Úgy tűnik, Bellát nem érdekli, ki mit mond, és úgy jár-kel, ahogy az anyatermészet megteremtette őt. A szőrtelenítést teljesen elhagyta, még a vörös szőnyegen is szőrős lábbal jelenik meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
2019. február 12. 10:34
|
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline
|
Ez nő már csak ilyen, csak ilyenekkel tud releváns maradni.
2019. február 12. 12:27
Nekem egyébként teljesen olyan mintha ragasztott lenne. Már bocsi, nem tudom lehet e ilyet.
De az biztos, hogy egy pasinak ilyen szőrös a lába. Egy nőnek, ha hónapokig nem gyantázza a lábát sem ilyen szőrös...
De az biztos, hogy egy pasinak ilyen szőrös a lába. Egy nőnek, ha hónapokig nem gyantázza a lábát sem ilyen szőrös...
2019. február 12. 15:05
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
oké.... és?
2019. február 12. 17:26
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
1 perc alatt megoldható. Nem tudom, hogy minek ezen kiakadni.
Szerintem 1 nő se nyúzza naponta borotvával a lábát, a gyantához meg köztudottan őserdőt kell növeszteni. Jól teszi, legyint a véleményekre.
Szerintem 1 nő se nyúzza naponta borotvával a lábát, a gyantához meg köztudottan őserdőt kell növeszteni. Jól teszi, legyint a véleményekre.
2019. február 12. 17:51
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Tipic Bella
én már ezeken meg sem lepődök, neki így tetszik, ő ilyen extravagáns.
Viszont sajnálom, hogy a parókákkal, a csúnya sminkkel elcsúnyítja az amúgy szép arcát.
Én akkor néztem nagyot mikor EZT megláttam, kicsit ez már sok volt.
Viszont sajnálom, hogy a parókákkal, a csúnya sminkkel elcsúnyítja az amúgy szép arcát.
Én akkor néztem nagyot mikor EZT megláttam, kicsit ez már sok volt.
2019. február 12. 20:34
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Imádom a csajt xD ♥
2019. február 12. 20:35
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Zsóka11 ja ez már kicsit tényleg sok volt, de na..ő Bella xD
2019. február 12. 23:45
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem tudom hogy ebbe mi olyan polgárpukkasztó. Szőrös a lába na és? Egyébként ő ilyen, ezen már meg se kéne lepődni. Ha ő így érzi jól magát akkor egészségére.
2019. február 13. 05:25
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ez semmi
látnátok engem...Örülnék ha csak ilyen gyenge szőrzetem lenne mint neki.
1 felhasználónak tetszik:
littleleo77
2019. február 13. 11:17
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
ianginger
Bella karrierje nagyon is jól megy, ősszel 4 filmje is be volt mutatva és jelenleg is rengeteget dolgozik, attól, hogy még hazánkban nem ismertek a filmjei. Mellesleg a zenei karrierjére is fókuszál a színészkedés mellett.
Bella karrierje nagyon is jól megy, ősszel 4 filmje is be volt mutatva és jelenleg is rengeteget dolgozik, attól, hogy még hazánkban nem ismertek a filmjei. Mellesleg a zenei karrierjére is fókuszál a színészkedés mellett.
2019. február 13. 19:01
Nah hát megesik. De ha a lába ilyen akkor milyen lehet neki a pi*ája????
Kérdezem én.!!
De amugy nem tudom hogy hogy lehet igy mutatkozni.
De hát ő Bella.
Kérdezem én.!!
De amugy nem tudom hogy hogy lehet igy mutatkozni.
De hát ő Bella.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.