A jóképű sorozatsztár egy éve mondta ki a boldogító igent dekoratőr kedvesének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zátonyra futott Colton Haynes házassága
2018. december 19. 18:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 19. 20:49
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már az elején mondtam hogy elsiették erre valaki azt írta nekem csak féltékeny vagyok meg hülye. Ha valaki veszi a fáradságot és utána nézz Colton életének elég egyértelmű ez a kapcsolat menekülés volt számára a fájdalomtól amit az apja öngyilkossága miatt érzet. Fél évvel az esküvő után beadta a keresetet majd meghalt az anyukája ami egy időre össze hozta őket megint de nem sikerült amit bizonyít hogy már nem viseli a jegyűrűjét sem sőt nem posztol hónapok óta semmit a férjéről. Jeff egy fiatal könnyen irányítható társat akart Colton egy erős partnerre vágyott aki mellett biztonságban érzi magát. A lényeg hogy nem gondolkodtak épp csak felvállalta hogy meleg nem sokkal utána már vőlegény volt
2018. december 20. 00:43
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Nagyon sajnálom hogy elválnak.
Szerintem illetek egymáshoz, aranyosak voltak együtt (bár ezek szerint akkor nem volt ez teljesen felhőtlen, boldog kapcsolat). De valószínű tényleg elhamarkodták a házasságkötést és talán nem a legjobb életszakaszukban találkoztak, legalábbis ami Coltont illeti.
Amikor Colton visszavonta a keresetet még reméltem, hogy rendbe jönnek köztük a dolgok és lesz valaki biztos pont Colton mellett, annyi rossz történt vele a magánéletében, igazán megérdemelné a boldogságot.
De remélem sikerül majd megtalálnia a társát és boldog lesz.
2018. december 20. 13:04
|
|
Hina707visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.21. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 270160 offline
|
Pedig úgy shippeltem őket ;-; De ha mindkettejüknek így a legjobb, akkor támogatom a döntésüket.
Remélem Colton mihamarabb jobban lesz, eléggé összecsaptak a hullámok a feje fölött az elmúlt időben.
2018. december 20. 15:05
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ez megdöbbentett
kár, aranyosak voltak együtt
2018. december 21. 13:11
Ha valóban el fognak válni, azt rettenetesen sajnálom. Pedig tényleg egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatnak hittem az övükét.:/
2018. december 22. 19:15
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Jeff jóval idősebb Coltonnál, valószínűleg már túl van az élet nagy csodáin.Colton nemrég vállalta fel magát, most ugrott fejest ebbe az egészbe, szerintem még van mit látnia. Túl korai volt nekik, valószínűleg egy idő után belátták ők is , hogy egészen más a meglátásuk a közös életükről. Mindig is abban hittem, hogy a rosszban nem szabad bent ragadni, remélem Jeff talál magának végre egy hozzáillő férfit.
2018. december 23. 19:13
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Véglegesnek tűnik amikor 6 hónap házasság után Colton válni akart még nem volt leszedve minden kép az instájáról amin Jeff is rajta van. Most viszont az összes kép eltűnt még az is amivel boldog évfordulót kívánt neki. Szerencsére a barátok és család mellette van és rájuk számíthat mindenben
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: