A Famous in Love sztárja egy év után vetett véget egyik kapcsolatának, de nem maradt egyedül – másik kedvesével továbbra is egy párt alkotnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Édeshármasból édeskettes: Szakított egyik párjával Bella Thorne
2019. március 03. 16:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. március 03. 21:26
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Nagyon szépek!!! Ők voltak az álompár!! De továbbra is sok boldogságot a pasijaikkal!!!
2019. március 03. 22:27
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Én nem értettem sosem Bellánál ezt a nyitott kapcsolatot. Egyszerűen nem látom értelmét, nem tudom hogy lehet egyszerre több ember iránt romantikus érzelmeket táplálni, szexuális vonzódást még megértem úgy ahogy de na... Mellesleg hiába azonos neműek Tana-val, jobban összeillettek, mint Mod Sunnal. Annyira nem illik hozzá az a pasi mégis régóta együtt vannak.
Mellesleg Bella a másik exével Greg Sulkinnal is jóban van még, ennek viszont örülök, nagyon aranyosak voltak.
Mellesleg Bella a másik exével Greg Sulkinnal is jóban van még, ennek viszont örülök, nagyon aranyosak voltak.
2019. március 04. 00:39
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Sosem támogattam ezt a nyitott kapcsolatos dolgot.....ha például én lennék így mint Bella és mondjuk a pasimat látnám a csajommal smárolni...biztos kikaparnám mind a kettőjük szemét. Szerintem egy kapcsolat két emberről szól. Nem háromról. De ők tudják.
2019. március 05. 08:38
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Fucking princess elvileg modsun és tana között nem volt kapcsolat. Érdekes dinamika az biztos de szerintem egyértelmű volt hogy előbb utóbb vége lesz és gyanítom hogy azért mert tananak barátja lett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: