Ma reggel, a rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t. Valamint bejelentették, hogy vadi új DNA World Tour koncertkörútjukon hazánkat is útba ejtik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beindult a Backstreet Boys: új dalt és budapesti koncertet jelentettek be!
2018. november 09. 20:14
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Először is, juhéééééé. El sem hiszem, hogy januárban végre tényleg kijön az új album.
Az új dalt pedig egyenesen imádom, már délután óta csak azon élek.
Ami pedig csak übereli az örömömet, az a pesti koncert. Először, amikor megláttam az eseményt francbukon, azt hittem, hogy valami hoax az egész. De mikor megnéztem, hogy hivatalos szervezés, nos... ciki vagy nem ciki, én örömömben elsírtam magam. 20 éve várok már arra, hogy végre élőben is láthassam őket, úgyhogy el sem hiszem, hogy ez jövőre valószínűleg teljesülni fog.
Ami pedig csak übereli az örömömet, az a pesti koncert. Először, amikor megláttam az eseményt francbukon, azt hittem, hogy valami hoax az egész. De mikor megnéztem, hogy hivatalos szervezés, nos... ciki vagy nem ciki, én örömömben elsírtam magam. 20 éve várok már arra, hogy végre élőben is láthassam őket, úgyhogy el sem hiszem, hogy ez jövőre valószínűleg teljesülni fog.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. november 09. 21:12
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Mindjárt elsírom magam. Esküszöm, ez a cikk a napom sőt, a hetem fénypontja. Első hallásra beleszerettem a dalba, azt hiszem, ezt is rongyosra fogom hallgatni.
Nagyon örülök a fiúknak, és elmondhatatlanul várom az albumot. Ha ehhez és a Don't Go Breaking My Hearthoz hasonlók lesznek rajta, akkor nálam tuti nyerő...bár nálam mindenképp
Mikor láttam, hogy végre hozzánk is ellátogatnak, majdnem kiugrott a szívem a helyéről, annyira örültem. Nagyon remélem, hogy lesz lehetőségem látni őket élőben. Uramisten, bőgök.
Az pedig külön öröm számomra, hogy Brian már szinte teljesen a régi, és egyre jobban van.
Egyébként csak én látom úgy, hogy egyáltalán nem öregszenek?
Nagyon örülök a fiúknak, és elmondhatatlanul várom az albumot. Ha ehhez és a Don't Go Breaking My Hearthoz hasonlók lesznek rajta, akkor nálam tuti nyerő...bár nálam mindenképp
Mikor láttam, hogy végre hozzánk is ellátogatnak, majdnem kiugrott a szívem a helyéről, annyira örültem. Nagyon remélem, hogy lesz lehetőségem látni őket élőben. Uramisten, bőgök.
Az pedig külön öröm számomra, hogy Brian már szinte teljesen a régi, és egyre jobban van.
Egyébként csak én látom úgy, hogy egyáltalán nem öregszenek?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. november 13. 20:01
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Ez a Chances egyszerűen egy szuper dal!
Az jó hír, hogy jön Magyarországra a BSB, örülhetnek a magyar csajok!
2019. május 15. 14:10
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Nem 60ezer, hanem 23.500 ami már a kifutó előtt van közvetlen, csak gyorsan kell futni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.