Nem fogsz hinni a szemednek, hogy mekkora a hasonlóság a sztárok és az átlagember másaik között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elképesztő hasonlóság! Íme 15 átlagos ember, aki egy híresség kiköpött mása
2018. december 17. 16:45
|
|
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline
|
Hát azért van egy jó pár párosítás, amiről az ugrott be elsőnek, hogy: Istenem..ezeket mégis hogy gondolják hasonlónak? Még rokonoknak se mondanám.
Na meg persze vannak olyanok is, akiket a sminkje tesz "hasonlóvá".
Na meg persze vannak olyanok is, akiket a sminkje tesz "hasonlóvá".
1 felhasználónak tetszik:
ianginger
2018. december 18. 14:06
|
|
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 offline
|
a háromnegyede csak jól ki van sminkelve, ennyi.
aubrey-ra speciel egyáltalán nem hasonlít a lány, megan és "hasonmása" között se találok sok hasonlóságot.
aubrey-ra speciel egyáltalán nem hasonlít a lány, megan és "hasonmása" között se találok sok hasonlóságot.
2018. december 21. 12:24
A legkísértetiesebb hasonlóságot én Angelina és Melissa esetében látom. Vannak, akik viszont szerintem egyáltalán nem olyan nagyon hajaznak a sztárokra.
2018. december 24. 13:35
|
|
amoderncikkektükre12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269880 offline
|
Basszus a SelGo hasonmás jobban hasonlit selenara mint maga selena
2018. december 26. 22:54
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
némelyik hasonlít, de azért szerintem én nem keverném őket össze a sztárokkal
akkora hasonlóság azért egyiknél sincs..
2019. február 27. 19:26
|
|
AriFanPageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 271716 offline
|
Jacky soha nem hasonlított Arira, csak vannak olyan emberek akik Ari stílusát utánozzák. És erre figyel fel a media
2019. április 26. 15:57
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Emma Watsont és Zayn Malikot nem nagyon értem, de például a Rihannás az tényleg hasonlít.
2019. június 13. 19:49
Wow,nos Zayn, Rihanna, Meghan, Angelina, Leo, Emma, Kate, Ed, és Selena klónjai tényleg hasonlitanak rájuk, de a többi nem igazán. Pláne Jacky, ő nem is hasonlit Arianara, egy egész egyszerű okból kifolyólag. Mert hogy Arianaból EGY VAN!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.