Demi Lovato megtörte a csendet: „Tiszta vagyok és hálás, amiért élek!”
2018. december 29. 20:47
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Kedves eniix! Attól, hogy idegességemben egy nem túl kulturált hozzászólást írtam, az még nem azt jelenti, hogy fel kellene nőnöm, mert gyerekes lennék, már rég felnőtt vagyok. "Ha majd érett leszel egyszer, és felnősz"... te nem ismersz engem, nem tudod, hogy alapjáraton milyen érett felfogásom van, és nekem te ne mondogasd, hogy nőjek fel egy hozzászólás alapján, köszi!
Egyáltalán nem írtam ilyesmit, amit te, hogy "én mindent tudok róla, mert szeretem és a fanja vagyok!!!" mivel én csak annyit írtam, hogy igenis józan volt 6 évig, nem véletlenül ünnepelte márciusban az évfordulót, és ez nem kamu, hanem az volt kamu, hogy a stay strong időszakban józan volt, amit őszintén be is vallott. Talán írtam valami mást is amiből az jön le neked, hogy én mindent tudok róla mert a fanja vagyok? Valóban nem tudok róla mindent, csak a közeli barátai és a családja ismerik igazán, de mégis többet tudok nálad, mivel én szeretem és nyomon követem a munkásságát ellentétben veled, ezért nem szeretem azt, ha valaki úgy ítélkezik, hogy még csak a nevét hallotta meg netalán pár dalát. Mellesleg mivel a történtekért nagyobb részben őt hibáztatom, nem, nem vagyok elfogult, hiába hajtogatod.
Remélem ez a válasz megfelelt az elvárásaidnak.
Remélem ez a válasz megfelelt az elvárásaidnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: