A népszerű sorozatsztár sokat fogyott az utóbbi időben, rajongói pedig nem győznek aggódni érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aggódnak a rajongók! Nina Dobrev anorexiával küzd?
2019. február 21. 17:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. február 21. 18:43
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Egyébként szerintem is szörnyen meg van öregedve, régebben sokkal szebb volt.
/No offense, nem sértésből írtam, csak pusztán megállapítottam, hogy mostanság nem néz ki túl jól../
/No offense, nem sértésből írtam, csak pusztán megállapítottam, hogy mostanság nem néz ki túl jól../
2019. február 21. 19:17
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Jó ég, akkor én is anorexiás vagyok?
Viccet félretéve: Megbocsássatok, de aki vékony, nem egyenlő azzal, hogy anorexiás! Szimpla genetika is lehet, abba még nem gondoltatok bele?
Én pl. apai ágon örököltem az alkatomat, akármennyit eszek egyetlen alkalommal értem el az 50(!!) kilót...mikor elkezdtem a (ez itt a reklám helye) BioTech-es Hyper Mass protein-port (reklám vége), amiben fehérje mellett szénhidrát is van, ergo hízhatok tőle.....mellette persze kondiba járok közel 1 hónapja, és emiatt lettem 50....hogy aztán 1 héttel később visszafogyjak másfelet
Röviden: a genetika is lehet az oka, nemcsak az étkezési zavarok, és ezzel simán megbánthatjátok az érintettet.
Viccet félretéve: Megbocsássatok, de aki vékony, nem egyenlő azzal, hogy anorexiás! Szimpla genetika is lehet, abba még nem gondoltatok bele?
Én pl. apai ágon örököltem az alkatomat, akármennyit eszek egyetlen alkalommal értem el az 50(!!) kilót...mikor elkezdtem a (ez itt a reklám helye) BioTech-es Hyper Mass protein-port (reklám vége), amiben fehérje mellett szénhidrát is van, ergo hízhatok tőle.....mellette persze kondiba járok közel 1 hónapja, és emiatt lettem 50....hogy aztán 1 héttel később visszafogyjak másfelet
Röviden: a genetika is lehet az oka, nemcsak az étkezési zavarok, és ezzel simán megbánthatjátok az érintettet.
2019. február 21. 19:18
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
ezek szerint mindenki anorexiás aki vékony?
talán én is annak számítok?
vicces ez a cikk
talán én is annak számítok?
vicces ez a cikk
2019. február 21. 20:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem ugyanolyan gyönyörű, mint régen. A Vámpírnaplók elején 10 évvel fiatalabb volt hahó, persze, hogy változik az arca. Az alakjával sincs semmi baj, az anorexia messze nem itt kezdődik.
2019. február 21. 21:39
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Nem anorexiás alkat ez, az arca van összerogyva. Én is vékony vagyok, igaz senki se nézett betegnek még, mert nem az a pálcika..na mind1, de nem értem minek baxtatni bárkit is a teste miatt.
2019. február 22. 11:39
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Neki ilyen az alkata, bár az elmúlt években az arca tényleg beesett, de ez valószínű nála csak a korral jár...
Amit én nemértek, hogy hogy csináltathat magának ilyen szörnyű szemöldököt, nem hiszem hogy a tükörbe néz és azt mondja ez tényleg jól áll neki!
Vagy ne lenne valaki körülötte aki megmondaná az igazat, plusz szerintem ez az arcához sem illik, hol vannak ilyenkor a stylistok??
Amit én nemértek, hogy hogy csináltathat magának ilyen szörnyű szemöldököt, nem hiszem hogy a tükörbe néz és azt mondja ez tényleg jól áll neki!
2019. február 22. 15:38
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Hát igen ez már csak így megy aki 65 kg fölött van az kövér aki 50 kg alatt meg anorexiás, sose lesz senki elég jó.
Amúgy meg Nina mindig a csinosan vékony kategóriába tartozott, bár ahogy előttem is írták elvesztette teltebb kislányos pofiját. Na de mindannyian öregszünk előbb utóbb, kivéve Keanu Reeves-t.
Amúgy meg Nina mindig a csinosan vékony kategóriába tartozott, bár ahogy előttem is írták elvesztette teltebb kislányos pofiját. Na de mindannyian öregszünk előbb utóbb, kivéve Keanu Reeves-t.
2019. február 22. 20:54
Jó ideje már ilyen vékony Nina. Egyszerűen alkat kérdése is a dolog, nem feltétlen kell a legrosszabbra gondolni.
2019. február 22. 22:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Alapvetően mindig vékony volt. Eléggé szeretem őt, ebből kifolyólag az Instagram profilját is követem, ott pedig ha valaki körülnéz akkor nem hinném, hogy kétségbeejtő fotókat talál. Szerintem ezek elég előnytelen képek róla, sok múlik a világításon is. Ahogy elnézem a posztjait, rendszeresen edz, de emellett rendes eszik is. Az anorexiás emberek nem így néznek ki, ahogy ő:maximum már nem olyan "üde és kislányos" az arca, mint a Vámpírnaplók idején.
2019. február 24. 15:43
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Szerintem nem anorexiás, csak nagyon vékony ^^
2019. február 25. 16:34
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Borzasztó. Nincs jobb dolguk az embereknek, mint a másik kritizálása?... Nagyon örülök, hogy mindezek ellenére Nina kedves és jó hangulatú.
Maradjon ilyen továbbra is!
2019. február 26. 15:39
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Amennyit edzőteremben tölt mostanában, nem csoda, hogy fogyott. Másrészről viszont több márkával is együtt dolgozik hasonló témakörben, így természetesen, hogy fitt...Nina tipikusan nem az az alkat, aki súlyokat emelget és izmos lesz mindene. Inkább a nádszál alkat, de ettől még szép és fitt. Bár tény, hogy nekem is jobban tetszett a korábbi alkata, de ez az ő szuverén döntése.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: