A Harry Potter-könyvek írónője nem panaszkodhat, hiszen igen jól keres és ma már az sem titok, mennyire.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készülj, mert lehidalsz! Nyilvánosságra hozták, mennyit keres percenként J. K. Rowling
2018. november 17. 16:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 17. 17:59
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Szerintem nagyon megérdemli
imádom a könyveit
2018. november 17. 18:31
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Ha valaki igazán megérdemli...akkor az ő! Imádom. A gyerekkoromat kaptam tőle. És az is imponáló, hogy ebből a pénzből jelentős összegeket ad rászorulóknak.
2018. november 17. 20:12
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Tudtam, hogy sokat keres, bár nem tudtam, hogy ennyire.
Ettől függetlenül nem vagyok lehidalva, mert ismerem a történeteit, és az életét is. Nemcsak azért érdemli meg, mert egy zseniális világot alkotott a könyvei által, hanem azért is, mert egy nagyon jó ember.
Amúgy nem értem Pocok2001, miért gondolod, hogy eladta a lelkét?
Ettől függetlenül nem vagyok lehidalva, mert ismerem a történeteit, és az életét is. Nemcsak azért érdemli meg, mert egy zseniális világot alkotott a könyvei által, hanem azért is, mert egy nagyon jó ember.
Amúgy nem értem Pocok2001, miért gondolod, hogy eladta a lelkét?
2018. november 17. 20:57
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Ő az aki aztán tényleg megérdemli, hiszen megdolgozott a sikerért. A Harry Potter könyvekkel egy olyan világot teremtett, amelyre más nem igen lenne képes. Csodás írónő!!
2018. november 17. 22:52
Én is szoktam írni, valójában a Harry Potter miatt kezdtem bele még régebben. Ha valaki megérdemli ezt a pénzt, akkor az J. K. Rowling! Íróként és emberként is egy példakép. ♥
2018. november 19. 20:13
|
|
Calliebaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.11. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 271115 offline
|
Ő az aki megérdemli . A Harry Potter írónőjétől csodát kaptunk és cserébe ő is . Úgy gondolom , ez egy hatalmas összeg és ezzel már sokmindent meglehet venni , de hát majd 2 év múlva... Örülök a sikerének
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: