A színésznő bevallotta, ő maga sem számított arra, hogy ennyire megviseli az, hogy el kell búcsúznia karakterétől, Cersei Lannistertől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyek között hagyta el a Trónok harca forgatási helyszínét Lena Headey
2019. március 03. 21:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. március 04. 14:26
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Szegény kincsem!!! Nagyon szerettem őt!!!!!
2019. március 04. 19:35
Lena az egyik kedvenc színésznőm, ahogy Cersei Lannister is az egyik legnagyobb kedvencem a sorozatban, így én is el fogok valószínűleg érzékenyülni az évad végére, hisz többé nem láthatom Lena csodálatos színészi játékát, mint Westeros királynője. Szavakkal nem tudom leírni, hogy mennyire szomorú vagyok, amiért véget ér ez a tökéletes történet...
2019. március 04. 19:48
|
|
Vivien Geleiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 271154 offline
|
Egyik kedvenc sorozatom, nagyon-nagyon fog hiányozni, de sebaj, addig fogom újranézni amig meg nem unom (tehát kb örökre
)
2019. március 04. 21:25
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyons sajnálom, hogy befejeződik a kedvenc sorozatom..Lena Headey pedig végig kiválóan alakította Cersei-t, büszke lehet magára!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: