Az énekesnő korábban nyilatkozott róla, hogy milyen boldog, hogy nem él semmilyen tudatmódosító szerekkel, most elérkezett egy fordulóponthoz az élete és erről posztolt Instagram-oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato már 6 hónapja tiszta
2019. január 29. 21:43
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
mindjárt pezsgőt bontok.
2019. január 29. 23:14
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nevetséges az egész... Eddig is folyamatosan azt hangoztatta, hogy hány éve józan stb, aztán túladagolja magát. Nem is tudom ki a naivabb, azok akik hisznek neki vagy ő maga, hogy azt hiszi, bárki hisz neki. Számomra már egyáltalán nem tud hiteles lenni, megint ünnepli a józanságát a nyilvánosság előtt, aztán jól leissza és bedrogozza magát miután feltette a képet... Az aki erős, az nem hangoztatja magáról, hogy erős, ahogyan az, aki józan, szintén nem csinál belőle ekkora felhajtást. A gyenge emberek tesznek ilyen dolgokat, abban reményben, hogy ha sokat mondogatják maguknak és másoknak akkor igaz lesz, de hiába, nem igaz...
2019. január 29. 23:33
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Elnézést kérek a rajongóitól, de ez annyira nevetséges, tényleg.
Akkor is "unalmas" és felesleges volt, amikor még nem következett be a túladagolás, és most már - ahogy lilla1 is mondja - hitele sincs.
Nagyon tehetségesnek tartom Demit, erőteljes, és szép hangja van, személy szerint a sorozat és filmjátékbeli alakítását is szerettem anno, de a személyiségével annyira nem vagyok kibékülve.
Persze ez egyéni szocproblem, és lehet is mondani, hogy akkor ne nyissam meg az ilyen cikkeket és nem fáj, de ajj. Így 6 év távlatában úgy tűnik számomra, hogy már csapból is ez folyik, és ha nem nyitom meg is szúrja a retinám.
Akkor is "unalmas" és felesleges volt, amikor még nem következett be a túladagolás, és most már - ahogy lilla1 is mondja - hitele sincs.
Nagyon tehetségesnek tartom Demit, erőteljes, és szép hangja van, személy szerint a sorozat és filmjátékbeli alakítását is szerettem anno, de a személyiségével annyira nem vagyok kibékülve.
2019. január 29. 23:36
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Egyébként, hogy legyen még valami jó, ami "elhangzik a számból", én tényleg szívből kívánom neki, hogy sikerüljön végleg kigyógyulnia ebből, és egészséges legyen mind fizikálisan, mind mentálisan.
2019. január 30. 00:37
Komolyan, nevetséges, ami itt folyik. Mindenki megpróbálja kielemezni Demit, annak ellenére, hogy sokan semennyire sem ismerik a múltját.
1, A dokumentumfilmjében bevallotta, hogy nagyon rossz múltja volt, állandóan szekálták az iskolában a teste miatt, valaki még írt is neki, hogy ölje meg magát.
2, Apja alkoholista volt, drogozott, és sokszor kiszámíthatatlan volt a viselkedése, amivel kénytelen volt megbirkóznia gyerekkorában. Volt olyan, hogy hozzávágott egy üveget a földhöz a gyerekei előtt. Nyilván nem kellemesek ezek a gyerekkori emlékek számára.
3, A hírnév és a vele járó stressz megviselte, mint sok másik hírességet is, de őket persze nem fikázzák emiatt, mert ők nem beszélnek “megállás nélkül” küzdelmeikről.
4, Bipoláris zavarral küzd, amit gyógyszerekkel kezel, emiatt remeg gyakran a keze. Az évek alatt megtanulta ezt uralni.
5, Végetért egy hatéves kapcsolata 2016-ban, majd onnantól kezdve két éven át megállás nélkül dolgozott, egyfolytában fellépéseket adott, felvett egy egész albumot, mindenféle díjátadóra elment, és nyilván ez is megviselte egy kicsit. Nem mondom azt, hogy erről nem ő tehet, de azért gondoljunk bele, mennyire kevés ideje volt pihenni.
6, Hat évig józan tudott maradni, és attól még, hogy visszaesett, nem lesz rosszabb ember. Ő is ugyanolyan, mint mi, nem kell úgy tekinteni rá, mint egy szentre, hiszen ilyen ember nem létezik, és nem is fog. Emellett nem ő az egyetlen, aki hasonló helyzetben van. Ben Affleck már több alkalommal is járt rehabon, hogy kezeltesse függőségét, ami érdekes módon nem eredményezett negatív kommentáradatot. Ahogy az sem, hogy Ashley Tisdale rengetegszer beszél a pánikrohamairól mostanában.
Itt lenne az ideje, hogy örüljünk más sikerének, majdnem belehalt a tavalyi drogtúladagolásba. Nem hiszem, hogy ebből egy olyan ember, mint Demi, nem tanulna. Emellett legalább értékeljük azt, amit tesz. Minden alkalmat megragad, hogy felhívja a figyelmet ezekre a problémákra, és még segít megoldást is találni. A zenéje rengeteg emberi életet mentett meg/ment meg a mai napig, akik csak hálájukat tudják kifejezni Deminek. A legutóbbi turnéja után pedig előadásokat tartott egy hozzák közel álló ismerőssel, ahol függőséggel küzdő emberek voltak jelen, és bárki elmesélhette történetét.
Lehet egyébként mondani, hogy nagyon gyenge, de valójában igenis erős az, aki ennyire elszánt, és még a legrosszabbak után is képes pozitívan előrenézni a jövőbe. És ezt mind úgy teszi, hogy a közösségi médián sorban kapja az utálattól hemzsegő kommenteket, mint például a “Tehetségtelen r*bi.” vagy “Milyen dagadt vagy.” Ezt azért minimum tisztelni kéne. Kíváncsi lennék, hogy egy oylan, aki a gép mögött írja a sok negatívat minden ilyen cikk alá, képes lenne-e végigjárni ugyanazt az utat, mint Demi anélkül, hogy még egyszer a rossz útra tévedne.
És ezzel le is törlöm magam erről az oldalról, mert úgy látom, hogy itt minden csak rosszabb lesz a továbbiakban.
1, A dokumentumfilmjében bevallotta, hogy nagyon rossz múltja volt, állandóan szekálták az iskolában a teste miatt, valaki még írt is neki, hogy ölje meg magát.
2, Apja alkoholista volt, drogozott, és sokszor kiszámíthatatlan volt a viselkedése, amivel kénytelen volt megbirkóznia gyerekkorában. Volt olyan, hogy hozzávágott egy üveget a földhöz a gyerekei előtt. Nyilván nem kellemesek ezek a gyerekkori emlékek számára.
3, A hírnév és a vele járó stressz megviselte, mint sok másik hírességet is, de őket persze nem fikázzák emiatt, mert ők nem beszélnek “megállás nélkül” küzdelmeikről.
4, Bipoláris zavarral küzd, amit gyógyszerekkel kezel, emiatt remeg gyakran a keze. Az évek alatt megtanulta ezt uralni.
5, Végetért egy hatéves kapcsolata 2016-ban, majd onnantól kezdve két éven át megállás nélkül dolgozott, egyfolytában fellépéseket adott, felvett egy egész albumot, mindenféle díjátadóra elment, és nyilván ez is megviselte egy kicsit. Nem mondom azt, hogy erről nem ő tehet, de azért gondoljunk bele, mennyire kevés ideje volt pihenni.
6, Hat évig józan tudott maradni, és attól még, hogy visszaesett, nem lesz rosszabb ember. Ő is ugyanolyan, mint mi, nem kell úgy tekinteni rá, mint egy szentre, hiszen ilyen ember nem létezik, és nem is fog. Emellett nem ő az egyetlen, aki hasonló helyzetben van. Ben Affleck már több alkalommal is járt rehabon, hogy kezeltesse függőségét, ami érdekes módon nem eredményezett negatív kommentáradatot. Ahogy az sem, hogy Ashley Tisdale rengetegszer beszél a pánikrohamairól mostanában.
Itt lenne az ideje, hogy örüljünk más sikerének, majdnem belehalt a tavalyi drogtúladagolásba. Nem hiszem, hogy ebből egy olyan ember, mint Demi, nem tanulna. Emellett legalább értékeljük azt, amit tesz. Minden alkalmat megragad, hogy felhívja a figyelmet ezekre a problémákra, és még segít megoldást is találni. A zenéje rengeteg emberi életet mentett meg/ment meg a mai napig, akik csak hálájukat tudják kifejezni Deminek. A legutóbbi turnéja után pedig előadásokat tartott egy hozzák közel álló ismerőssel, ahol függőséggel küzdő emberek voltak jelen, és bárki elmesélhette történetét.
Lehet egyébként mondani, hogy nagyon gyenge, de valójában igenis erős az, aki ennyire elszánt, és még a legrosszabbak után is képes pozitívan előrenézni a jövőbe. És ezt mind úgy teszi, hogy a közösségi médián sorban kapja az utálattól hemzsegő kommenteket, mint például a “Tehetségtelen r*bi.” vagy “Milyen dagadt vagy.” Ezt azért minimum tisztelni kéne. Kíváncsi lennék, hogy egy oylan, aki a gép mögött írja a sok negatívat minden ilyen cikk alá, képes lenne-e végigjárni ugyanazt az utat, mint Demi anélkül, hogy még egyszer a rossz útra tévedne.
És ezzel le is törlöm magam erről az oldalról, mert úgy látom, hogy itt minden csak rosszabb lesz a továbbiakban.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2019. január 30. 06:37
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Nagyon remélem, hogy ez így is marad és nem lesz több alkalom, amikor megtörik emiatt. Többször visszaesett már de, sajnos a szenvedély betegséget, ahogy az étkezési zavarokat is nagyon nehéz leküzdeni. Kitartást kívánok neki !! Reméljük, most kitart.
2019. január 30. 09:47
Kedves törölt felhasználó!
-Már bocsánat, de az, hogy folyamatosan a múltban él nem viszi előre. Engem nem érdekel a múltja és szerintem senkit sem. Az érdekel mit tesz le az asztalra. Az, hogy piszkaltak az iskolában, lehet nem volt véletlen. Van rajta felesleg nem is kevés. Nem mindig a másikban kell keresni a hibát.
-Minden családban vannak problémák, sokkal nagyobbak is. Még sem ordibálja mindenki világgá.
-Ha megviselt a hírnév és nem bírja, abba kell hagyni. Nem kötelező ezt csinálni.
-Ez a bipoláris zavar már annyira lejárt lemez, egy jó szakember segítségét kérni nem szégyen.
-6 évig biztosan nem volt józan, ha a drogos barátai is állítottak, hogy többször is ivott és drogozott.
- KB. 2010 óta, majdnem 10 éve takarózik a problémáival, semmi mást nem csinál és mond az ég világon kívül csak a múltját hajtogatja. KB. 100 hallottam már és unom. Ha ez az egész ügy nincs, sehol sem lenne most. Ez egy egyszerű média fogás volt, egy nagy árverés, ahogyan ő is.
Egyetértek az előttem szóló lilla1-gyel és CSHMR-rel.
Befejezhetné már ezt a józan vagyok, meg ne bánts virág nótát.... Unalmas és szánalmas.
-Már bocsánat, de az, hogy folyamatosan a múltban él nem viszi előre. Engem nem érdekel a múltja és szerintem senkit sem. Az érdekel mit tesz le az asztalra. Az, hogy piszkaltak az iskolában, lehet nem volt véletlen. Van rajta felesleg nem is kevés. Nem mindig a másikban kell keresni a hibát.
-Minden családban vannak problémák, sokkal nagyobbak is. Még sem ordibálja mindenki világgá.
-Ha megviselt a hírnév és nem bírja, abba kell hagyni. Nem kötelező ezt csinálni.
-Ez a bipoláris zavar már annyira lejárt lemez, egy jó szakember segítségét kérni nem szégyen.
-6 évig biztosan nem volt józan, ha a drogos barátai is állítottak, hogy többször is ivott és drogozott.
- KB. 2010 óta, majdnem 10 éve takarózik a problémáival, semmi mást nem csinál és mond az ég világon kívül csak a múltját hajtogatja. KB. 100 hallottam már és unom. Ha ez az egész ügy nincs, sehol sem lenne most. Ez egy egyszerű média fogás volt, egy nagy árverés, ahogyan ő is.
Egyetértek az előttem szóló lilla1-gyel és CSHMR-rel.
Befejezhetné már ezt a józan vagyok, meg ne bánts virág nótát.... Unalmas és szánalmas.
2019. január 30. 11:16
|
|
SlothLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 268448 offline
|
Khalifa, azzal amit leírtál nem szállok vitába, mert egy részével annak amit mondassz egyetértek, nem minddel, de az huszadrangú, nem fogok vitatkozni.... 1 dolog, ami nagyon zavarja a szemem, nem is a bipoláris zavar, meg hogy ezzel-azzal takarózik, hanem az, hogy kijelented van rajta felesleg , nem is kevés... Demi izmos és ilyen testalkatú... Nincsen elhízva. Különben, ha el is lenne hízva, mert volt olyan időszak az életében, akkor se kéne ilyen rosszindulatúan kifejezni a nemtetszésedet... Nekem legalábbis úgy hangzott.. Az étkezési zavar , szerintem, azért eléggé komoly dolog. És bár nincs, de mi lenne ha hormonproblémái lennének? Van rajta felesleg , de nem biztos , hogy tehet róla. Rendszeresen mozgott- sőt ismét elkezdett edzeni, szóval ami rajta van "felesleg" annak azért eléggé nagy része izom. És akkor is vállalja a hibáit a testével kapcsolatban... És nem sajnáltatja magát, hogy de kövér nem tud lefogyni... No offense, nem sértésnek írom, előre szólok, szóval plisz ne vegye fel senki a kesztyűt mert igyekeztem nem rosszindulatúnak hangzani....
2019. január 30. 13:39
Idézet (SlothLover @ 2019.01.30. 11:16)
Khalifa, azzal amit leírtál nem szállok vitába, mert egy részével annak amit mondassz egyetértek, nem minddel, de az huszadrangú, nem fogok vitatkozni.... 1 dolog, ami nagyon zavarja a szemem, nem is a bipoláris zavar, meg hogy ezzel-azzal takarózik, hanem az, hogy kijelented van rajta felesleg , nem is kevés... Demi izmos és ilyen testalkatú... Nincsen elhízva. Különben, ha el is lenne hízva, mert volt olyan időszak az életében, akkor se kéne ilyen rosszindulatúan kifejezni a nemtetszésedet... Nekem legalábbis úgy hangzott.. Az étkezési zavar , szerintem, azért eléggé komoly dolog. És bár nincs, de mi lenne ha hormonproblémái lennének? Van rajta felesleg , de nem biztos , hogy tehet róla. Rendszeresen mozgott- sőt ismét elkezdett edzeni, szóval ami rajta van "felesleg" annak azért eléggé nagy része izom. És akkor is vállalja a hibáit a testével kapcsolatban... És nem sajnáltatja magát, hogy de kövér nem tud lefogyni... No offense, nem sértésnek írom, előre szólok, szóval plisz ne vegye fel senki a kesztyűt mert igyekeztem nem rosszindulatúnak hangzani....
Értem amit mondasz és köszönöm a válaszod. Én egy kicsit másképpen látom ezt a dolgot. Lehet nem jó edzés formát választott... Nem akartam bántani, de sajnos nem én vagyok az egyetlen aki ezt így gondolja. Ha nem bírja a kritikát, legyen az rossz vagy jó, akkor ez a munka nem neki való.
Tudom, hogy bipoláris zavara van, de az, hogy folyamatosan a csapból is ez folyik, nekem nem az jön le, hogy neki ez tényleg mennyire rossz. Értsd jól. Inkább kihasznalja, mint média fogast. Senki mást nem hallottam még ilyen büszkén beszélni egy betegségről. Úgy gondolom ez nem túl helyes.
2019. január 30. 15:07
|
littleprincess87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 271547 offline
|
Azt kívánom Demi Lovatónak, legyen boldog, s válogassa meg a barátait!
Ha jó körökben fog mozogni, akkor még a kísértés szele sem érheti el.
Ha jó körökben fog mozogni, akkor még a kísértés szele sem érheti el.
2019. január 30. 15:22
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet
Ezzel teljesmértékben egyetértek.
Demi nem egy szent és ezt tudja is magáról. Bárki aki majdnem belehalt egy túladagolásba és ennyire szívén viseli ezt, az biztos tanul ebből a hibájából és nem akarja még egyszer elkövetni ezt, biztos, hogy Demi is így van ezzel. Demi is ember, mint mindeki más és mindenki más követ el hibákat. Ne várjuk már el tőle sem, hogy tökéletes legyen aki sosem hibázik. A múltja nagyban befolyásolta azokat amiket tett magával, ezért sem hibáztatom őt. Remélem ezentúl megválogatja a barátait és nem esik még egyszer vissza. Szerintem ha 6 évig józan és tiszta volt, kiegyensúlyozott, boldog életet élt, akkor sikerülhet neki még egyszer csak mondjuk ne 6 évig tartson, hanem évtizedekig.
Mellesleg, lehet nektek ez a fél év egy semmiség, neki igenis sokat jelent, és van joga megünnepelni úgy ahogy akarja, ehhez senki másnak nincs köze és ahhoz is joga van, hogy pozitívan tekintsen előre, emiatt pedig nagyon büszke vagyok rá.
2019. január 30. 15:48
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Én már nem hiszek neki. Régen nagyon szerettem, de az utóbbi években csak a függősége rabja. Még akkor is ha épp józan, mert akkor azt hangoztatja, hogy mennyire erős és hasonlók, amikor meg "hibázik" mindenki bocsánatáért esedezik. Az az igazság, hogy szerintem ugyanúgy visszaesik a függőségbe és ez lesz a veszte. Ne így legyen, de valahogy, mintha csak ez tartaná életben a karrierjét, hogy emiatt beszélnek róla az emberek és ezt ő is tudja, pedig tehetséges, de a viselkedése számomra túlmegy a határon és megbocsáthatatlan.
Nem kellene hangoztatnia józanságát. Vonuljon el és pihenjen. Így hiteltelen. És mondogatjátok, hogy milyen erős stb. DE Demi nem erős, ő egy nagyon gyenge ember, mert képtelen túllépni ezen, mindig mindenkit emlékeztet arra amit, tett. Ha csendben lenne bölcsebb lenne.
Nem kellene hangoztatnia józanságát. Vonuljon el és pihenjen. Így hiteltelen. És mondogatjátok, hogy milyen erős stb. DE Demi nem erős, ő egy nagyon gyenge ember, mert képtelen túllépni ezen, mindig mindenkit emlékeztet arra amit, tett. Ha csendben lenne bölcsebb lenne.
2019. január 30. 16:09
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Szerintem ez nem nagy dicsőség. Majd akkor ünnepeljen, ha legalább 6 ÉVE lesz tiszta... Egyszer már eljátszotta ezt, utána meg túladagolta magát. Mint énekesnőt szeretem, de mint ember teljesen elvesztette a hitelességét nálam.
2019. január 30. 16:21
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
XDD arra kene büszkének lenni h egy amerikai gazdag pi..a kibírta drogok es alkohol nelkul 6 hónapig? Hűha
2019. január 31. 09:03
|
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline
|
fúj milyen torta az
2019. január 31. 18:31
|
|
SlothLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 268448 offline
|
Khalifa, a bipoláris zavar egy dolog az étkezési zavar is, nem ugyanaz
(nem akarok lekezelőnek tűnni) Amúgy tök korrekten leírtad szerintem amit gondolsz és ezzel sincsen semmi baj. És mondjuk az is igaz, hogy relatív a szépség is, a túlsúly is (legalábbis külsőre) szóval, ennyi te ezt gondolod!
Bírom amikor normálisan meg lehet vitatni valamit és nem rögtön az ellenségeskedő válaszok jönnek egy-egy megjegyzésre ^^
2019. január 31. 19:55
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Aki egyszer függő volt, bármikor visszaeshet. Sajnos sokukkal meg is esik, sokan ekkor meg is halnak, így ezek után ez a hat hónap nagy dolog, gratulálok hozzá. Viszont mivel Demi sztár, és szereti megosztani az ilyen ügyeit, még az is tisztában van vele, akit amúgy marhára nem érdekel - mert még a cikk címekben is az aktuális állapota van feltüntetve -, tehát nem csoda, ha van, akinek már roppant unalmas ez a téma, és már a könyökén jön ki. Azonkívül nem hinném, hogy aki hasonló gondokkal küzd, annak pont ő lenne követendő példa és inspiráló, főleg amikor éppen elvonóra kerül, vagy rossz társaságba keveredik, ami egy tininél még oké, de egy huszonéves felnőtt nő esetében már a miafranc kategória. Nem annyira erős jellem és megamegmondó, hiteles sztár, neki inkább a zenéjével, a tehetségével kellene csak kitűnni, mert tehetsége az például van, de ezek mellett nem csoda, hogy sokan támadják.
2019. február 01. 20:48
Idézet (SlothLover @ 2019.01.31. 18:31)
Khalifa, a bipoláris zavar egy dolog az étkezési zavar is, nem ugyanaz
(nem akarok lekezelőnek tűnni) Amúgy tök korrekten leírtad szerintem amit gondolsz és ezzel sincsen semmi baj. És mondjuk az is igaz, hogy relatív a szépség is, a túlsúly is (legalábbis külsőre) szóval, ennyi te ezt gondolod!
Bírom amikor normálisan meg lehet vitatni valamit és nem rögtön az ellenségeskedő válaszok jönnek egy-egy megjegyzésre ^^
Értem, hogy más téma, de úgy gondolom, azért megfelelő szakemberekkel kezelhető minden.
2019. február 02. 16:43
|
|
SlothLoverúj tag |
|
Khalifa, és ez így igaz. Megfelelő szakemberrel minden orvoslhatóó, vagy legalábbis valamilyen szinten
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.