Egy bennfentes elárulta a Daily Mailnek, hogy a cambridge-i hercegné kamaszkorában kifejezetten nem volt szép, sőt fogszabályzót hordott és pattanásos volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katalin hercegné csúnyácska volt és pattanásos
2019. január 05. 16:08
|
|
xLeighAnnexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 267886 offline
|
Milyen kedves "barátnők"
2019. január 05. 17:33
Mikor elolvastam a címet az ugrott be, hogy " Kit érdekel?
"
De amúgy... Tudom, hogy sz*r a szemem, de ez a kép olyan pixeles, ki látja ezen a pattanásokat?
De amúgy... Tudom, hogy sz*r a szemem, de ez a kép olyan pixeles, ki látja ezen a pattanásokat?
2019. január 06. 18:53
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
2019 van és néhányan még mindig azt hiszik, attól, mert valaki fogszabályzót visel egyenlő azzal, hogy nem szép. Csak miért? A cikk írónak legyen az az új évi fogadalma, hogy ezt a sztereotípiát elengedi
2019. január 06. 22:14
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A címben még pattanást ír, később már ekcémát. Teljesen normálisan nézett ki. És azon a képen a többi lány között sem látok extrán szépet, mindegyik átlagos.
2019. január 08. 16:46
|
|
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 offline
|
Szerintem szép volt.. bár attól,hogy valaki pattanásos, még nem kell csúnyának mondani. És szerintem smink nélkül mindannyian szebbek vagyunk.
2019. január 10. 19:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Elza Foster, nagyon adom.
Másrészről viszont ha Kate tényleg csúnyácskának látta magát, akkor az önbizalmának biztosan jót tett a változás.
Másrészről viszont ha Kate tényleg csúnyácskának látta magát, akkor az önbizalmának biztosan jót tett a változás.
2019. január 10. 23:53
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
egyetértek az előttem hozzászólókkal! nem volt csúnya, inkább átlagos. azt hittem, a legtöbb ember ma már nem tartja cikinek a fogszabályzót. tudom, régen ‘gáz’ volt (kb mint a szeplők vagy a szemüveg), de már egyáltalán nem. (anno sem volt mondjuk...). mindhármat hordják divatból, még ha az illetőnek nincs szüksége rá. szeplőket meg csinálnak maguknak, so...
most akkor a fogszabis emberek csúnyák?
most akkor a fogszabis emberek csúnyák?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: