Starity

Cardi B köszönetet mondott rajongóinak, amiért segítségükkel házat vehetett édesanyjának

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. november 20. 15:23 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 26 éves rappernek gyerekkori vált valóra azzal, hogy New York városában otthont teremthetett édesanyjának.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. november 20. 15:32 #2
- törölt felhasználó -    
Hatalmas tisztelet!
Cardi az élő példa arra, hogy milyen egy jószívű és alázatos ember! Nem felejtette el, hogy honnan jött és hogy kinek köszönheti azt, hogy ennyire jó ember lett, ezért nagyon felnézek rá! A ház gyönyörű és biztos vagyok benne, hogy Belcalis anyukája remekül fogja érezni magát benne! Lehet mondani Cardiról bármit, de azt hogy rossz ember vagy, hogy elszállt magától amióta híres, na azt nem!
Még egyszer hatalmas tisztelet Cardi! Nem először bizonyítod, hogy te van az igazi Queen! heart.gif heart.gif heart.gif
2018. november 20. 17:33 #3
- törölt felhasználó -    
Ez a ház valami gyönyörűséges! Minden tiszteletem és hatalmas gratulációm Cardinak, hiszen baromi keményen megdolgozott azért, hogy ott legyen ebben a szakmában az élen, valamint, hogy ilyen életszínvonalat tudjon biztosítani a családjának. Fantasztikus nő! wub.gif
2018. november 26. 16:40 #4
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Gratulálok eme nemes tetthez smileeee.gif
2018. november 29. 00:06 #5
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Fantasztikus ez a csaj! Mindne tiszteletem az övé, nagyon szeretem a gondolatait és a hozzáállását az élethez! Csak így tovább smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Cardi B Cardi B 2947.