A Thank U, Next előadója kapcsolatuk idején nem titkolta: kielégítő a szexuális élete a Saturday Night Live sztárjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pete Davidson haragszik Ariana Grandére, amiért az énekesnő azt híresztelte, nagy pénisze van
2019. január 27. 22:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. január 27. 22:51
Csak megdicsérte nincs ebben semmi rosz.
Imádlak Ari❤❤❤
Imádlak Ari❤❤❤
2019. január 28. 00:26
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
mondja az aki azt hiresztelte, hogy Ariana sír, ha nem elégíti ki orálisan. szerettem Pete-et és én voltam az az ember aki azt mondta ne bántsuk, de mostmár csak Arin akar felkapaszkodni. szakítottatok? szakítottatok. akkor az isten áldjon meg ne erről legyen már híres a sajtó, hogy mivel bántotta meg az érzéseit Ariana meg mivel nem.
2019. január 28. 06:25
Ki az Istent érdekel ez a két beképzelt idióta... Annyira unom már...
2019. január 28. 09:34
Ezeknek a nyilatkozatoknak már régen semmi értelme.
2019. január 28. 09:53
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Kedves előttem szólók!
Nem ismerem Petet (még a képernyőn keresztül sem), szóval nem védésnek szánom, de ezt nem is ő nyilatkozta, hanem egy "bennfentes". Szóval az is meglehet, hogy ebből - amit ő mondott - semmi nem igaz.
Nem ismerem Petet (még a képernyőn keresztül sem), szóval nem védésnek szánom, de ezt nem is ő nyilatkozta, hanem egy "bennfentes". Szóval az is meglehet, hogy ebből - amit ő mondott - semmi nem igaz.
2019. január 28. 10:56
Szerintem mind a kettő buta, Amugy is én tudtam ,hogy ez a nagy ejegyzéd meg minden egy ideglenes dolog. Ari is és a volt pasia is úgy annyira hibásak és buta emberek kész Ari meg innkább ne hisztizen hiszen ő választotta olyan gyorsan ezt a hülye pasit!
2019. január 28. 12:39
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Fúj de undorító, nem elég, hogy ez a bennfentes beleavatkozik a szexuális életükbe és ilyeneket mond, de még az is lehet, hogy nem igaz, csak egy kis pénzt akart ezzel keresni. Én szégyellném magam, ha más szexuális életéről kellene pletykálkodnom
Ha jól emlékszem úgy volt, még a Sweetener megjelenése előtt, hogy egy rajongó megkérdezte milyen hosszú Pete, de ezt arra értette, hogy az albumon lévő dal milyen hosszú, Ariana ezt értette is, csak viccből írta hogy 25 cm. De szerintem ez már régi téma, leszállhatnának már egymásról meg erről az egészről, mindenki mást beleértve.
Ha jól emlékszem úgy volt, még a Sweetener megjelenése előtt, hogy egy rajongó megkérdezte milyen hosszú Pete, de ezt arra értette, hogy az albumon lévő dal milyen hosszú, Ariana ezt értette is, csak viccből írta hogy 25 cm. De szerintem ez már régi téma, leszállhatnának már egymásról meg erről az egészről, mindenki mást beleértve.
2019. január 28. 17:21
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Idézet (CSHMR @ 2019.01.28. 09:53)
Kedves előttem szólók!
én úgy tudom, hogy Pete maga nyilatkozta ezt (igaz nem így van a cikkben, viszont instagrammon így olvastam)...
2019. január 28. 23:13
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
oké, imádom ezt a lányt
2019. január 30. 17:49
pete egy jó nagy kupac sz*r amúgy is lol
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2019. február 03. 20:11
|
|
Kaitlynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 271279 offline
|
Szánalmas egy ember, komolyan! Októberben szakítottak, és nem képes ezen túltenni magát. Ari kéri a rajongóit, hogy hagyják békén Petet, de ő folyamatosan szekálja. Ez nem normális.
2019. február 06. 15:37
|
Pindurka 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 271594 offline
|
Ezek agy betegek látszik rajtuk ,
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.