Starity

Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. február 11. 18:23 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az énekesnő nem sokkal a gála előtt mondta le fellépését és végül magára az átadóra sem ment el.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. február 11. 18:26 #2
Taystub
Taystub
új tag

StátuszI won't lie this shit is fun
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 271076
Congrats meg minden, de mind tudjuk, h igazabol kinek kellet volna nyernie
2019. február 11. 18:38 #3
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
nagyon nagyon büszke vagyok rá, nagyon sokat dolgozott az elmúlt évben, és ennek meg is van a nyoma. gratulálok ari heart.gif
2019. február 11. 18:43 #4
moonlightgrande
moonlightgrande

Státuszthey see a demon, i see an angel
Hozzászólás: 933
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
im so prouf of her♥
2019. február 11. 18:57 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Gratulálok neki, megérdemelte már végre a Grammy díjat a kemény munkája miatt annak ellenére, hogy a Sweetener album, amiért kapta a szobrot, nekem még mindig nem tetszik összességében. Taylor reputation-je és Shawn albuma ezerszer jobban tetszik, ezért inkább nekik adtam volna.
Az új album viszont már eszméletlenül tetszik. heart.gif

Btw teljesen érthető a döntése, én sem örülnék, ha megmondanák nekem mit adhatok elő meg mit nem, Grammy ide vagy oda.
A Mac Miller dologért is megértem a kiakadását. Szerencsétlen Mac szüleit meghívták a jelölés miatt, de inkább Cardinak adták ahelyett, hogy a halott rapper szüleit megtiszteljék a díjjal, ha már elmentek...
2019. február 11. 18:59 #6
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Ó, ez feldobta a napomat! Nagyon megérdemli! Remélem jövőre is nyerni fog! Igazán sajnálom,hogy nem lépett fel, nagyon kíváncsi lettem volna rá, és biztos vagyok benne,hogy nagy showt csapott volna. Csak így tovább!!!
Egyébként meg minden albuma egyre jobb lesz. Azt hittem a Sweetenernél nincs hova tovább, de a thank u,next az új kedvencem! Az összes számot imádom róla! (most is azt hallgatom)
2019. február 11. 19:01 #7
Kaitlyn
Kaitlyn
új tag

Státuszimagine a world like a that
Hozzászólás: 46
Azonosító: 271279
Taystub, nos kinek? Pont megérdemelte már a díjat, mert elég keményen dolgozott.
Gratulálok Arinak, már kijárt neki!
2019. február 11. 19:05 #8
- törölt felhasználó -    
Teljes mértékben megérdemelte, gratulálok Arinak! wub.gif
2019. február 11. 19:24 #9
- törölt felhasználó -    
Ariana teljesen megérdemelte a díjat, az albuma tényleg fantasztikus és messze a legjobb album volt a jelöltek közül! Számomra cseppet sem volt meglepetés, hogy Ő nyert, hiszen a Sweetener 2018 egyik legjobb albuma volt ebben a műfajban. Gratulálok Arinak! meghajolo.gif

Emellett szeretnék pár negatívumot is megemlíteni vele kapcsolatban, és semmi rosszindulat nincs bennem, ettől függetlenül ugyanúgy szeretem Őt. Az, hogy nem ment el a Grammyre egy kicsit kiakasztó volt, egy pici nagyképűséget éreztem abban, hogy csupán a setlist miatt nem megy el a világ legrangosabb zenei díjátadójára. A második dolog, amely személy szerint nekem rosszul esett az az volt, ahogy reagált Cardi győzelmére. Azt elhiszem, hogy Mac Miller tényleg nagyon jó előadó volt (Nyugodjon békében!) és hogy az albuma is jól sikerült, viszont Cardi a tavalyi évben kidolgozta szívét lelkét, úgy hogy közben életet adott a világ legaranyosabb kislányának. Mellesleg szerintem sajnálatból nem lenne fair odaadni valakinek egy díjat, ha a mezőnyben sokkal jobb előadók is vannak. Az, hogy meghívták Mac szüleit csak egy kedves gesztus volt a szervezők részéről, nem hiszem hogy ez muszáj lett volna azt jelentse, hogy Mac fogja kapni a díjat. Azt itt megjegyezném amúgy, hogy Miller szülei azt nyilatkozták, hogy ha fiuk nem nyerné meg a Grammy-t, akkor Cardinak szurkolnak. Szóval összességében nem járt senki rosszul azzal, hogy az Invasion Of Privacy album lett a legjobb! Ariana, amúgy később megbánta a kiírásait szóval már semmi harag nincs bennem, teljesen meg tudom érteni a hirtelen felindulását.

A nyerteseknek meg szeretnék még egyszer gratulálni. ^^
2019. február 11. 19:29 #10
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Státuszone thing about karma, that bitch will finds you
Hozzászólás: 2552
Csatolások: 37312
Azonosító: 267566
Annyira büszke vagyok rá, teljesen kiérdemelte, hogy végre nyerjen egy Grammy-díjat! heart.gif
Idézet (Zsóka11 @ 2019.02.11. 18:57)

A Mac Miller dologért is megértem a kiakadását. Szerencsétlen Mac szüleit meghívták a jelölés miatt, de inkább Cardinak adták ahelyett, hogy a halott rapper szüleit megtiszteljék a díjjal, ha már elmentek...

Ne haragudj, de attól, mert egy elhunyt személyt jelöltek egy Grammy-díjra, és tiszteletből meghívták a szüleit, akkor már az azt jelenti, hogy Mac-nek meg is kell nyernie?! Ez baromság. Cardi kiérdemelte ezt a díjat, tett le valamit az asztalra, míg Mac nem lett volna sehol, ha Arival nem lettek volna együtt. Ne értsétek félre, ezzel most egyáltalán nem vagyok Mac ellen, mert nem volt vele bajom soha sem, de ami tény az tény. Egyébként Ari megbánta a Twitterre kiírt dolgokat, nem is hiába törölte le. Ezt követően pedig Instagram-on keresztül a gratulációját mutatta Cardi felé. wink.gif
2019. február 11. 19:56 #11
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Alenna
Nem írtam egyetlen szóval sem, hogy Cardi nem érdemelte meg, mert persze, hogy megérdemelte. De azért azt a dumát hagyjuk, hogy Mac sehol nem lett volna Ariana nélkül, mert tehetséges volt, annak ellenére, hogy sokan róla ismerik. Nem azt mondom, hogy Macnek kellett volna megnyernie, mert Cardi érdemelte meg a legjobban, viszont elvileg Macnek ígérték. De ha már ezt nem akkor legalább egy posztumusz díjjal elismerhették volna. That's all.
2019. február 11. 20:14 #12
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Taysub most jobban érzed magad, hogy leírtad ide a véleményed? Miért érdemelte jobban meg a reputation? “Utálom Kanyet, ja és megcsaltam Tom Hiddlestonet valakivel akivel mindig jól a pohár fenekére nézhetek, de esküszöm, hogy ő az igazi” - erről szól az album. Ha megtaposnak állj fel és taposs vissza, legyen mindig a tied az utolsó szó. Ez nem feminizmus, sőt, elég gyerekes hozzáállás. Valamint az egész album felépítésileg nagyon hajaz Lorde Melodramajara és ha az sem nyerhetett akkor ez még szép, hogy nem kapott díjat. Lehet, hogy jó a produceri munka, meg egyes dalszövegrészek, könnyen énekelhető, fülbemászó és eladásilag jobban áll, de a Grammy mindig a hallgatóra tett benyomás alapján dönt. A Sweetener nyugodt, andalító és kellemes, a kritikusok egyik kedvenc albuma volt tavaly. Én se hisztizek egyik oldalon sem amiért Eminem vagy Avril nem nyert díjat, nem értem te miért teszed, a kedvencednek ígyis van már legalább 8 vagy 10. Amúgy sem az tesz jobbá egy albumot a másiknál a rajongók vagy bárki szemében, hogy Grammyt nyert, ez a díj nem azt mutatja melyik munka a jobb.
2019. február 11. 21:14 #13
Taystub
Taystub
új tag

StátuszI won't lie this shit is fun
Hozzászólás: 50
Azonosító: 271076
A sweetener agy elég gyenge album volt Tbh, a TUN zsenialis az év albuma messze, de a sweetener egy basic langyos kis albumocska volt, ezzel szemben a Rep-ben benne volt Taylor minden azenvedese erzelme, szeretete és gyűlölete az elmúlt évekből, mondhatod azt, hogy alapvetoen nem annyira kulonleges, de egy lenyomat volt, Taylor vegre kiirta magabol mindazt ami nyomta a lelket, és ezek utan alig valami elismerést, igen ez Taylor eddigi flop era-ja, de teszem hozza, h nulla promoval, nulla intejuval, nulla spotify reklammal (khmm sweetener) lkelt el belole többször elso két napban mint a sweetenerbol overall, ezen kívül az évtized legtobbet hozo tourja lett, valamint amerikaban a valaha volt legeredményesebb tourne, és a Billboard év albuma, szal annyit arrol, h nem érdemelte meg
2019. február 11. 22:22 #14
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Nulla promo? Taylor látványosan kitörölte a posztjait mindenhonnan, a videóklipjeit díjátadókon jelentette meg, szerepelt magazinok címlapján, volt vörös szőnyeges megjelenése, fesztiválos és televíziós fellépése. Az, hogy nem adott csak egy-két interjút nem jelenti azt, hogy nem volt promotálva egy olyan lemez, amit eleve a média népszerűsített nap mint nap, mert Taylor megint kiszemelt hírességeket, akiket felhasználva a médián keresztül fenntarthatta az albuma iránti érdeklődést. Igen, jól szerepelt a listákon, igen, nagy szabású volt hozzá a turné és ha ez neki meg a rajongóinak nem elég akkor ez van, erről Ariana nem tehet, nem ő intézte, hogy ő nyerjen.
2019. február 11. 23:04 #15
hangingtree.
hangingtree.
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 270351
olyan szánalmasak voltak a jelöltek az idei grammyn amúgy.
2019. február 12. 19:23 #16
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Taystub én megértem, hogy szereted Taylort. Te dolgod, de úgy szeresd Taylort, hogy nem húzol le és fikázol más előadókat, mert a kedvenced nem nyert. Mellesleg számomra roppant fura, hogy egy olyan előadó rajongójaként, aki nyíltan feminista lefikázol más női zenészt
2019. február 14. 13:20 #17
swiftiegirl
swiftiegirl
új tag

Státuszkeep yourself alive,take you all the time and the money&honey you'll survive
Hozzászólás: 30
Azonosító: 264381
Bastdamnfan
Szerintem te le vagy maradva. Mindent az arianatorok kezdtek (instan es twitteren), ha ok szolnak le minket azzal semmi gond, ha mi oket akkor el lehet asni magunkat. Gratulalok neked is, lehet hogy okosnak hitted magad de nem voltal az. Velemenyt meg az es azt ir amit akar. Es hagyd beken Taylort kerlek mert semmit nem tett ellened. Meg amugy mirol irjon? Annyira szerencsetlen vagy mar ne is haragudj meg teso
2019. február 15. 12:32 #18
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Cardi B's ghostwriters wins Grammy. PERIOD!!!
2019. március 01. 15:46 #19
AriFanPage
AriFanPage
új tag

StátuszSweetener World Tour- started
Hozzászólás: 35
Azonosító: 271716
Annyira büszke vagyok rá! Nagyon kijárt már neki ez a díj, szóval csak gratulálni tudok neki. Mi az hogy nem érdemli meg? 2018 legjobb albuma, édeskéim, az utálók. Az, hogy nem jelenik meg a kedvenc sztárotokról cikk az nem Ariana hibája, és ugyanakkor tehát ez nem jelenti azt sem, hogy le kéne érte őt szólni. A cikk írója se tehet róla, hogy megírja azt ami a médiában felkapott infó. Taystub, remélem tudod, hogy az album a Manchesterben történt dolgokból avanzsálódott. Azt, hogy te lefikázod, az azt mutatja, hogy nem érdekel semmi, és nem érzel együtt semmivel. Spotifí reklám se kell édesem, mert már 2017-ben erről az albumról beszéltek, 2018-ban ez a triplájára nőtt.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok