Komoly vita áll az X-Factor mentora és a lánybanda szakítása mögött...
A teljes cikkhez kattints ide!
Simon Cowell elárulta, miért szakított a Little Mix-szel
2018. november 17. 17:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 18. 10:23
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem igazán szeretem a Little mixet, de szerintem a Woman like me eléggé sikeres zene, nekem is bejött. Fura,hogy nem akarták kiadni.
2018. november 18. 15:11
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Nos, Jess Glynne (aki írta a Woman Like Me-t) magának írta, de inkább odaadta a lányoknak, akik készségesen fogadták. Istenem, hát 7 éve vártak arra, hogy végre Nickivel együttműködhessenek, biztos nem akarták kiadni a lányok
Vicces, hogy S*mon ennyire ráfüggött a lányokra, biztos fáj neki, hogy nélküle sokkal jobbak a lányok.
A kedves cikk író pedig utánanézhetett volna a dolgoknak. Például annak, hogy a Syco amerikai fejesei közül egyike megkérte Jadet, hogy flörtöljön nagyon befolyásos emberekkel, hogy játszák le a dalaikat a rádióban, a Get Weird (harmadik albumuk) meg se jelent volna, de S*monka rengeteg pénztől elesett miután a 1D bejelentette a szünetüket. A Syco nem akarta, hogy a Little Mix dalt írjanak, sőt azt se, hogy a SAJÁT videóklipjükbe szerepeljenek. Egy amerikai turnét le kellett mondaniuk a Syco miatt.
És ezek azok a sz*rságok amit mi tudunk, biztos vagyok benne, hogy vannak ennél durvábbak is.
Ennek fényében, tényleg mekkora gerinctelenség volt, hogy a lányok ott hagyták a jó életüket S*monka cégénél.
Alig pár hete vannak a(z) RCA kiadónál, de már többet tettek a lányokért, mint a Syco a hét év alatt
(EMA-n való fellépés Nicki Minaj-zsal, Times Squaren promó, több országban kaptak hatalmas promó táblákat és a billboard épületének az oldalán virít a Strip-nek a covere)
Ahelyett, hogy a lányokat sz*rozzátok inkább írjatok a sikereikről és az LM5 robbanásáról, köszi puszi
A kedves cikk író pedig utánanézhetett volna a dolgoknak. Például annak, hogy a Syco amerikai fejesei közül egyike megkérte Jadet, hogy flörtöljön nagyon befolyásos emberekkel, hogy játszák le a dalaikat a rádióban, a Get Weird (harmadik albumuk) meg se jelent volna, de S*monka rengeteg pénztől elesett miután a 1D bejelentette a szünetüket. A Syco nem akarta, hogy a Little Mix dalt írjanak, sőt azt se, hogy a SAJÁT videóklipjükbe szerepeljenek. Egy amerikai turnét le kellett mondaniuk a Syco miatt.
És ezek azok a sz*rságok amit mi tudunk, biztos vagyok benne, hogy vannak ennél durvábbak is.
Ennek fényében, tényleg mekkora gerinctelenség volt, hogy a lányok ott hagyták a jó életüket S*monka cégénél.
Alig pár hete vannak a(z) RCA kiadónál, de már többet tettek a lányokért, mint a Syco a hét év alatt
(EMA-n való fellépés Nicki Minaj-zsal, Times Squaren promó, több országban kaptak hatalmas promó táblákat és a billboard épületének az oldalán virít a Strip-nek a covere)
Ahelyett, hogy a lányokat sz*rozzátok inkább írjatok a sikereikről és az LM5 robbanásáról, köszi puszi
2018. november 18. 15:12
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Oh és tegyük hozzá, hogy a Little Mix szakított a Sycoval és nem Simon velük O:)
2018. november 18. 17:07
Lol mekkora 0 ez az ember... a Little Mix nélkül kíváncsi vagyok mi lesz a f*stalicska kiadójával:))) sajna már az 5H és 1D sincs ott neki, nem tudom így miből lesz pénze:( 7 év alatt semmit nem tett a lányokért, csak néha felléptek az x faktorban... vicc, hogy még ő "teregeti a szennyest", meg neki kellett megszüntetnie a kapcsolatot... drágám ez a legjobb dolog ami 7 év alatt a Little Mix-szel történt. Köszönöm az összes mixer nevében, hogy végre megkaphatják a lányok amit megérdemelnek, és végre egy olyan kiadónál vannak, aki megfelelően promózza őket. Tényleg köszi mindent psycho, nem fogsz hiányozni:))
2018. november 18. 22:08
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Na végre! Én is örülök, hogy a lányok végre megszabadultak Simontól, így sokkal sikeresebbek lesznek, hiszen ahhoz képest, hogy a LM a legkitartóbb, legerősebb, legtehetségesebb és a legkeményebben dolgozó lánybanda mégis elég alulértékeltebbek köszönhetően Simonnak aki alig tett értük valamit. Végre lett egy kislemezük Nickivel aki elég nagy névnek számít a zeneiparban illetve egyre jobban promózzák az albumukat és több fellépésük is lesz remélhetően. Sosem tetszett, hogy alig léptek fel díjátadókon mindig csak az X-Factorban, pedig hatalmas showkat tudnak csinálni, elképesztően jól táncolnak és a hangjuk így is mindig a toppon volt.
Szóval ahhoz képest alulértékeltek, hogy az 5H körül mekkora felhajtás volt és mekkora nézettsége volt a dalaiknak, holott szerintem sehol sem voltak az Little Mixhez képest és az LM sokkal több figyelmet érdemelne ami remélem lassan megvalósul mert a világ egyik legjobb lánybandájáról beszélünk.
Szóval ahhoz képest alulértékeltek, hogy az 5H körül mekkora felhajtás volt és mekkora nézettsége volt a dalaiknak, holott szerintem sehol sem voltak az Little Mixhez képest és az LM sokkal több figyelmet érdemelne ami remélem lassan megvalósul mert a világ egyik legjobb lánybandájáról beszélünk.
2018. november 20. 00:09
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Hálaistennek.
A csajok gyönyörűek, a hangjuk szintúgy és a dalaik is szuperek. Egyszerűen nem állnak ottahol kellene, sok több figyelmet érdemelnénel, mint amit eddig kaptak. Remélem mostmár tényleg igazán befutnak, nagyon szuper lett az új albumuk is.
A csajok gyönyörűek, a hangjuk szintúgy és a dalaik is szuperek. Egyszerűen nem állnak ottahol kellene, sok több figyelmet érdemelnénel, mint amit eddig kaptak. Remélem mostmár tényleg igazán befutnak, nagyon szuper lett az új albumuk is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: