A Jóban Rosszban sztárját a spiritualitásban hívő személyként sok kérdés foglalkoztatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cseke Katinka: „Alig várom, hogy meghaljak!”
2019. március 01. 14:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. március 01. 15:04
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Anyuskám, ha meghalsz, akkor nemigen fogsz trécselni, hanem megszűnsz. Annyira ne várd szerintem:))
Parasztbutítás:D
Parasztbutítás:D
2019. március 01. 16:42
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
ezzel nincs egyedül
2019. március 02. 00:56
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
littleleo77, Mért állítod ezt ennyire biztosan? Honnan tudod, hogy megszűnik, veled megtörtént már? Szerintem mindenki abban hisz, amiben akar, és ha trécselni akar, akkor hadd trécseljen. Egyébként fura lenne, ha a végén csak úgy megszűnnénk, hisz akkor minek vagy itt? Mért csinálod végig ezt a sok szart nap mint nap? Azért, hogy egyszer megszűnj, mintha nem is lettél volna? Ez nekem olyan elképzelhetetlen, de mondom... mindenki abban hisz amiben akar.
2019. március 04. 05:20
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Idézet (anonime15 @ 2019.03.02. 00:56)
littleleo77, Mért állítod ezt ennyire biztosan? Honnan tudod, hogy megszűnik, veled megtörtént már? Szerintem mindenki abban hisz, amiben akar, és ha trécselni akar, akkor hadd trécseljen. Egyébként fura lenne, ha a végén csak úgy megszűnnénk, hisz akkor minek vagy itt? Mért csinálod végig ezt a sok szart nap mint nap? Azért, hogy egyszer megszűnj, mintha nem is lettél volna? Ez nekem olyan elképzelhetetlen, de mondom... mindenki abban hisz amiben akar.
Pontosan, mindenki abban hisz amiben akar.
Mi értelme? Mi lenne? Semmi. Nem is kell keresni.
2020. április 19. 21:17
Nem sokára mind meghallunk, mert közeledik a világvége.
2020. július 01. 18:25
A halálod az még olyan messze van. Nem éri meg ezzel foglalkoznod.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: