Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
2019. február 14. 16:13
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a nő és az aki a filmjeiben játszik egy és ugyanaz. Én nagyon szeretem Bellát mint szinésznőt, szerintem van tehetsége hozzá és a filmjeit is szeretem, viszont amit a magánéletében néha művel kicsit elszomorít, mintha úgy csalódnék benne. Ezt most nem a szőrös lába miatt mondom, mert nincs azzal semmi baj, ha őt nem zavarja (de azért a vörös szőnyegre talán nem ártott volna..), hanem vannak olyan dolgai amiknél még mindig fogom a fejem..nah mindegy, Ő ilyen.
2019. február 14. 21:25
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Egészségére XD
2019. február 15. 17:32
Idézet (Elly_Tory @ 2019.02.13. 19:01)
Nah hát megesik. De ha a lába ilyen akkor milyen lehet neki a pi*ája????
Kérdezem én.!!
De amugy nem tudom hogy hogy lehet igy mutatkozni.
De hát ő Bella.
Kérdezem én.!!
De amugy nem tudom hogy hogy lehet igy mutatkozni.
De hát ő Bella.
Egyrészt, téged miért érdekel egy híresség (de úgy igazából bárki más pinája) ? Nem mintha a közelébe kerülnél valaha is, szóval neked igazán mindegy.
Másrészt, mi az h "HoGy LeHeT ÍgY mUtAtKoZni". Tesó, ez egy kis szőr, nem egy szűz lány vérében fürdőzve jelent meg.
És ez minden nagy eszűnek szól, aki szerint ez "undorító", vagy "csak azért csinálja, hogy releváns maradjon". Ez csak egy kis szőr. Az öt agysejtnél többel rendelkezők nem akadnak fel ezen, épp ezért kötve hiszem, hogy a figyelem elnyerése volt Bella célja.
2019. február 15. 17:34
Idézet (khalifa @ 2019.02.12. 12:27)
Nekem egyébként teljesen olyan mintha ragasztott lenne. Már bocsi, nem tudom lehet e ilyet.
De az biztos, hogy egy pasinak ilyen szőrös a lába. Egy nőnek, ha hónapokig nem gyantázza a lábát sem ilyen szőrös...
De az biztos, hogy egy pasinak ilyen szőrös a lába. Egy nőnek, ha hónapokig nem gyantázza a lábát sem ilyen szőrös...
Tesó, ha kijártad volna a nyolc általánost, tudnád, hogy ha valakinek "férfiasabb" a hormonképe, tök mindegy milyen nemű, erősebb szőrzettel rendelkezik.
2019. február 15. 18:29
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Bár én is szőrtelenítek pontosabban szőrtelenítésre járok de attól még nem értem miért számít ez természetellenesnek vagy szokatlannak... Ő is ember. És igen ha tetszik ha nem a nők is szőrösek. Van aki nem annyira van aki durván. Csak a hülye társadalom elvárások miatt sokan azt mondják (amúgy nem tudom milyen jogon) hogy egy nő testének egyenesen MUSZÁJ tükörsimának lennie...
2019. február 21. 14:59
Erről komolyan cikket kellett írni? Mindenkinek szíve joga, hogy szőrtelenít-e vagy sem. Felesleges felfújni a dolgot.
2019. február 24. 12:39
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
*egy sóhajtással tudomásul veszi, hogy ma már arról szólnak a cikkek, hogy valaki nem borotválkozik. * #édesistenem
2019. február 25. 11:06
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Az én lábam ugyanilyen, mert szarok bele
meguntam, hogy azért kínlódjak mindennap, hogy elfogadjon a környezetem, ha nem tetszik a szőr, el lehet takarodni
2019. március 12. 18:14
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Szerintem ez iszonyúan igénytelen. Ha annyira a természetesség lenne a cél, akkor ne fesse a haját se, ne sminkeljen, ne használjon körömlakkot. Jaaa, anélkül persze nem lép ki az utcára. Kicsit ellentmondásba keveredett önmagával a ribanc.
2019. március 22. 21:40
Jól teszi. Ha a pasiknak nincs fenntartva ez az elvárás, a nőknek miért kellene? Én is csak azért borotválkozok, mert szeretem ha sima a bőröm. De mindenki máshogy érzi jól magát, és ezzel nincsen baj.
2019. március 27. 15:38
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Adom az ötletét amúgy csak azt nem értem én szőke lány ugyebár hajajj hogy ez mégis miért van leírva egy cikkben lol
i mean most komolyan
Ő így Te úgy más meg amúgy csinálja a kis dolgait ezt ennyire nem kéne felfújni chill bitches
i mean most komolyan
Ő így Te úgy más meg amúgy csinálja a kis dolgait ezt ennyire nem kéne felfújni chill bitches
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: