Emilia Clarke egy bejegyzésben mesélt a The New Yorker oldalán agyvérzéseiről, amibe majdnem belehalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emilia Clarke őszintén vallott arról, hogy majdnem belehalt agyvérzésébe
2019. március 22. 14:51
Emilia mindig is az egyik legkedvesebb ember volt számomra, viszont most hatalmasat nőtt a szememben. Nagyon tisztelem, amiért ezt felvállalta, az ilyenekről kell beszélni, hisz rajta kívül még sokan vannak/kerülhetnek ilyen helyzetbe.
Csodálatos nő!
Csodálatos nő!
2019. március 22. 16:13
|
|
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 offline
|
Nagyon, nagyon sok együttérzéssel tekintek rá. Borzasztó nehéz lehetett úgy élni, bármit csinálni, hogy rettegett a haláltól. Minden tiszteletem az övé, nagy erős nő, csak csodálni tudom!
2019. március 22. 18:01
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Mindig is nagyra tartottam őt! Nagyon jól alakítja Daenerys Targaryent, egy nagyszerű női karakter a Trónok harcában! Nem tudtam sohasem róla, hogy agyvérzéses volt. Ez borzasztó!
Ilyenkor döbbenek rá, hogy sok embernek van baja, ezért mindennap egy küzdelem!
2019. március 23. 07:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Édesanyám strokeban halt meg. íörülök, hogy Emiliat időben sikerült kezelni és túlélte az egészet. Jobbulást kívánok neki és sok-sok pihenést illetve nyugalmat.
2019. március 23. 09:43
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem is gondoltam volna, hogy ilyesmiken ment keresztül. Mindig is egy erős és energikus nőnek láttam, tiszteletre méltó, hogy ilyen borzasztó élmények mellett is meg tudott maradni olyan jó színésznek és imádnivaló embernek, amilyennek a külvilág látja őt.
2019. március 23. 10:17
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Szegénykém!!
2019. március 24. 10:05
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Rettenetesen sajnálom őt, nem is gondoltam volna. Mindig egy vidám és energikus nő volt aki keményen dolgozott és forgatta a Trónok harcát. Nagyon erős nő, hogy ezzel előállt most a nyilvánosságnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: