A Women in Music elnevezésű rendezvényen végre átvehette Az év nője címet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megindító beszédet mondott Ariana Grande a Billboard rendezvényén
2018. december 08. 20:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. december 08. 20:54
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Szegény olyan zavarban volt, beszélni is alig tudott. Ebben teljesen igaza van, hogy nagyon rossz helyzete van jelenleg. Viszont most úgy érzem elég jól bírja a strapát. Remélem a kövi albuma elég jó lesz. Mert a Sweetenerbőé most csak 4 szám tetszik. A további 6ról ne is beszéljünk. Mindenesetre pihenje ki magát és térjen vissza egy kitisztult fejjel és jó albummal. <3
2018. december 09. 17:12
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
és valaki még ezek is után is megveti ezt a kis angyalkát. nem érdemel ő semmi mást, csak szeretetet. rengetegeken segített már és segít jelenleg is, köztük rajtam is. teljes mértékben megérdemelte a díjat, bár nekem mindig is ő volt az év nője, és marad is mindörökké.
2018. december 10. 09:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nagyon szépen köszönöm Ari! Ez nekem is jól esett. Hasonló esetben vagyok én is. A tanulmányom egész jó, mégis a szociális életem romokban.
Gratulálok a díjhoz! Nagyon nagyon megérdemelte!
Gratulálok a díjhoz! Nagyon nagyon megérdemelte!
2018. december 10. 15:01
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
na, végre egy őszinte normális és tényleg inspiráló beszéd volt, nem valami metoos feminista hányinger mint ami mostanában az ilyen beszédekben lenni szoktak.
1 felhasználónak tetszik:
Medeah.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.