Starity

Vito kicsoda? Új pasija van Amber Heardnek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. március 15. 15:55 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A szőke szépség továbblépett – a minap új férfi társaságában csípték el a lesifotósok.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. március 15. 18:02 #2
nikiiii2
nikiiii2
visszatérő vendég

Státusz"Normalness leads to sadness" - Phil Lester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 1
Azonosító: 234521
Úgy őszintén, erről a csajsziról, már bocsánat, de lószart sem lehetett hallani azelőtt, hogy hozzáment, majd elvált volna Johnny Depp-től. Most meg ezen az oldalon minden harmadik cikk róla szól, és mit ne mondjak, már elegem van, hogy minden mozzanatát meg kell örökíteni, mintha legalább annyit letett volna az asztalra, mint Meryl Streep. A konklúziót már le lehetne vonni: figyelemfelkeltés volt az egész. Eközben fontosabb dolgok is folynak a világban, lezajlott az iHeartRadio díjátadó (bár nem éppen világmegváltó, de egy Amber Heard cikk helyett szívesebben olvasnék volna róla), vissza lehetne hozni az ilyen-olyan rejtélyes cikkeket, érdekességeket, nem csak a szennyet mutatni. Tartalom, színvonal - ezeket kéne szem előtt tartani, nem pedig azt, hogy ez a nőszemély kinek dugta le éppen a nyelvét a torkán. A Starity már a nullán van, nyugodtan tiltsatok, nem érdekel, sőt, meg is köszönöm. 5 éve vagyok már tag, eddig bírtam nézni ezt.
És akik még azt mondják, ne menjek rá a cikkekre, ami nem tetszik: itt már nincs olyan, ami tetszik. Unalmas, ugyanolyan mindegyik.
2019. március 16. 11:27 #3
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
nikiiii2
..bár fájó szívvel,de egyet kell ,hogy értsek veled,én már nagyon rég fentvagyok az oldalonés anno,nagyon imádtam ...de manapság fel sem járok,max hébe -hóba megnézem miről írnak,de soksyor azonnal elmegy a kedvem és lemegyek az oldalról,mert mindig ugyanayok a témák vannak fent és már nagyon untató az egész...a velejéig kivannak vesézve a sztárok,de olyan témákban,hogy kész röhej.... imádtam ezt az oldalt régen,de manapság nincs sok kedvem ide feljönni már...sajnos nem ugyanaz ,mint volt...
2019. március 17. 08:37 #4
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Egyet értek veletek. Régen baromi jó volt, elsőként értesültem a hírekről, ötletes cikkek voltak (pl. jól vagy rosszul sikerült címplapok sztárokról vagy ilyesmi) de már minden csak Kardashienékről szól, meg erről az Amberről, akiről amúgy Depp nélkül azt se tudnánk kicsoda, de mindegy.
Attól tartok az oldal színvonala már nem is megmenthető, ez az, ami szomorúvá tesz.
2019. március 19. 08:17 #5
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
Minden oldalon ez van, és pontosan ez a cél. Az emberek lebutítása, lehülyítése, amihez hozzájárulnak a selejt színvonalú cikkek.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok