A regényekben a detektívek könnyen megoldják a rejtélyes ügyeket, de a valóságban ez nem olyan egyszerű. A modern technológia nagyban segít a rendőröknek, de néhány ügy így is megoldatlan marad. Most ezen hátborzongató történetek közül hoztunk egy nektek nyolcat.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 rejtélyes eltűnés, ami még a nyomozókon is kifogott
2019. március 22. 21:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szeretem az ilyen témájú írásokat, habár mindig kiráz picit tőlük a hideg. El is olvastam most egy másik cikket az oldalon, mielőtt visszajöttem ide kommentelni.
A legtöbb szerintem megoldatlan rejtély marad, de lehet jobb is így.
A legtöbb szerintem megoldatlan rejtély marad, de lehet jobb is így.
2019. március 23. 08:39
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Zebb Quinn barátját el is ítélték nem csak megvádolták, már pontosan nem emlékszem hogy kit de még egy embert megölt Zebben kívül. Zebb halála napján meg a barátja kórházba is volt állítólagos baleset miatt de nem volt róla semmiféle report. Nagyon furcsa az egész történet. Kyle feischman története még az amit sose értek, nem tudták bebizonyítani hogy kiment a bárból mert nem volt rajta a kamerán, először arra gyanakodtak hogy beesett a szemetesbe és elvitték aztán kiderült hogy túl kevés súly volt benne majd később kiderült hogy valamiért megvolt hamisitva tehát Kyle simán benne lehetett volna. Ez a két ügy az ami már régóta érdekel.
2019. március 23. 08:48
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2696 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nagyon érdekelnek az ilyen rejtélyes eltűnések, érdekes történet mindegyik. Elég durva, hogy valakik csak úgy nyom nélkül eltűnnek.
Köszönet a cikkért, jó volt végre ilyesmit is olvasni itt.
Köszönet a cikkért, jó volt végre ilyesmit is olvasni itt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: