Az énekesnő igen büszke lehet magára, mert bár magánélete nem úgy alakult, ahogy tervezte, szakmai sikerei, ha nem is teljesen, de azért némileg kárpótolhatják őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
55 éves rekordot döntött meg Ariana Grande
2019. február 20. 16:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. február 20. 17:40
Rengeteget dolgozott ezen az albumon és valóban fantasztikus lett. Nagyon megérdemli az elismeréseket, gratulálok Arinak!
2019. február 20. 18:28
|
|
Taystubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.04. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 271076 offline
|
Congrats meg minden, de azért ez most komoly ???? Mmint a TUN tenyleg egy jo album, de nem ennyire, komolyan a Beatles-t nyomja le Ari, azért álljunk már le egy pillanatra, ez nagyon nem ok
2019. február 20. 18:49
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Hááát..Kinek milyen az ízlése.
Személy szerint én egyáltalán nem szeretem sem a dalait, sem a személyiségét, és nem is értem, hogy mi ez a hatalmas felhajtás körülötte.
Viszont elismerem, hogy a nyilatkozata alapján szorgalmas, és láthatóan fontosak neki a rajongói.
Személy szerint én egyáltalán nem szeretem sem a dalait, sem a személyiségét, és nem is értem, hogy mi ez a hatalmas felhajtás körülötte.
Viszont elismerem, hogy a nyilatkozata alapján szorgalmas, és láthatóan fontosak neki a rajongói.
2019. február 20. 19:29
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Hát Ari stílusa, személyisége nem a kedvencem, de a hangja nagyon jó és grammy-n a tehetség a lényeg. Bár szerintem a Beatlest nagyon nem kéne lenyomnia....
2019. február 20. 19:34
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
azt hittem hirtelen h 55 éves pasival van együtt
1 felhasználónak tetszik:
littleleo77
2019. február 20. 20:09
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Igazán sajnálom,hogy a magánélete nem úgy alakul, ahogy ő tervezte, és igazából csak az éneklésből áll az élete.
Nagyon,nagyon büszke vagyok rá! Ma például az iskola rádióban az egész Thank,u next albumot lejátszották!
Alig hittem a fülemnek.
Nagyon,nagyon büszke vagyok rá! Ma például az iskola rádióban az egész Thank,u next albumot lejátszották!
2019. február 20. 20:38
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Örüljön neki hogy ennyiből áll az élete. Vannak előadók akik képtelenek az éneklésen kívül más munkákat is elvállalni hogy fent tudják tartani magukat. Arinak meg nem is kell már ilyen mellékes tevékenységekkel pénzt csinálni szerintem már a mostani eladásaival is egy életre bebiztosította magát ezzel a rekorddal pedig elérte hogy majd a későbbi generációk is emlékezzenek majd rá. Öcsém ennek a csajnak annyi lóvéja van hogy saját pénzből állta az egész Thank U Next albumot egy darab kollab sincs rajta mind saját dalok. Ha a 2 Chainz 7 Rings remixet nem számoljuk bele. De durva hogy egyébként mostanában mennyire megy ez az Ariana Grande téma. Mondjuk bevallom én is szeretem és az új albumán tényleg egy olyan dal nincs amit ne hallgatnék! Szóval Gratula!
2019. február 21. 08:31
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Imádom ezt az új albumot, szinte a legjobb az eddigiek között, nagyon jó dalok vannak rajta.
Bár én sem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte meg hogy, hogy lett ennyire népszerű, de egy ideje tényleg a karrierje csúcsán van. Ez az Ariana-láz a 2000-es évekbeli Britney-lázra emlékeztet.
Bár én sem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte meg hogy, hogy lett ennyire népszerű, de egy ideje tényleg a karrierje csúcsán van. Ez az Ariana-láz a 2000-es évekbeli Britney-lázra emlékeztet.
2019. február 21. 17:04
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
mi ez a hozzászólás hogy ne döntögesse meg a Beatles rekordjait? valószínűleg nem véletlenül sikerült ez neki.. de tényleg ez nevetséges. a rajongói és mások akiknek tetszenek ezek a dalok ne hallgassák meg, mert megdől a Beatles rekordja? vagy mi? nem értem.
'de jó neki hogy csak dal írásból áll az élete.' ha hiszed, ha nem, mielőtt ennyire híres lett volna, akkor is ugyanezt csinálta, kivéve ha volt valakije mert akkor velük is töltött el időt, meg természetesen a barátaival. persze néha elvállalt egy-két szerepet filmekben, de ha ezt szereti csinálni miért kell belekötni?
amit a komment szekcióban olvasok, abból azt látni, hogy milyen a magyar társadalom. ahelyett, hogy gratulálna az emberek 90% próbálja valamivel lehúzni. sok ész kell ehhez is.
gondolom ha Selenanak vagy valaki másnak sikerült volna ez mindenki büszke lenne rá... whatever.
én nagyon büszke vagyok rá, így tovább Ariana
'de jó neki hogy csak dal írásból áll az élete.' ha hiszed, ha nem, mielőtt ennyire híres lett volna, akkor is ugyanezt csinálta, kivéve ha volt valakije mert akkor velük is töltött el időt, meg természetesen a barátaival. persze néha elvállalt egy-két szerepet filmekben, de ha ezt szereti csinálni miért kell belekötni?
amit a komment szekcióban olvasok, abból azt látni, hogy milyen a magyar társadalom. ahelyett, hogy gratulálna az emberek 90% próbálja valamivel lehúzni. sok ész kell ehhez is.
én nagyon büszke vagyok rá, így tovább Ariana
2019. február 22. 08:18
|
|
Kaitlynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 271279 offline
|
Annyira de annyira büszke vagyok rá! El sem hiszem hogy 25 évesen már hol tart... minden dala minden albuma rekordokat döntöget és nem csak a Billboardon hanem a Youtubeon is, Spptifyn is és még sorolhatnám. Nekem nagyon tetszik az album (főleg a Nasa és a 7Rings ) és úgy látom nem csak nekem ugyanis az album 63(!!!) országban listavezető lett, ami azért valljuk be nem kis teljesítmény. Ő maga is alig hitte el, és nem is kerített neki nagy dolgot, mégis az emberek "biztos ellesz szállva" "meg se érdemli" "másnak kellene ezt elérni". Más is elérheti. De Ari túl keményen dolgozik. Ezt aki nagyon akarja se nagyon tudja beérni. És nem szeretném az egekig magasztalni Arit, de hát basszus fan vagyok! És ezen szerintem nem csak a rajongók örülnek, hanem azok is akik eddig azt sem tudták milyen is az igazi Ariana Grande. Csak így tovább neki, de egy kicsi magánélet már szükséges lenne neki, féle hogy túlhajszolja magát.
Taystub. Minden Arianas cikk alatt congratsozol meg minden ( szó szerint) de miért nem vagy képes elfogadni hogy más sztárok is lehetnek olyanok mint Taylor Swift. Vagy csak ennyire jó móka Arit mócsárolni
Taystub. Minden Arianas cikk alatt congratsozol meg minden ( szó szerint) de miért nem vagy képes elfogadni hogy más sztárok is lehetnek olyanok mint Taylor Swift. Vagy csak ennyire jó móka Arit mócsárolni
2019. február 23. 10:48
Nagyon örülök Ari sikerének, mert nagyon szeretem, de több helyen is láttam, hogy írták, hogy a Beatlesnek 5 száma volt az első ötben, Arinak meg 'csak' 3? Ez nem kritizálás, csak láttam, hogy sokan ezt írtâk.
2019. február 26. 20:07
|
|
AriFanPageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 271716 offline
|
Még mindig nem hiszem el, hogy mire képes ez a kiscsaj. Látszik, hogy a zene a mindene, és látszik hogy ezt élvezi és ebbe menekül. Azok a tragédiák amelyek történtek vele a közelmúltban, hát az én még az ellenségemnek sem kívánnám. Mindezek mellett képes volt egy 55 éves rekordot megdöntő albumot létrehozni és kiadni. Az az első három hely meg nagyon szép, és csak gratulálok neki! Miért ne nyomhatná le a Beatlest? Senki nem parancsolta meg a zeneiparnak "hogy márpedig a Beatlest nem nyomja le senki, világos?", szóval nem értem, hogy mik ezek az álljunk már le meg stb.
A 7Ringsre ki voltak akadva az emberek, mert hát "ezt nevezi példamutatásnak?". Na, akkor az alapsztori ami a dalt illeti: Novemberben adta vissza az eljegyzési gyűrűjét Pete Davidsonnak. Ekkor 6 barátnőjével a Tiffany's ékszerüzletbe mentek (breakfast with Tiffany's), ahol egy kicsit becsiccsentettek (bottles of bubbles), és ott vettek hét eljegyzési gyűrűt, ami végül barátsággyűrűvé avanzsálódott. Tehát nem mondanám, hogy nincs sok értelme a dalnak, és hogy nem is mutat példát.
Congrats Ariana!
A 7Ringsre ki voltak akadva az emberek, mert hát "ezt nevezi példamutatásnak?". Na, akkor az alapsztori ami a dalt illeti: Novemberben adta vissza az eljegyzési gyűrűjét Pete Davidsonnak. Ekkor 6 barátnőjével a Tiffany's ékszerüzletbe mentek (breakfast with Tiffany's), ahol egy kicsit becsiccsentettek (bottles of bubbles), és ott vettek hét eljegyzési gyűrűt, ami végül barátsággyűrűvé avanzsálódott. Tehát nem mondanám, hogy nincs sok értelme a dalnak, és hogy nem is mutat példát.
Congrats Ariana!
2019. március 02. 17:55
|
|
arigrandeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 271225 offline
|
Annyira büszke vagyok rá, az egész interjú alatt már majdnem be is könnyeztem mert annyira imádom őt, és mindig is tudtam, hogy mikre képes de még így is hihetetlen feldolgozni hogy egy ekkora rekordot döntött meg mindössze 25 évesen egy csodálatos albummal
2019. március 04. 19:39
|
|
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline
|
Nem nagyon döntötte meg a Beatles rekordját. 1964-ben Billboard-on az első 5 szám volt Beatles. Arinak meg 3.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.