Sikerült neki! A 25 éves magyar modell az Instagramon jelentette be az izgalmas hírt.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Szárnyakat kapott!” Victoria's Secret-angyal lett Palvin Barbiból
2019. március 15. 14:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. március 15. 15:26
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Végre! Büszke vagyok rá
2019. március 15. 15:31
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
egy elképesztően édes, gyönyörű lány, nagyon megérdemelte!
hihetetlenül büszke vagyok rá!
hihetetlenül büszke vagyok rá!
2019. március 15. 19:14
|
juzzieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245238 offline
|
Ez egy nagyon érdekes fejlemény. A VS angyalok nagyon szeretik Barbarát. Eleve Sara Sampaio és a modellek között a legjobb barátnője (vagy ahogy ők mondják egymás között: a nővére) Stella Maxwell révén lesz, ki egyengesse az útját. Abban mindenki egyetért, hogy ez egy fontos váltás a VS életében, mert nem egy törékeny, 2D-s lányt (itt a dimenzióra gondolok) választottak be, hanem egy normális, természetes alkatút. Egy fórumban azt olvastam, hogy azért választották be, mert nagyon híres! Többen követik őt az Interneten, mint a többi, jelenleg is aktív VS angyalt. Erre az a válasz, hogy akkor a leghíresebb jelenlegi modellt, a 100 milliós követőtáborral rendelkező Kendall Jennert kellet volna, és hát mégsem... Szerintem, mivel a legszebb arcú modell jelenleg a szakmában, ezért került rá a választás.
2019. március 15. 19:48
|
|
KingKylieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 271514 offline
|
Hát a többi modell sokkal vékonyabb nála. Na persze, nem azt mondom, hogy Barbinak nincs jó alakja...Sőt irigylésre méltó, de egy modell ennél is vékonyabb. De mindegy. Azért gratulálok neki :3
2019. március 15. 20:50
Rengetegen gratuláltak instán Barbinak, nem is csoda, hiszen teljes mértékben megérdemli!
2019. március 16. 11:17
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Nekem erről megoszlik a véleményem. Barbarát alapból nem szeretem, mert egy beképzelt, butuska lánynak tartom. (persze lehet interjúk alapján én tévedek)
Viszont nagyon híres, sokat elért, gyönyörű az arca, nagyon egyedi. Így nem csodálom, hogy sok helyre felkérik. Viszont az alkata is nagyon szép, sőt szerintem szexisebb (már ha mondhatom nőként) mint a vékonyka modelleké, de most ez pont erről szólna. Ide vékonyka modellek kellenek. Barbi nem kifutóra, pláne nem a VS-hez való. Ilyen téren egy Taylor Hill mellett elbújhat véleményem szerint.
Viszont nagyon híres, sokat elért, gyönyörű az arca, nagyon egyedi. Így nem csodálom, hogy sok helyre felkérik. Viszont az alkata is nagyon szép, sőt szerintem szexisebb (már ha mondhatom nőként) mint a vékonyka modelleké, de most ez pont erről szólna. Ide vékonyka modellek kellenek. Barbi nem kifutóra, pláne nem a VS-hez való. Ilyen téren egy Taylor Hill mellett elbújhat véleményem szerint.
2019. március 19. 08:53
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Nem követem a modell világot,így túl nagy szakértelemmel nem tudok hozzá szólni. Így inkább a negatív hozzászólókhoz fűznék pár mondatot. Ahelyett,hogy Barbi alakját kritizálnátok (megjegyzem, bármit megadnék érte ha én is ilyen vékony lehetnék), örülhetnétek annak,hogy végre egy magyar is van a VS angyalok között
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2019. március 20. 01:09
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
én még mindig levagyok ragadva ott,hogy az Oscar gálán mi a fenét viselt....úgy nézett ki ,mint egy idióta
jah amugy gratula neki vagy mi...mondjuk nemintha kovetném....de az az outfit....nagyon hulye választas volt...
2019. március 20. 16:35
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Palvin Barbit nagyon imádom! Jó fej csajnak tartom, már 15 éves kora óta követem őt és a munkáját. Rettentően büszke vagyok rá, hogy ilyen sokra vitte. Magyarország is elismerheti Barbi munkásságát, mert azért általában a jó hírünket vitte, hogy ilyen szépek a magyar lányok!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.