Az együttes tavaly nyáron bizonytalan időre felfüggesztette karrierjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégis van jövője a Linkin Parknak? A megmaradt tagok folytatni szeretnék a közös munkát!
2018. december 15. 22:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 15. 23:38
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Gyerekkorom óta szeretem a bandát és szeretném is hogy legyen megint banda meg nem is, nem is tudom milyen irányba tudnának elindulni Chester nélkül. Viszont tény hogy igazi zenészek és nem könnyű abbahagyniuk a zenélést. Kiváncsi vagyok mire jutnak azért.
2018. december 20. 12:06
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem sok értelme már nincs ennek Chester nélkül, ha mással pótolják, ami lehetetlen, nem lesz ugyanaz a zenekar! Nehezen dolgozzuk fel a halálát, de valamikor ennek az utazásnak véget kell érnie, mert ez már soha nem lesz ugyanaz. Nem tudom Mike önálló bulin mit fog bemutatni. Furcsa nekem a rapes, hip-hopos munkássága, de LP dalokat is játszik vendégzenészekkel. Persze azt a tavalyi élményt Sopronban már nem fogjuk így megélni mikor 6-n voltak.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: