Starity

Ariana Grande visszatér Manchesterbe

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. február 27. 22:15 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1794
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
2017. május 22-én történt, amikor egy merénylő felrobbantotta magát Ariana Grande telt házas koncertjén, a Manchester Aréna egyik kijáratánál: a támadásban 22-en meghaltak és 59-en sebesültek meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. február 28. 14:10 #2
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Hát nem tudom... Én inkább nem kísérteném a sorsot! Csak nehogy az legyen megint mint a múltkor...
2019. február 28. 17:54 #3
AriFanPage
AriFanPage
új tag

StátuszSweetener World Tour- started
Hozzászólás: 35
Azonosító: 271716
Szép dolog tőle! Bár nagyon rossz lehet visszatérni oda, ahol megváltozott az élete. Kitartást továbbra is neki.
2019. február 28. 19:19 #4
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Kemény csaj. Csak így tovább. heart.gif
2019. február 28. 19:55 #5
moonlightgrande
moonlightgrande

Státuszthey see a demon, i see an angel
Hozzászólás: 933
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
Végül legutóbb nyugodtan távozott a városból a jótékonysági koncert miatt.
Azért aggódok, hogy történik valami szörnyűség, de remélem minden rendben lesz és nyugodtan lezajlik a koncert, erős csajszi!♥
2019. március 01. 07:55 #6
Taystub
Taystub
új tag

StátuszI won't lie this shit is fun
Hozzászólás: 50
Azonosító: 271076
Tol jo h így visszatér meg minden, de pont a pride-ra?!?! Annyi tehetseges lmbtq előadó van, miert nem elejt nekik adni a lehetőséget, foleg egy ilyen rendezvényen? Ertem b Ari supporter meg minden, de ez így akkor se nagyon klappol
2019. március 01. 09:45 #7
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Taysub egyre szánalmasabb, hogy minden Ariana cikk alatt ott vagy és leszólsz mindent ami vele kapcsolatos. Oké, hogy a te kedvenced körül jelenleg minden unalmas, de biztos lenne jobb elfoglaltságod is.
Nemcsak Ariana lép fel ezen a fesztiválon hanem “más tehetséges lmbtq előadó” is, Ari csak elfogadta Manchester meghívását, aminek az ottani rajongói nagyon örülnek.
2019. március 01. 15:24 #8
AriFanPage
AriFanPage
új tag

StátuszSweetener World Tour- started
Hozzászólás: 35
Azonosító: 271716
@bestdamnfan
Minden szavad igazság. Taystub az, hogy nem tudsz mit írni, azt nem azt jelenti, hogy pont az Aris cikkek alatt tedd. Fogj inkább papírt meg tollat, de ne itt oszd az eszed, mert már uncsi vagy
2019. március 01. 15:47 #9
cardifan
cardifan
új tag

Státusz16 yrs
Hozzászólás: 2
Azonosító: 271487
Taysub

Miért kell mindig mindenbe belekötni?! Már egy kicsit unalmas.
2019. március 01. 20:46 #10
Taystub
Taystub
új tag

StátuszI won't lie this shit is fun
Hozzászólás: 50
Azonosító: 271076
Omg gyerekek chill, nem bántottam senkit, Ari-t végképp nem, csak elmondtam a véleményem, omf már ez is gond?!? Masreszt ertem h fellép sok tehetséges meleg előado, de nem gondolnád h a pride-on azért mégiscsak egy LMBTQ artist-nak kene lennie a headliner-nek??? Troye Sivan, Sam Smith, Demi, Hayley Kiyoko bármelyik szuper lenne de nem, hívjuk visssza Ari-t mert akkor nagyobb lesz a media visszhang marha jo, csak a pride-nak elmeletileg pont nem ez lenne a célja sztem legalabbis. Mellesleg Taylor korul épp semmi nem unalmas sooooot, szal ez most annyira pont nem jott be, mindjárt jon az új single (valszeg) és akk sadly bye bye TUN, de azért neked se lehet sok dolgod, ha valakinek a szubjektív véleményébe kotsz bele lol. Azt meg hogy minden Ari post alatt kommentelek, kikérem magamnak (lehet nem tűnne így ha nem csak rola lennének cikkek) de en egyszer sem akartam, nem is fogom bántani Ari-t ot tisztelem a zenéje nem rossz, egyedul a 10 átlagéletkorú arianatorokkal van prob!
Thanks for coming to my Ted Talk
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Aisha.
2019. március 01. 22:41 #11
StillHere
StillHere
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 271268
Taystub

slay queen
2019. március 01. 22:41 #12
StillHere
StillHere
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 271268
Taystub

slay queen
2019. március 02. 16:57 #13
- törölt felhasználó -    
Érzem, hogy nagyon le leszek támadva, de nem érdekel.

Azon a véleményen vagyok, hogy Ariana-nak semmi helye a Pride-on. Nem állítom, hogy nem támogatja a LGBTQ közösséget (bár már nem egyszer megmutatta, hogy számára ez az egész csak a pénzről és a hírnévről szól — legutóbb, amikor a "break up with your girlfriend, i'm bored" videoklipjében a lehető legerősebb és legundorítóbb módon mutatta be azt, amit a legtöbb ember hisz a biszexuális emberekről: azt, hogy mi nem tudunk dönteni a két nem között, hogy minden partnerünket megcsaljuk, hogy mindenki csak egy édeshármast akar, stb., hagy ne folytassam kérlek), de a Pride nem neki van. Kezdem unni, hogy minden Ariana-ról szól. A Pride olyan embereknek szól, akiket gyakran megszóltak, bántalmaztak akár szóban, akár fizikailag, akik életük egy részében, vagy akár egészében úgy érezték, hogy nem tartoznak sehová, hogy nem érnek semmit és nem szereti őket senki. A Pride egy olyan hely, ahol biztonságban érezhetik magukat, ahol elfogadják őket, ahol nincs mitől félniük. És most mi lesz? Rengeteg, nyíltan homofób ember csak azért elmegy erre az eseményre, mert a kedvencük, Ariana ott lesz. És ez szerintem gusztustalan. Minden egyes homofób ember által megvásárolt jegy a lehetőség elvétele attól, hogy egy, az LGBTQ közösségbe tartozó, saját szexualitását ünneplő akaró ember ellátogathasson egy olyan eseményre, amely jobbá tenné az életét, akárcsak egy hétvége erejéig is. Sem Ariana-nak, sem a homofób rajongóinak nem lenne helye ezen az eseményen. Arról meg már nem is beszélve, hogy olyan ténylegesen az LGBTQ közösségbe tartozó előadók, mint Hayley Kiyoko, Troye Sivan, Sam Smith, Halsey, Kehlani, Lauren Jauregui, stb., akik ténylegesen több millió fiatalnak segítettek elfogadni önmagukat, a szexualitásukat, a nemi identitásukat, nem kaptak lehetőséget.
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, Aisha.
2019. március 02. 18:37 #14
JustACatLover
JustACatLover
új tag

StátuszNem tudok ide olyan jó szöveget írni, mint mások.
Hozzászólás: 73
Azonosító: 269899
Azok a kommentelők, akik nehezményezik, hogy Ariana hetero előadóként lép fel, valószínüleg azt se tudják mi ez az esemény. Tavaly Rita Ora zárta a fesztivált és ő se tud felmutatni a Girls című dalán kívül semmit, ami miatt az LGBTQ közösség tagja lenne. Ariana bátyja, Frankie, nyíltan biszexuális, ami miatt nagyon sokat bántottak, de Ari és az anyukája támogatta őt, Ariana ráadásul egyszer fel is pofozott egy férfit, aki lökdöste és lebuzizta Frankiet. Több gyűjtést is szervezett a közösség részére, a közösségi médián, a koncertjein és beszédeiben sok inspiráló gondolatot fogalmaz meg feléjük. Lehet, hogy ő nem a közösség tagja, de Frankie által megtapasztalta, hogy min mennek keresztül nap mint nap és hogy sokaknak nincs támogató családi háttere. Mellesleg ha Ariana nem fogadta volna el, megkértek volna más jelenleg felkapott, valószínüleg ugyanúgy hetereo előadót, de az nem lett volna olyan nagy baj, csak hát ugye Ariana Granderól van szó, akinek lassan már lélegeznie sem szabad, mert ő és a homofób rajongói elszívják másoktól a levegőt.
2019. március 02. 23:16 #15
arigrandee
arigrandee
új tag

Státuszone giant leap for woman-kind
Hozzászólás: 8
Azonosító: 271225
Imádom, hogy egyesek szerint semmi keresnivalója a Pride-on. Ha neki nincs, akkor kinek (az eleve az LGBTQ+ előadókat kivéve persze)? Nála jobban egy hetero híresség SE támogatja az LGBTQ+ közösséget, ráadásul a bátyja Frankie nyíltan meleg és Ari nemegyszer védte meg és állt ki érte és ezzel együtt sok más emberért is a médiában. Szóval az az állítás, hogy azért nincs ott keresnivalója, mert ez az esemény olyanoknak van akiket megaláztak a másságukért és nehezen vállalják fel önmagukat már itt megbukott, mert ha vele nem is, de Frankie-vel mindez már megtörtént. Plusz, az LGBTQ+ people szinte KÍVÉTEL NÉLKÜL imádják Arit és rengeteget köszönhetnek neki, pont azért, mert mindig kiállt mellettük, nemhiába hívják sokszor “gay icon”-nak, szóval addig amíg a jelen esetben érintett embercsoportot nem zavarja hogy Ari fellép, SŐT nagyon örülnek neki, addig titeket se zavarjon.
2019. március 03. 01:18 #16
Aisha.
Aisha.
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 1206
Azonosító: 263428
Fylia, mindent leírtál amit én is szerettem volna.
2019. március 05. 07:13 #17
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Idézet (Fylia @ 2019.03.02. 16:57)
Érzem, hogy nagyon le leszek támadva, de nem érdekel.
Azon a véleményen vagyok, hogy Ariana-nak semmi helye a Pride-on. Nem állítom, hogy nem támogatja a LGBTQ közösséget (bár már nem egyszer megmutatta, hogy számára ez az egész csak a pénzről és a hírnévről szól — legutóbb, amikor a "break up with your girlfriend, i'm bored" videoklipjében a lehető legerősebb és legundorítóbb módon mutatta be azt, amit a legtöbb ember hisz a biszexuális emberekről: azt, hogy mi nem tudunk dönteni a két nem között, hogy minden partnerünket megcsaljuk, hogy mindenki csak egy édeshármast akar, stb., hagy ne folytassam kérlek), de a Pride nem neki van. Kezdem unni, hogy minden Ariana-ról szól. A Pride olyan embereknek szól, akiket gyakran megszóltak, bántalmaztak akár szóban, akár fizikailag, akik életük egy részében, vagy akár egészében úgy érezték, hogy nem tartoznak sehová, hogy nem érnek semmit és nem szereti őket senki. A Pride egy olyan hely, ahol biztonságban érezhetik magukat, ahol elfogadják őket, ahol nincs mitől félniük. És most mi lesz? Rengeteg, nyíltan homofób ember csak azért elmegy erre az eseményre, mert a kedvencük, Ariana ott lesz. És ez szerintem gusztustalan. Minden egyes homofób ember által megvásárolt jegy a lehetőség elvétele attól, hogy egy, az LGBTQ közösségbe tartozó, saját szexualitását ünneplő akaró ember ellátogathasson egy olyan eseményre, amely jobbá tenné az életét, akárcsak egy hétvége erejéig is. Sem Ariana-nak, sem a homofób rajongóinak nem lenne helye ezen az eseményen. Arról meg már nem is beszélve, hogy olyan ténylegesen az LGBTQ közösségbe tartozó előadók, mint Hayley Kiyoko, Troye Sivan, Sam Smith, Halsey, Kehlani, Lauren Jauregui, stb., akik ténylegesen több millió fiatalnak segítettek elfogadni önmagukat, a szexualitásukat, a nemi identitásukat, nem kaptak lehetőséget.

a buwyg,im egyáltalán nem arról szól, mint amit leírtál. a klip azt jelképezi, hogy önmagát választja a srác helyett, és ezt érdekessé tette a plot twisttel.
minden előadónak vannak homofób rajongói, még azoknak is a queer előadóknak is, akiket felsoroltál.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok