Az énekesnő nagy visszatérése nem úgy sikerült, ahogy szerette volna...
A teljes cikkhez kattints ide!
Tagadja, pedig egyértelmű: Cheryl Cole kés alá feküdt
2018. november 11. 17:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 11. 18:30
|
ReinaRogersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 266223 offline
|
És mi lenne ha mondjuk békén hagyná mindenki?
ANNYIRA nem változott meg. Könnyen lehet, hogy csak lefogyott és/vagy olyan a sminkje, hogy másnak tűnik miatta az arca.
Ha pedig mégis plasztikáztatott az az ő dolga, nem másé.
ANNYIRA nem változott meg. Könnyen lehet, hogy csak lefogyott és/vagy olyan a sminkje, hogy másnak tűnik miatta az arca.
Ha pedig mégis plasztikáztatott az az ő dolga, nem másé.
2018. november 11. 19:37
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nem hiszem hogy az arcával csinált valamit, mindig is ilyen arc szerkezete volt nekem úgy néz ki mintha fogyott volna ami ugyebár terhesség után alapból egy tényező plusz a magánélete se volt a legjobb tehát elképzelhető hogy meg van viselve.
2018. november 11. 20:13
|
|
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline
|
Idézet (Brandy @ 2018.11.11. 18:11)
Donát kacsa 2 xD
Először próbáld meg helyesen leírni
2018. november 11. 21:03
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Pont a napokban láttam tőle egy interjút és szomorúan tapasztaltam, hogy ennek a mindig gyönyörű nőnek hogy elrontották az arcát. A vak is látja, hogy plasztikáztatott, nem is kicsit. Ami az ő magányügye nyilván, inkább azt sajnálom, hogy még ma sem tart ott a tudomány, hogy a szépészeti beavatkozások után tényleg szép is legyen az eredmény, ne ilyen torz mű izé. Hát sajnálom őt.
2018. november 11. 21:09
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Ha az arcával nem is csinált semmit, az egyértelműen látszik hogy a szájával igen, feltöltette, vagy átszabatta de elég durva....
Kár érte, mert egy nagyon szép nő!
Kár érte, mert egy nagyon szép nő!
2018. november 12. 08:05
Cheryl gyönyörű volt. Rettenetesen szomorú számomra, hogy plasztikázáshoz folyamodott és így tönkretették az arcát. Egyértelműen látszik sajnos a beavatkozás amellett, hogy biztosan fogyott is.
2018. november 12. 18:33
|
|
Rozikaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 250940 offline
|
Egy másik lehetséges verzió, hogy az egész csak smink. A dal címe is 'love made me do it', ami magyarázná a kinézetét. Tudom, hogy meg lehet csinálni sminkkel az ilyesmit, én is meg tudom csinálni, és nem valami hű de ha. Mellékesen, szerintem így is szép.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: