Ariana Grande bátyja kilenc egyedül töltött év után talált rá a boldogságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Frankie Grande teljesen új embernek érzi magát, mióta nyilvánosságra hozta, hogy meleg házaspárral randevúzik
2018. november 22. 15:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 23. 07:22
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Nem itélem el a melegeket mert egy vagyok a sok közül aki sokszor kiáll értük, de ezt valahogy nem tudom megérteni, számomra egy kapcsolat 2 emberről szól (legyenek melegek vagy sem.) Mostanában sokszor látok olyan realityket amiben hasonlóan vélekednek hogy ez igenis okés és sok gyerek belefuthat ilyenbe, és szegény most döntse el hogy na most ez hogy van...nem mondom mindekinek joga úgy élni az életet ahogy akarja, de én egyszerűen nem tudnék ugyanolyan szerelemmel szeretni 2 embert, vagy többet. Aztán lehet szimplán túl reagálom.
2018. november 23. 17:19
ianginger, teljesen egyetértek. Számomra ez a "hármas" kapcsolat nem túl reális, de ha Ők tényleg így boldogok, akkor tegyék, amit jónak látnak.
2018. november 28. 16:34
|
ReinaRogersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 266223 offline
|
én csak azt nem értem hogy erről a srácról miért vannak itt cikkek. arról híres hogy ariana testvére. nem hinném hogy ezért megérdemli a hírnevet...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: