Ha te is szeretnéd elérni azt, hogy vadidegenek a valós korodnál 10 évvel fiatalabbnak higgyenek, a következő tippek neked szólnak! Mert fiatalabbnak látszódni igenis lehet, az idő fogaskerekét bármikor visszaforgathatod, hogy akár 10 évet letagadhass!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így nézhetsz ki 10 évvel fiatalabbnak!
2018. november 15. 10:11
Mert nemhogy inkább kíhalnank ,akkor foglalkozni sem kellene vele
A cikk írója gondolkodhatna mielőtt tanácsot ad
Vagy tártsa meg magának a hülyeségeket
Tiszta liberális gondolkodás
Elavult
A cikk írója gondolkodhatna mielőtt tanácsot ad
Vagy tártsa meg magának a hülyeségeket
Tiszta liberális gondolkodás
Elavult
2018. november 15. 17:15
|
|
ismeretlenvaltozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 268590 offline
|
Ilyen primitív cikket is rég olvastam... Gratulálok hozzá az írónak! Amúgy azt sem teljesen értem, mi volt a célja ennek a kis filozofálgatásnak, mindenesetre pocsék lett.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. november 17. 12:47
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Ez tényleg elég primitív cikk lett... mik ezek a "tanácsok"??? Egy az, hogy szerintem mi itt a starity olvasói fiatalok vagyunk mind, nem hinném, hogy -10 évre szülségünk van, tehát nem épp erre az oldalra való ez a cikk... de még máshova sem, annyira nem minőségi. Árad belőle a kényeskedés, a butaság, a nagyképűség... valóban primitív cikk lett, ahogy előttem írták.
2018. november 26. 14:25
|
|
lookinforwardúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 268343 offline
|
Ez a cikk mindennek a legalja
Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Szerintem a cikk akkor lett volna még ennél is tökéletesebb, ha a kedves író a kilences pontba a mellfelvarrást ajánlja xD.... szörnyű. Mikor elolvastam a bekezdés címét, meg mertem volna rá esküdni, hogy ez következik.
Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Szerintem a cikk akkor lett volna még ennél is tökéletesebb, ha a kedves író a kilences pontba a mellfelvarrást ajánlja xD.... szörnyű. Mikor elolvastam a bekezdés címét, meg mertem volna rá esküdni, hogy ez következik.
2018. november 26. 14:34
szerintem ezt még az író sem gondolja komolyan xd.
ha valaki ennyire görcsösen akar fiatalnak tűnni, akkor az nem fog menni, főleg nem ezekkel a "praktikákkal".
konkrétan azt mondja, hogy inkább lógjunk 40 évesen 20-30 éves plázacicákkal, betéttel és csipesszel teli gucci táskával?
inkább leszek önmagam, köszi.
ha valaki ennyire görcsösen akar fiatalnak tűnni, akkor az nem fog menni, főleg nem ezekkel a "praktikákkal".
konkrétan azt mondja, hogy inkább lógjunk 40 évesen 20-30 éves plázacicákkal, betéttel és csipesszel teli gucci táskával?
inkább leszek önmagam, köszi.
2018. november 28. 12:06
még egy ilyen buta cikket... az a szép az egészben hogy lerí róla, hogy 3 perc alatt lett összeböfögve csak azért, hogy be tudjanak dobni egy szemüvegreklámot
grat
2018. december 09. 08:44
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Jee, mindig is 8nak akartam kinézni
2020. február 12. 16:43
Úristen, ennyire egy cikk még nem borított ki ennyire! Mi az, hogy gyakorlatilag megmondja mit hogyan tegyél?! Mert ez nem tanácsadás, instant más életébe való beleszólás! Az utóbbi pedig sikeresen a listán szereplő leghülyébb elmélet! Maximum lélekbe leszek fiatalabb, meg hülyébb!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.