Többen is megerősítették az elmúlt órákban, hogy a színész-énekesnő végre elhagyhatta az őt kezelő pszichiátriai intézetet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez elhagyta a kórházat
2018. november 08. 16:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 08. 23:44
Remélem, hogy a szerettei körében mihamarabb újra erőre kap!*-*
2018. november 09. 16:47
|
|
jenni666666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 252855 offline
|
Nagyon örülök ennek a hírnek
, remélem soha többé nem kell már vissza mennie
2018. november 10. 14:31
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Annyira sajnálom Selenát
De örülök, hogy jobban van! Sok erőt kívánok neki!! <3
2018. november 13. 22:44
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én nagyon együtt érzek Selena Gomezzel mivel én is vesetranszplantált vagyok, vagyis voltam, sajnos tönkrement az új vesém nagyon hamar, szóval tudom, hogy ha egyszer tönkre megy a veséd onnantól kezdve nem lesz már soha fenékig tejfel az élete az embernek. Bár így is nagyon szép teljes életet lehet élni, de a depresszió velejárója a krónikus betegségeknek és a kórházat is gyakran kell látogatni én 14 éves korom óta küszködöm ilyen betegséggel, neki se lehet könnyű én most a 20-as éveim végén járok, de egész fiatalságomat ez a betegség árnyékolta be és még mindig fiatal vagyok, szóval inkább jelenidőben mondom: ez a betegség árnyékolja be az életemet. Szóval 100%-ig támogatom, hogy rendbejöjjön, egész jó számai vannak, remélem tud még alkotni a jövőben és tud majd színészkedni is!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: