Lady Gaga majdnem rosszul lett, mikor a rajongók észrevették, hogy a legújabb tetoválása máshogy sikerült, mint az énekesnő tervezte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga tetoválása nem úgy sikerült, ahogy tervezte
2019. február 22. 20:40
Szerintem jó sikerültek a tetoválásai, bár az iszogatást nem biztos, hogy ilyenkor szerencsés megejteni.
2019. február 23. 18:14
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A tetováló nem kell hogy értsen a zenéhez és/vagy más nyelvekhez. Te mondod meg neki, hogy mit akarsz, így ezek a ˝modellek˝ hibái.
2019. február 24. 01:16
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Pedig így is gyönyörű!!!! Anyám is most csinált tetkóz magának az ökleire!
2019. február 24. 01:19
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
*tetkót
Amúgy anyámé szebb❤️ Nekem olyan lesz hogy az öklömre rátetováltatom hogy SKILLET❤️
Amúgy anyámé szebb❤️ Nekem olyan lesz hogy az öklömre rátetováltatom hogy SKILLET❤️
2019. február 27. 21:03
|
|
Arabella505új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.27. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 271725 offline
|
Csak én nem látom,hogy hogy jön ki a Gaga a hangjegyekből? Valaki magyarázza már el
2019. február 27. 21:16
|
|
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1898 Csatolások: 50333 Azonosító: 179313 offline
|
Idézet (Arabella505 @ 2019.02.27. 21:03)
Csak én nem látom,hogy hogy jön ki a Gaga a hangjegyekből? Valaki magyarázza már el 
Aki tud kottát olvasni az érti. G, a, g, a.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: