A rajongók meggyőződése, hogy Zayn új albumát, az Icarus Fallst Gigi Hadidnak köszönheti. A lány "mentette" meg az énekest, hozta vissza az életbe, és így jelenthetett meg az új lemez is.
A teljes cikkhez kattints ide!
ZAYN: albumpremier és szerelmi vallomás egyben
2018. december 19. 06:45
Vannak benne erős és gyenge számok is. Nem lett rossz album, de ettől most annyira nem vagyok elájulva.
2018. december 20. 06:58
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most olvastam mekkora bukta lett ez az album. A nyomorék 1700 albumot bírt eladni eddig ( és ebben a letöltések és a fizikai eladások is benne vannak) Nem promózik, nem turnézik, de csalódott, mert nem ilyen karrieről álmodozott mikor kilépet az 1D-ből. A kiadója meg milliókat ölt ebbe a nagy semmibe. Beigazolódott amit anno mondtam. Az első albumnál még érdekes volt, mert elsőként lépett ki a fiúbandából, kiváncsiak voltak rá mit tud. Mint kiderült semmit. Szerintem egy rajongója se számítson további albumokra, mert egy ilyen előadónak ezt senki se fogja finanszírozni.
2018. december 20. 21:07
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Nem lett valami jó ez az album. Nincs vele nagy baj, csak épp olyan semmilyen. Túl sok a dal mintha ő is érezné nagyobb esély van rá hogy a sok dal között találjunk 1-2 jót. Kár érte, nagyon szép hangja van.
Nem tudom egyébként, de nagyon fura ez a srác. Csoda lenne ha megérné az időskort. Annyira labilisnak, gyengének, magányosnak néz ki. Jó lenne ha kezeltetné a mentális problémáit és összeszedve magát kiállna a világ elé és énekelné a dalait. Így semmi jövőhe a szórakoztatóiparban. Manapság a turnékból lehet megélni. Vegyen példát Harryről. Olyan albumot csinált ami nem populáris és mégis imádják sokan és mennek a rajongói a koncertjeire, sikeres a banda nélkül is. Vagy ott van Niall. Mindkettőjük megy és csinálja és nem otthon ül és telefont nyomkod meg szívja a slukkokat. Sajnálom amúgy, remélem összeszedi magát és észbekap 1x végre. Az album címe egyébként nagyon találó ezután a bukás után.
Nem tudom egyébként, de nagyon fura ez a srác. Csoda lenne ha megérné az időskort. Annyira labilisnak, gyengének, magányosnak néz ki. Jó lenne ha kezeltetné a mentális problémáit és összeszedve magát kiállna a világ elé és énekelné a dalait. Így semmi jövőhe a szórakoztatóiparban. Manapság a turnékból lehet megélni. Vegyen példát Harryről. Olyan albumot csinált ami nem populáris és mégis imádják sokan és mennek a rajongói a koncertjeire, sikeres a banda nélkül is. Vagy ott van Niall. Mindkettőjük megy és csinálja és nem otthon ül és telefont nyomkod meg szívja a slukkokat. Sajnálom amúgy, remélem összeszedi magát és észbekap 1x végre. Az album címe egyébként nagyon találó ezután a bukás után.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: