Ian Somerhalder hajvágás közben jött rá, hogy új szerepe miatt nem igazán szabadna kárt tennie frizurájában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elrontotta haját a Vámpírnaplók sztárja
2019. március 26. 21:10
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Így jobban néz ki de amúgy nem ismerem!!
2019. március 26. 21:35
Hihetetlen, hogy Ian már a negyvenet is betöltötte, meg nem mondaná senki. Remélem, hogy sikerül helyrehoznia a bakit. Kár lenne a hajáért, ami egyébként eddig mindig kifogástalan volt.
2019. március 27. 09:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Még így is jól néz ki.
Nem tudna olyat tenni, ami ne állna jó neki, még mosogatórongyban is jól festene.
2019. március 27. 15:30
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Guuys what the fuck though
Ő 40 éves? én itt leragadtam elvesztem jó kész végem
amúgy skacok nem tudom ki hogy van vele de ő aza tipusú férfi i guess aki mindenhogy tökkkéletes
na de most nem?
Ő 40 éves? én itt leragadtam elvesztem jó kész végem
amúgy skacok nem tudom ki hogy van vele de ő aza tipusú férfi i guess aki mindenhogy tökkkéletes
na de most nem?
2019. március 29. 12:21
|
|
weareotheroceansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 269990 offline
|
sztem mindenhogy jól néz ki lmaoo és 40 éves??? i meaaan... 25nek is simán elmenne xd
2019. március 30. 00:42
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ian-nek bármilyen is a haja....piszkosul jól néz ki. ♡
2019. május 02. 21:15
|
|
Dawn Whiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 271828 offline
|
De ezt a fodrász biztos valahogy meg tudná oldani.Parókát csak Kylie-nak szabad hordania?Nem nézem a sorozatot, a pasit sem ismerem de ez nekem egy picit fura volt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: