Starity

Vége! 15 évad után lezárul az Odaát

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. március 23. 15:47 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A népszerű széria sztárjai maguk jelentették be a szomorú hírt a rajongóknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. március 23. 16:03 #2
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Igazság szerint már számítottam erre a bejelentésre (bár reméltem, hogy nem a közeljövőben történik meg), és valahol megértem, hogy így döntöttek.

Vérzik a szívem, mert ez az a sorozat, ami nagyon gyorsan a szívemhez nőtt és az első számú kedvencemmé nőtte ki magát; ami a legtöbb érzelmet váltotta ki belőlem: volt, hogy megsiratott (nem is egyszer), de sokszor csalt mosolyt is arcomra. Hálás vagyok, hogy nem csak remek színészeket, de nagyszerű embereket is megismerhettem általa. Kíváncsian várom, hogyan zárják le a történetet, bár gyanítom, hogy bőgni fogok rajta.

De ne szaladjuk ennyire előre, hiszen még a 14. sem ért véget, biztos vagyok benne, hogy számtalan meglepetést tartogat még ez az évad is. smileeee.gif
2019. március 23. 16:04 #3
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Tegnap este, miután láttam a videót, amiben Jensen, Jared és Misha bejelentették a szomorú hírt, sírtam. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a sorozat, aminek köszönhetően megszerettem sorozatok nézni, véget ér. Egyik legnagyobb kedvencemként tartom számon, soha az életben nem fogok még egyszer olyat találni, ami iránt ekkora szeretet éreznék. Aminek a részeit hétről hétre ugyanokkora izgalommal várnék. Aminek a színészeit ennyire megszeretném. Aminek a történe ilyen szinten megfogna.

Bárki bármit mondjon, szerintem az összes évad élvezhető a maga módján. Remélem, hogy akkor már egy méltó lezárást fog kapni és nem olyat, aminek a megnézése után csalódni fogok. Hiszen megérdemli, hogy a lehető legjobb lezárást kapja.

Köszönettel tartozok az egész stábnak, amiért mindezt megalkották és adtak egy kis boldogságot az életemnek. Tudom, még nincs vége és még egy darabig élvezhetem eme mesterművet, de nem állok készen arra, hogy elengedjem. Ez az egész olyasmi volt nekem, mint egy második család. Még mindig az. Örökké az lesz. #spnfamily for life heart.gif
2019. március 23. 16:28 #4
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Csatolások: 0
Azonosító: 137470
Tudtam, hogy ez a nap is eljön egyszer, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar..
Egyszerűen még mindig nem tudom, mit is írjak vagy, hogy mit is érzek pontosan. Annyi biztos, hogy kell még egy kis idő, hogy ezt az egészet feldolgozzam, hiába, hogy kicsivel több, mint egy éve vagyok részese ennek a fandomnak, hihetetlenül megszerettem mindent és mindenkit. Egyáltalán nem állok még készen, hogy elengedjem őket, és valószínűleg soha nem is fogok készen állni, de mindennek vége lesz egyszer..

Mikor tegnap este a srácok bejelentették a hírt, sírtam és egy világ omlott össze bennem. Órákon át sírtam és nem tudtam abbahagyni. Ma már nem sírok, csak hihetetlen ürességet, szomorúságot és végtelen hálát érzek. Szomorú vagyok, mert a legedvencebb sorozatom véget ér 15 év után, és hálás vagyok, mert ennek a csodálatos family-nek a részese lehettem, és ennek a sorozatnak köszönhetően csodálatos színészeket, karaktereket, embereket ismerhettem meg, akiket sosem fogok elfelejteni.❤️ Annak is nagyon örülök, hogy ezt az egészet a srácoktól kellett megtudnunk és nem mástól vagy máshonnan.

Egy biztos, még egy ilyen sorozat, mint a Supernatural, nem lesz több. Remélem, méltó lezárást fog kapni ezek után, és biztos, hogy a következő évadot - vagy legalábbis - a finálét végig fogom sírni..

Köszönöm Eric Kripke-nek, hogy megalkotta ezt a nagyszerű sorozatot, és köszönöm a színészeknek, hogy életre keltették kedvenc karaktereinket. Az egész stábnak köszönettel tartozom ezért a csodás sorozatért. Egy második családra leltem, akiket soha, de soha nem fogok elfelejteni.

Ahogy Jensen mondta egyszer: "Well, let's be clear. Supernatural will never end. The show might. But what it has built, this will never end."

Let's get ready for the Winchester brother's last hunt..
#SPNFamilyforever heart.gif
2019. március 23. 17:18 #5
luca2000570
luca2000570
új tag
Hozzászólás: 38
Azonosító: 220747
Ennek is eljött az ideje, ahogy minden másnak is egyszer.
Tudtuk, hogy egyszer véget ér majd az évről évre való túlélés. Olyan szerencsés vagyok, hogy 2012-ben rátaláltam. Nagyon jó utazás volt. Várni minden héten, hogy kijöjjön az új rész. Életem egyik-ha nem a legjobb- sorozata volt, és marha sokáig tartott. Egy sötét időszak után jól esett felfedezni milyen is a fan-világ. (Volt egy másik sorozat is, de 2016-ban véget ért.) Annyi sorozat fejeződött be de ez az egy mindig maradt. Ezért is éreztem a hűséget. Még lesz egy évad, aztán ennyi, vége.
És ez fáj, vérző seb marad a szívemen. Végig kísérte a gimis éveimet, és egy kicsit az általánosból. A finalék mindig fájtak, mer egy nyárat kellett nélküle eltöltenem újra és újra. Dean az abszolút kedvencem, mindig az volt, az is marad. De mindenki más is ......
Az első pilanattól imádtam. Kevés sorozatról mondható el ez igazán. Nem lesz már itt többet. sad.gif
2019. március 23. 17:51 #6
Vivien Gelei
Vivien Gelei
új tag

StátuszCsak aludni hagyjatok
Hozzászólás: 5
Azonosító: 271154
Persze rohadt szomorú lettem, mikor tegnap megtudtam, hiszen a kedvenc sorozatom, de a szívemben örökké élni fog, a szereplőkkel együtt. Nagyon hálás vagyok, amiért sikerül 15 évadot kihozni belőle, ez nagyon szép, főleg egy sorozatnál. <3
2019. március 23. 18:36 #7
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Nagyon szerettem a sorozatot, de úgy gondolom, hogy már rég itt lett volna az ideje, hogy vége legyen, valahol ott a 9-10 évad felé, de legkésőbb akkor, amikor kiderült ki isten. Sajnos akárhogyan is nézzük, a minőség rovására ment ez a sok-sok évad. Semmi újat nem tudtak már mutatni, csak húzzák-nyúzzák az egészet, pedig már az összes bőrt lehúzták róla. Pl milliószor meghaltak, valami csoda folytán feltámadtak, mert hát ők elpusztíthatatlanok, megszállták őket stb. Egy idő után unalmas. Tudom nem kötelező nézni, most már csak megszokásból nézem, nincs az az izgalom, mint régen, mikor alig bírtam kivárni az új epizódokat. A végére azért kiváncsi leszek.
2019. március 23. 20:57 #8
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Persze én is számítottam rá, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat, de mindig reméltem, hogy még odébb van pár évaddal. Nagyon fog hiányozni, főleg hogy minden túlzás nélkül, én ezen a sorozaton nőttem fel, rengeteg emlék köt vele össze. Még általánosba jártam, 12-13 éves voltam amikor a viasat szerdánként leadott belőle egy részt, amit egyszer elkaptam és egyből be is szippantott a sorozat -ez volt a legelső tv show amit elkezdtem nézni. Mire ledaráltam az akkor leadott 4 évadot, jött az 5., és azóta, vagyis 9 éve minden egyes héten izgatottan várom és nézem az újabb kijött részt. Emlékszem, hogy általános sulis koromban képes voltam korábban felkelni reggel suli előtt, hogy egy-egy újabb részt megnézzek.. ah, good old days. Aztán, mióta függővé tettek, elvégeztem az általánost, a középsulit és egy egyetemi szakot is. Az utolsó évaddal együtt pedig már 10 éve is meg lesz már, hogy követem Sam és Dean életét. Jaj, de fognak hiányozni. Egy másik sorozat sem érhet számomra az Odaát nyomába, hiszen többet nem tudok egy általam kedvelt sorozattal párhuzamosan felnőni.
Az már biztos, hogy ha eljön az a szomorú nap, amikor nem lesz több újabb rész, ledarálom az egész sorozatot. Azt hiszem, el leszek vele pár hétig laugh.gif
2019. március 24. 09:07 #9
romlottspárgatök
romlottspárgatök
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 269740
Idézet (Jenny Lawliet @ 2019.03.23. 18:36)
Nagyon szerettem a sorozatot, de úgy gondolom, hogy már rég itt lett volna az ideje, hogy vége legyen, valahol ott a 9-10 évad felé, de legkésőbb akkor, amikor kiderült ki isten. Sajnos akárhogyan is nézzük, a minőség rovására ment ez a sok-sok évad. Semmi újat nem tudtak már mutatni, csak húzzák-nyúzzák az egészet, pedig már az összes bőrt lehúzták róla. Pl milliószor meghaltak, valami csoda folytán feltámadtak, mert hát ők elpusztíthatatlanok, megszállták őket stb. Egy idő után unalmas. Tudom nem kötelező nézni, most már csak megszokásból nézem, nincs az az izgalom, mint régen, mikor alig bírtam kivárni az új epizódokat. A végére azért kiváncsi leszek.

Nagyon sok sorozattal ezt csinálják sajnos. Amikor már 3nál is több alkalommal meghaltak a főszereplők akkor már tényleg ideje befejezni. Főleg ha már senkit nem érdekel, hogy meghalnak. Akkor már tényleg baj van.
1 felhasználónak tetszik: Jenny Lawliet
2019. március 24. 13:41 #10
- törölt felhasználó -    
Reméltem, hogy a 16. évadig legalább kihúzzák, mivel akkor lenne az utolsó évem a középiskolában, és szavakkal le nem lehet írni mennyire nem szeretek abban az épületben senkit......pár éve nézem csak a Supernaturalt, de nagyon sokat segített túljutni az itt eltöltött éveken [6 osztályosba járok...], ami miatt elképesztően hálás vagyok.
De megértem, hogy Jensenék nem szeretnék tovább csinálni, 15 évig ugyanabban a szerepben lenni hosszú idő, ráadásul a családjaiktól távol....ettől függetlenül elképesztően hálás vagyok, hogy eddig kibírták♡ habár a sorozatnak vége lesz, az SPN Family örökké megmarad♡ Jensenék büszkék lehetnek arra, amit alkottak, mert ennél támogatóbb, szerethetőbb fandomot sehol nem láttam még♡ Remélem egyszer megköszönhetem nekik élőben is smileeee.gif
2019. március 24. 15:03 #11
MedveMedi17
MedveMedi17
új tag

StátuszA gyűlölet NEM old meg semmit, csak a szeretet. - Rimóczi Zsófia
Hozzászólás: 64
Azonosító: 259248
Pont miután megnéztem az új rész, tudtam meg. Akkor nagyon szomorú voltam, és bár még most is, már a jobb oldalát is látom. Én csak amiatt aggódok, hogy ezek után mi lesz a színészekkel. Igazság szerint, azt kívánom, bárcsak az ötödik évaddal vége lett volna. Szerintem az egy kibaszott jó ending lett volna. Dehát valaki biztos eladta a lelkét és így még kapott 10 évet. Remélem nem fogják elcseszni, és jó lesz a vége. Már alig várom hogy mi lesz.
2019. március 25. 03:30 #12
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Őrület. Még most se tudom felfogni napokkal később a hír után. Nagyon fáj a szívem. Már a kezdetektől néztem. Hetiben. 14 év óta. Sok-sok sorozatot néztem ez idő alatt, de amit legelőször megnéztem az mindig a supernatural volt. Soha, egyetlen percre sem gondoltam, hogy ezt abba kéne hagynom. Soha. Hisz a pilot legelső percétől megvett, és tudtam, ezt végig fogom nézni. Ez az én világom. Amit az első évadokban letettek az asztalra, az több, mint hihetetlen.

Akkoriban senki sem hitte, hogy egy ilyen témájú sorozatnak ekkora nézettsége lesz, és ennyi ideig menjen. Én sem hittem, de minden évben számítottam, hogy megkapják a következő évados berendelést.

Annyi szereplő szerepelt benne, annyi jó mellékszereplőtől váltak meg (sokat meg is sirattam), amit egyetlen más sorozatban sem lehetett látni. Imádtam a vadászatokat, azokat a részeket, amik az átívelős történethez tartoztak, egyszerűen jók voltak. Kripke, egyszerűen imádlak. Köszönöm.

Jaj, ha ki kéne emelni pár részt, ami nagyot ütött hatalmas bajban lennék, hisz szinte minden évadban volt olyan rész, amitől padlózott az állam. Hol ettől, hol attól. Volt ami vicces volt, volt ami ijesztő, néha csak ültem a rész után, és csak bámultam ki a fejemből azt gondolva: - mi a fene volt ez? Ez nagyon durva. Akarom most a következő részt!

Persze 14 év hosszú idő, igen, voltak gyengébb évadok is, de istenem, úgy szeretem őket. Sam és Dean kémiája a sorozatban hihetetlen jó. Veszettül szerettem Bobbyt, Johnt, Crowleyt, Lucifert, Gabrielt, Charlie-t, Ellent és Jot, Ruby-t, Pamelát, a Kaszást, Missourit, Cain és Gadreelt.

Hiába van itt még ez az évad, és a következő, nem jó tudni, hogy mikor lesz vége. Azt hiszem ezzel sok rajongó így van. Hogy mi lesz a vége, attól picit félek. Annyi béna lezárást láttam már (jó, persze nem lehet mindenkinek megfelelni), a srácoknak méltó véget akarok, bármilyen legyen is az. és igyekszem nem arra gondolni, hogy néztem volna még akkor is, ha a srácok átadják másoknak a stafétabotot, mondjuk a gyerekeiknek... biggrin.gif
#SPNFamilyforever
2019. március 26. 14:36 #13
varesz25
varesz25
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 271758
istenem alig hiszem el, sajnos miden jó egyszer véget ér remélem méltó
befejezést kap egy ilyen jó sorozat!!!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!