Starity

Ariana Grande úgy éri, az univerzum összefogott ellene

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. november 10. 20:04 #21
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Idézet (Zyra @ 2018.11.10. 19:54)
Mondtam egy szóval is, hogy hibás? NEM. AKkor miaf*sz,ti kajak nem azt nézitek amit írok, hanem még inkább hergelitek magatokat. Azt, hogy megkéri hagyja abba az cseppet sem komoly cselekedett. Ha a párom csinálni ilyet biztos, hogy jól meg is mondanám a magamét neki valamint komolyabb dolgokra is rátérnék, biztos, hogy nem hagynám annyiban. Ariana pedig csak otthagyta. Mint egy úszni nem tudó embert a vízben. Hagyjuk már. Régen k*rva nagy Ariana fan voltam, de ez most foszlik szét. Támogatom Arianát. De a mostani számában nekem eléggé úgy tűnik, hogy magát fényezi. Nekem nem érződik az, hogy ő olyan rosszul van. Persze lehet sajnálni, kell is. De én inkább az elhunytakat fogom. Elfogadom, hogy nem érezte jól magát. De azért biztos fájt Mac-nek, hogy ott hagyta és elsiette a dolgokat. Minden esetre, nem kívánok már többet ehhez a cikkhez írni. Beleuntam. De majd úgy is rájöttök mi, hogy zajlik...

Azért azt nem lehet mondani, hogy Ariana csak úgy otthagyta. Tudtommal két évig volt mellette jóban-rosszban, szerintem épp eleget tűrt. Az ember egy idő után belefárad ám abba, hogy a saját gondjai mellett a másikéval is állandóan foglalkozzon. Próbálta kihúzni Mac-et a gödörből, jó útra terelni (mert szerintem Ariana ilyen) de nem sikerült neki. Mégis meddig kellett volna még mellette maradnia? Amíg nem rántja magával őt is? Ne értse senki félre, sajnálom Mac-et azért, ami történt, de hogy még mindig Arianát hibáztatják, őt meg csak ártatlan báránykának próbálják beállítani néhányan, már nevetséges.

Remélem, hamarosan rendbe jön az élete, lelkileg is rendben lesz és túl tudja magát tenni azon a sok rosszon, ami mostanában érte.
2018. november 10. 21:02 #22
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Csatolások: 0
Azonosító: 243663
Zyra, ha csendbe maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
Ehhez tartsd magad, biztos igazad van, ha már többen is helyre raktak téged. És kérlek ameddig mi nem káromkodunk és tiszteletet adunk neked -még, ha amúgy meg se érdemled- akkor te is viszonozd és ne káromkodásokkal akard bebizonyítani, hogy igazad van, hanem normális, éppkézláb és EMBERSÉGES érvekkel.
Nagyon gáz vagy O:)
Egyébként nem hinném, hogy olyan sok mindenkit érdekel, hogy régebben Ari fan voltál, hidd el, ha Ari tudná, hogy létezel, csak örülne, hogy elveszített téged a fanjai közül.
2018. november 11. 09:42 #23
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Hozzászólás: 135
Azonosító: 268280
Tudom, de számomra az Ellenshowban az a rihegés-röhögés nem tudom miért jött. Attól még, hogy gáznak tartasz, pedig nem tudsz rólam semmit nekem nem negatívum, főleg nem tragédia. biggrin.gif Úgy véditek Arianat, mintha valami védőszent lenne istenem. IDGAF, hogy kit érdekel az, hogy Ariana fan voltam. Szimplán véleményt írtam. Te pedig belekötsz, mert neked nem volt lényeges információ. Ne haragudj, Ariana nekem egyszerűen műanyag, nemcsak külsőleg, de belsőleg is. Én sokszor megjátszást érzek rajta. Ez van. Most pedig akármit írsz, akármit mondasz, nem jövök ide vissza, nem olvasom el, és nem is érdekel. Mert a véleményemen nem változtatsz. A számít hallgatni fogom a hangja miatt, de nem leszek a személyiségének imádója. A káromkodás azért voltam, mert magatokat hergelitek, kibővítitek a véleményem az agyatokban még több negatív dologgal. Sokszor egy szóval nem mondtam, hogy hibás egyfajta dologban. De most már hagyjuk.
2018. november 11. 09:46 #24
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
A számait*,A káromkodás azért volt*
2018. november 11. 12:44 #25
Taystub
Taystub
új tag

StátuszI won't lie this shit is fun
Hozzászólás: 50
Azonosító: 271076
Arianat lehet, meg kell is sajnalni, de ti arianatorok nagyon parán agresszívek vagytok, foleg twitteren, de itt is, egyszeruen nem birom felfogni, h Ari imádását, miert csak ugy lehet kifejezni, h másokat meg lefitymáltok de mindegy is
2018. november 12. 12:16 #26
caesar
caesar
visszatérő vendég

StátuszAz analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 383
Azonosító: 265852
Aztak.va mekkora vihar van a biliben!
2018. november 12. 18:02 #27
Calliebae
Calliebae
új tag

StátuszAin't got No Tears Left to Cry :)
Hozzászólás: 24
Azonosító: 271115
Szegény Ariana ! Nagyon rájár a rúd mostanában . Történjen már vele valami jó is , hiszen igazán megérdemelné , főleg ennyi minden után .
2018. november 15. 20:34 #28
Feka Jolika
Feka Jolika
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 271128
Hogy történhet ennyi rossz egyetlen emberel!?
2018. november 23. 19:27 #29
GrandesBae
GrandesBae
új tag

StátuszThank U , next
Hozzászólás: 36
Azonosító: 271184
Gyerünk Ari ! wub.gif Kitartást .
2018. november 23. 19:32 #30
GrandesBae
GrandesBae
új tag

StátuszThank U , next
Idézet (Taystub @ 2018.11.11. 12:44)
Arianat lehet, meg kell is sajnalni, de ti arianatorok nagyon parán agresszívek vagytok, foleg twitteren, de itt is, egyszeruen nem birom felfogni, h Ari imádását, miert csak ugy lehet kifejezni, h másokat meg lefitymáltok de mindegy is

Vannak akik elfogultak vannak akik nem . Én az Arianatorok nevében nem beszélhetek , de minden rajongó tábor más és más smileeee.gif
2018. november 23. 19:40 #31
GrandesBae
GrandesBae
új tag

StátuszThank U , next
Zyra . Ragasztóról hallottál ? Az kéne a szádra ! Mi se trollkodunk a Selenás cikkek alatt , de milyen érdekes , hogy te itt pofázol mindenkinek.
Az hogy te régen Arianator voltál , nem érdekel , sőt örülök hogy már nem vagy az . És SweetenerBae azért említette meg Selenát , mert látszik hogy a rajongója vagy . Örüljé' Selenának , ne itt trollkodj
2018. november 27. 18:17 #32
Zyra
Zyra
visszatérő vendég

StátuszVulnerable
Trollkodtok a Selenas cikk alatt. Én pedig nem trollkodom. Szimplán van egy véleményem. Úgy tudom szabad véleményt nyilvánítania mindenkinek.
2018. december 04. 16:11 #33
GrandeBoca
GrandeBoca
új tag

Státusz♥sweetener♥
Hozzászólás: 18
Azonosító: 271236
Hát ... ez nem a legjobb éve Arinak . És a tavalyi se . Tényleg összefogtak szerencsétlen lány ellen . A legnagyobb erőket küldöm neki.♥
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok