Starity

Demi Lovato megtörte a csendet: „Tiszta vagyok és hálás, amiért élek!”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. december 29. 18:30 #21
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Maradjon is így anno is ezt mondta de most legyen így
2018. december 29. 20:47 #22
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Kedves eniix! Attól, hogy idegességemben egy nem túl kulturált hozzászólást írtam, az még nem azt jelenti, hogy fel kellene nőnöm, mert gyerekes lennék, már rég felnőtt vagyok. "Ha majd érett leszel egyszer, és felnősz"... te nem ismersz engem, nem tudod, hogy alapjáraton milyen érett felfogásom van, és nekem te ne mondogasd, hogy nőjek fel egy hozzászólás alapján, köszi!smileeee.gif Egyáltalán nem írtam ilyesmit, amit te, hogy "én mindent tudok róla, mert szeretem és a fanja vagyok!!!" mivel én csak annyit írtam, hogy igenis józan volt 6 évig, nem véletlenül ünnepelte márciusban az évfordulót, és ez nem kamu, hanem az volt kamu, hogy a stay strong időszakban józan volt, amit őszintén be is vallott. Talán írtam valami mást is amiből az jön le neked, hogy én mindent tudok róla mert a fanja vagyok? Valóban nem tudok róla mindent, csak a közeli barátai és a családja ismerik igazán, de mégis többet tudok nálad, mivel én szeretem és nyomon követem a munkásságát ellentétben veled, ezért nem szeretem azt, ha valaki úgy ítélkezik, hogy még csak a nevét hallotta meg netalán pár dalát. Mellesleg mivel a történtekért nagyobb részben őt hibáztatom, nem, nem vagyok elfogult, hiába hajtogatod.
Remélem ez a válasz megfelelt az elvárásaidnak. smileeee.gif
2019. január 01. 22:46 #23
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Csatolások: 0
Azonosító: 256689
Örülök hogy végre egészségesnek érzi magát! heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok