Úgy tűnik, Paris igyekszik kiszelektálni azokat az embereket az életéből, akik nincsenek rá jó hatással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton többé már nem bízik Lindsay Lohanben
2018. december 20. 18:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 20. 22:04
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Nem igazán tudom higgyek-e neki.
Nem akarta megalázni őt a fotósok előtt, de a nagy nyilvánosság előtt elmondja az egészet. Már, ha így volt igaz. Mert eléggé érdekesnek tartom, hogy barátnők lettek, ha először szinte levakarhatatlannak gondolta.
Meg aztán. Szép, hogy jó emberekkel akarja körbevenni magát, de akkor Ő maga miért nem próbál azzá válni?. Oké, persze nem tudom, lehet igyekszik. De egyáltalán nem úgy tűnik ezután a nyilatkozat után. Mert ez aztán bőven a másik lejáratására hajaz.
Nem akarta megalázni őt a fotósok előtt, de a nagy nyilvánosság előtt elmondja az egészet. Már, ha így volt igaz. Mert eléggé érdekesnek tartom, hogy barátnők lettek, ha először szinte levakarhatatlannak gondolta.
Meg aztán. Szép, hogy jó emberekkel akarja körbevenni magát, de akkor Ő maga miért nem próbál azzá válni?. Oké, persze nem tudom, lehet igyekszik. De egyáltalán nem úgy tűnik ezután a nyilatkozat után. Mert ez aztán bőven a másik lejáratására hajaz.
2018. december 21. 12:15
A képről számomra egyáltalán nem süt semmiféle kellemetlenség az adott szituációban. Nem értem, hogy miért most nyílt meg Paris Lindsayvel kapcsolatban a nyilvánosság felé ilyen negatívan.
2018. december 21. 12:19
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mert amúgy Paris annyira tökéletes, neki nincs hibája. Hát nekem Lindsay még mindig szimpatikusabb, neki legalább van tehetsége és úgy kereste a pénzét.
Nem tudhatjuk mi történt, de valahogy nem tudok hinni neki, a képen úgy tűnik, hogy tök jól érzik magukat, most meg úgy adja be, hogy nem akarta megalázni, meg levakarhatatlan volt...
Nem tudhatjuk mi történt, de valahogy nem tudok hinni neki, a képen úgy tűnik, hogy tök jól érzik magukat, most meg úgy adja be, hogy nem akarta megalázni, meg levakarhatatlan volt...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: