Mivel tavaly ilyentájt jelent meg a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese, így minden Marvel-rajongó tűkön ülve várta, hogy vajon mikor fog debütálni a Bosszúállók 4. részének előzetese. A tegnapi napon pedig végre megérkezett a várva várt a trailer.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Bosszúállók legújabb részének első előzetese
2018. december 08. 14:07
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
ez a nesze semmi fogd meg jól kategória, de legalább jó volt újra látni a "megmaradt" szereplőket
2018. december 08. 14:08
A barátaim rengeteg ideig nógattak, konkrétan már hetedik óta, hogy nézzem meg a Marvel-filmeket, mert nem fogok csalódni. Világ életemben pesszimista voltam, és nem csak az MCU-val kapcsolatban, hanem úgy magával, az élettel. Egészen egy hónappal ezelőttig nem is nagyon érdekelt, mígnem úgy döntöttem, hogy ha maximum nem tetszenek, akkor abbahagyom. Mekkorát csalódtam... pozitívan. Kétség kívül állíthatom, hogy a Marvel jelenleg az egyik olyan dolog az életemben, amely inspirál és ösztönöz, noha valószínűleg én vagyok a brand legújabb rajongója lol. Anyways.
Tegnap óta kb. tízszer tekintettem meg az előzetest, és még mindig nem tudom megállni, hogy ne sírjak. Egyszerűen csak szívszorító, és egyenesen depresszív, ami történik, és noha tudom, hogy rengeteg pozitív dolog is fog történni, egyelőre csak arra tudok fókuszálni, hogy a kedvenceim nagy része porrá lett, a maradék pedig valahol önmagát hibáztatva, szeretteit és barátait siratva gyászol. Kivéve Scott. Scott a lélekállatom, bár ötletem sincs hogyan juthatott ki a Kvantumtérből... remélem azért kiderül. Clint, mint Ronin az egyik legérdekesebb dolog az egészben, és alig várom, hogy többet megtudhassunk róla. És bár annak ellenére, hogy Peggy az egyik legkedvencebb karakterem az egész univerzumban, és rettentően hiányzik, mégis úgy gondolom, hogy beleszőni ismét a történetbe... furcsa. Csak teóriákat olvastam az egész Endgame-ről, és biztos, hogy a 90%-a nem úgy fog történni, mint az kigondolták, de ha mégis, akkor feleslegesnek találom az ő szerepét, és az egész Steggy dolog visszahozását. Valamint, rettentően mérges vagyok. I mean, Shuri. Miért kellett szerencsétlenemnek meghalnia. Ezen kívül Tony üzenete az a dolog, ami nagyon fájt. Az ő és Pepper kapcsolata a legszebb dolog, ami valaha történt a történetben, és bár tudom, hogy Pepper nem halt meg, és valószínűleg Tony-t is megmenti vagy Valkyrie, vagy Carol, vagy valaki, de akkor is szörnyű azt látni, hogy búcsúüzenetet vesz fel neki, és az utolsó szavai főként fájnak.
Összességében, annak ellenére, hogy nem sokat mutat az előzetes, én mégis rettentően várom már az áprilist (a márciust is... Captain Marvel pls), és elképesztően sok kérdésem van még. Több, mint az Infinity War után volt.
Tegnap óta kb. tízszer tekintettem meg az előzetest, és még mindig nem tudom megállni, hogy ne sírjak. Egyszerűen csak szívszorító, és egyenesen depresszív, ami történik, és noha tudom, hogy rengeteg pozitív dolog is fog történni, egyelőre csak arra tudok fókuszálni, hogy a kedvenceim nagy része porrá lett, a maradék pedig valahol önmagát hibáztatva, szeretteit és barátait siratva gyászol. Kivéve Scott. Scott a lélekállatom, bár ötletem sincs hogyan juthatott ki a Kvantumtérből... remélem azért kiderül. Clint, mint Ronin az egyik legérdekesebb dolog az egészben, és alig várom, hogy többet megtudhassunk róla. És bár annak ellenére, hogy Peggy az egyik legkedvencebb karakterem az egész univerzumban, és rettentően hiányzik, mégis úgy gondolom, hogy beleszőni ismét a történetbe... furcsa. Csak teóriákat olvastam az egész Endgame-ről, és biztos, hogy a 90%-a nem úgy fog történni, mint az kigondolták, de ha mégis, akkor feleslegesnek találom az ő szerepét, és az egész Steggy dolog visszahozását. Valamint, rettentően mérges vagyok. I mean, Shuri. Miért kellett szerencsétlenemnek meghalnia. Ezen kívül Tony üzenete az a dolog, ami nagyon fájt. Az ő és Pepper kapcsolata a legszebb dolog, ami valaha történt a történetben, és bár tudom, hogy Pepper nem halt meg, és valószínűleg Tony-t is megmenti vagy Valkyrie, vagy Carol, vagy valaki, de akkor is szörnyű azt látni, hogy búcsúüzenetet vesz fel neki, és az utolsó szavai főként fájnak.
Összességében, annak ellenére, hogy nem sokat mutat az előzetes, én mégis rettentően várom már az áprilist (a márciust is... Captain Marvel pls), és elképesztően sok kérdésem van még. Több, mint az Infinity War után volt.
1 felhasználónak tetszik:
Romolia
2018. december 08. 16:24
Ó, tegnap én már rongyosra néztem!
Nem értem amúgy a sok negatív kritikát, ami érte a trailert. Én kifejezetten örülök annak, hogy ez egy "életszagú" bemutató. Gyászolnak a karakterek, könyörgöm! És ez teljesen logikus, ez most kell! Ne várja már el mindenki hogy "fúdeatomdurva" trailer lesz. Jön még ki bemutató és arra is hagyni kell valamit. Azért az tetszett, hogy a végén Scott kicsit oldotta a feszültséget!
Egy viszont elszomorít, mégpedig, hogy Strange nem hiányzik senkinek... Vagy ezek szerint Wong is eltűnt?
Nem értem amúgy a sok negatív kritikát, ami érte a trailert. Én kifejezetten örülök annak, hogy ez egy "életszagú" bemutató. Gyászolnak a karakterek, könyörgöm! És ez teljesen logikus, ez most kell! Ne várja már el mindenki hogy "fúdeatomdurva" trailer lesz. Jön még ki bemutató és arra is hagyni kell valamit. Azért az tetszett, hogy a végén Scott kicsit oldotta a feszültséget!
2018. december 08. 16:33
|
|
Haneilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 271255 offline
|
Akkor készítem a zsebpénzt a jegyre
. Szerintem imádni fogom , bár az előző bosszúállók filmeket se néztem meg , csak előzeteseket , mert a barátnőm rajong ezekért a Marvel cucmókért . Egyvalaki viszont hiányozni fog: Loki . Ha pedig filmet tévesztenék Lokival kapcsolatban akkor mondom hogy csak az előzeteseket láttam
. Amúgy meg Chris Hemsworth , btch ! <3
2018. december 09. 12:06
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Amikor megláttam Peggy képét a kapitány iránytűjében...
És Tony üzenete...miért kell már a film előtt érzelmileg tönkretenni a rajongókat?!
És Tony üzenete...miért kell már a film előtt érzelmileg tönkretenni a rajongókat?!
2018. december 11. 16:40
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Ez király lesz!
Már nem győzöm kivárni a premier idejét!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.