Mesés bevételek ide vagy oda, a modell besokallt és semmivel sem tudták maradásra bírni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gisele Bündchen elárulta, miért fordított hátat a Victoria's Secretnek
2018. november 07. 17:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 08. 00:17
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Nem tudom ezzel mi a baj, az ő döntése, nem tudni mit érzett, emnnyire volt számára megterhelő, az, hogy 5 év után már nem akar egy szál bugyiban futkosni meg csillogós melltartókban, szerintem teljesen érthető.
2018. november 08. 10:13
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Sztem meg az a hülyeség, hogy a bevételei 80% át onnan kapta.... Ha jól emlékszem pont azért került sor kenyértörésre, mert a cég nem volt hajlandó azt az összeget megfizetni, amit Giselle kért a további együttműködésért.
2018. november 13. 14:09
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Ha ennyire megterhelő volt neki bugyiban futkosni, akkor miért folytatta tovább ugyanúgy? Akkora nagy kamu az egész, mint egy ház! Ki hiszi már el ezt a sok sületlenséget? Egyébként meg tegyük hozzá, hogy azért keresett olyan sokat, mert ő volt Leonardo di Caprio barátnője. 2005-ig. 2006-ban meg már nem kellett a V. secretnek...meglepődtem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: