A népszerű műsorvezető jelenleg Németországban építi karrierjét, de ennek ellenére sem felejtette el, honnan indult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Instagramon nosztalgiázott Istenes Bence
2019. január 28. 13:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. január 28. 13:53
|
|
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline
|
Azta.....nem szeretem magam ENNYIRE öregnek érezni!
Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!
De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.
Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!
Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!
De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.
Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!
2019. január 28. 14:28
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Egyet kell hogy értsék az előttem szólóhoz, én is öregnek érzem magam ezeket a képsorokat nézve
Valóban vannak akik már nem ezzel foglalkoznak, de mint tudjuk mindenki megtalálja azt amit igazán szeret. Brash Bence jelenleg a Budapesti Operett Színház társulatának tagja és legismertebb szerepe a Rómeó és Júlia c. musicalben Mercutio karaktere.
2019. január 29. 20:11
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Csak azért nem érzem öregnek magam, mert alsó tagozatos voltam ezekben az időkben
ezek az arcok az első Bravo és Popcorn magazinjaimat idézik :')
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: