Idézet (Zyra @ 2018.11.10. 19:54)
Mondtam egy szóval is, hogy hibás? NEM. AKkor miaf*sz,ti kajak nem azt nézitek amit írok, hanem még inkább hergelitek magatokat. Azt, hogy megkéri hagyja abba az cseppet sem komoly cselekedett. Ha a párom csinálni ilyet biztos, hogy jól meg is mondanám a magamét neki valamint komolyabb dolgokra is rátérnék, biztos, hogy nem hagynám annyiban. Ariana pedig csak otthagyta. Mint egy úszni nem tudó embert a vízben. Hagyjuk már. Régen k*rva nagy Ariana fan voltam, de ez most foszlik szét. Támogatom Arianát. De a mostani számában nekem eléggé úgy tűnik, hogy magát fényezi. Nekem nem érződik az, hogy ő olyan rosszul van. Persze lehet sajnálni, kell is. De én inkább az elhunytakat fogom. Elfogadom, hogy nem érezte jól magát. De azért biztos fájt Mac-nek, hogy ott hagyta és elsiette a dolgokat. Minden esetre, nem kívánok már többet ehhez a cikkhez írni. Beleuntam. De majd úgy is rájöttök mi, hogy zajlik...
Azért azt nem lehet mondani, hogy Ariana csak úgy otthagyta. Tudtommal két évig volt mellette jóban-rosszban, szerintem épp eleget tűrt. Az ember egy idő után belefárad ám abba, hogy a saját gondjai mellett a másikéval is állandóan foglalkozzon. Próbálta kihúzni Mac-et a gödörből, jó útra terelni (mert szerintem Ariana ilyen) de nem sikerült neki. Mégis meddig kellett volna még mellette maradnia? Amíg nem rántja magával őt is? Ne értse senki félre, sajnálom Mac-et azért, ami történt, de hogy még mindig Arianát hibáztatják, őt meg csak ártatlan báránykának próbálják beállítani néhányan, már nevetséges.
Remélem, hamarosan rendbe jön az élete, lelkileg is rendben lesz és túl tudja magát tenni azon a sok rosszon, ami mostanában érte.

0 felhasználónak tetszik: