A színész köszöni szépen, de nem kíván többé annak a karakternek a bőrébe bújni, aki meghozta számára a világsikert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kit Harington akkor sem lenné többé Havas Jon, ha úgy hozná a lehetőség
2018. november 03. 17:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. november 03. 18:31
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Persze hogy nem leszek elégedett, mert a drága jó 'papa' b-szott sem megírni...eddig is úgy éreztem hogy sok mindent nincs is lehetőségük megmagyarázni a sorozatban a könyvekhez képest.
2018. november 03. 19:22
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Szerintem jól állt neki a szerep, ezzel lett igazán ismert, de megértem, hogy beleunt már.
2018. november 04. 02:00
Ikonikussá formálta a karaktert, de meg lehet érteni, hogy tovább szeretne lépni.
2018. november 04. 08:22
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Érthető és szerintem jobb is nem akarom hogy ezt is elhúzzák mindenféle spin off-al (tudom hogy egy már így is lesz), mert általában csak elrontja az egészet ha nem képesek lezárni és abban hagyni egy történetet.
2018. november 06. 16:53
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Nem meglepő. Amikor az ember ilyen ikonikus szereplőt formál évekig, rengeteg időnek kell eltelnie, hogy ne úgy hivatkozzanak rá, hogy Jon Snow színésze.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: