünk...
2019. április 06. 15:26
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Ez a dal nincs fent az új albumon, nem hivatalos kislemez, csupán szórakozásból írták Victoriaval. Megszoktam, hogy Ariról mindig pontatlan cikkek íródnak ezen az oldalon, de legalább az ilyen egyszerű dolgoknak nézzünk már utána, könyörgöm!
2019. április 06. 16:43
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
AliceLiza teljesen igazad van tényleg csak menőzésből csinálják míg mások küzdenek azért hogy fel merjék vállalni ők a saját szuperságukat akarják reklámozni ezzel. Egyszerűbb azt mondani hogy biszex mint hogy fűvel fával lefekszik sokkal szebben is hangzik. Nemrég még a volt pasija halála miatt sírt akit ex vőlegénye miatt hagyott el majd azt a marhát is dobta és eljátszotta a szomorú özvegyet azóta meg már bekavart a képbe néhány ex neki ha már annyira felválalják magukat miért nem lehet elismerni hogy élvezni akarja az élet minden lehetőségét fűjét és fáját, ahelyett hogy játssza a kisangyalt nagyobb lemez eladás érdekében
2019. április 08. 15:10
Először is, ez a dal nincs rajta a Thank u,Next albumon, másodszor, miért baj ha valaki biszex? Ebben a világban már nem is meglepő. Egyébként, szerintem, bár jó dalai vannak, ez a szám nagyon pocsék lett. A klipp meg uncsi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.