Legkisebb lánya egy héttel korábbra hozta a mamager 63. születésnapját és mesés ajándékkal lepte őt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eszméletlen, mivel lepte meg édesanyját Kylie Jenner
2018. október 30. 18:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 30. 18:38
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
hát igen..aki megteheti...
2018. október 30. 21:53
|
|
Hina707visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.21. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 270160 offline
|
Nokedli szaggatót nem vett mellé?
1 felhasználónak tetszik:
Crazy000._.
2018. október 31. 14:08
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ebben mi a hír? Mivel kőgazdag, nyílván nem valami kis csecsebecsét fog venni pont a mamijának. Ha nekem ennyi lóvém lenne, én is valami nagy dologgal ajándékoznám meg az enyémet.
2018. október 31. 15:00
Jól tette! Ha nekem ennyi pénzem lenne én sem egy kulcstartót vennék édesanyámnak. Nem értem, néhány embernek miért baj az ha valakinek pénze van és drága dolgokat vásárol? Mit kellene csináljon, elásnia a pénzét és egy kis faházban éljen, mint egy hajléktalan?
Az autó mellesleg gyönyörű, én is nagyon boldog lennék Kris helyében!
Az autó mellesleg gyönyörű, én is nagyon boldog lennék Kris helyében!
2018. november 01. 12:01
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nem elásnia kéne a pénzét, mert az hülyeség, de persze valakinek az elköltés után ez jut eszébe...
például jótékonykodhatna n a g y o n s o k a t, rengeteg civil szervezetnek van szüksége pénzre, nem csak Amerikában (naná, hogy nem), ahhoz, hogy működjenek és segíteni tudjanak azoknak, akiknek lakóhelyük sincs, semmilyen higiéniás körülményeik (mondjuk betegek is, vagy sérültek), esetleg háborúból jönnek, vagy egyszerűbb példákat nézve: mozgássérültként nem tudnak közlekedni a nem akadálymentesített városokban, autistaként gyakorlatilag nincs jövőjük vagy egy egész, elvileg fejlett (és teljes világszinten valóban az) ország fejére omlik az összes kórház, amik emiatt nem tudják ellátni a feladatukat... jaj nagyon sok mindenre lehetne költeni, környezetvédelemre (valószínűleg egy kezemen meg tudom számolni azon közép-európai országokat, ahol szelektíven gyűjtenek), megújuló energiaforrásokra való áttérés (elég sokba kerül, de elég hasznos) vagy több fa ültetése, zöldfelületek kialakítása, nem tudom, nekem valahogy nagyon sok ötletem lenne.
az más kérdés, hogy ez a fiatal, konzekvensen munkakerülő kis r_____ azt sem látja át, hogy kettő meg kettő az négy, és lehet anyádat anélkül szeretni, hogy drága hülyeségeket veszel neki
na jó mindegy out amúgy nem is akartam hozzászólni, de megláttam ezt a kommentet mondom jeez, és ez nem az összes ötletem volt, ami hirtelen felmerült
szinte látom már a válaszokat, amik azt kérdezik tőlem, hogy jaaaj de az mért az ő dolga, hát mondjuk neki van pénze
én is nagyon sokszor adakozom, ha kicsivel is, mindenféle szervezeteknek, önkéntes is vagyok egynél, de nyilván 5 ezer forint az mégsem 70 millió, akármilyen jól jön az is, és úgy gondolom, hogy minden felelősségteljes személy segít másokon, ahelyett, hogy felesleges dolgokat halmoz fel a háztartásában
ne értsetek félre, nem vagyok szent, ha sok pénzem lenne, elutaznék Dániába, és valószínűleg vennék magamnak egy lemezlejátszót, de ahogy ez a nő él, felháborít minden egyes alkalommal, mikor hallok róla
például jótékonykodhatna n a g y o n s o k a t, rengeteg civil szervezetnek van szüksége pénzre, nem csak Amerikában (naná, hogy nem), ahhoz, hogy működjenek és segíteni tudjanak azoknak, akiknek lakóhelyük sincs, semmilyen higiéniás körülményeik (mondjuk betegek is, vagy sérültek), esetleg háborúból jönnek, vagy egyszerűbb példákat nézve: mozgássérültként nem tudnak közlekedni a nem akadálymentesített városokban, autistaként gyakorlatilag nincs jövőjük vagy egy egész, elvileg fejlett (és teljes világszinten valóban az) ország fejére omlik az összes kórház, amik emiatt nem tudják ellátni a feladatukat... jaj nagyon sok mindenre lehetne költeni, környezetvédelemre (valószínűleg egy kezemen meg tudom számolni azon közép-európai országokat, ahol szelektíven gyűjtenek), megújuló energiaforrásokra való áttérés (elég sokba kerül, de elég hasznos) vagy több fa ültetése, zöldfelületek kialakítása, nem tudom, nekem valahogy nagyon sok ötletem lenne.
az más kérdés, hogy ez a fiatal, konzekvensen munkakerülő kis r_____ azt sem látja át, hogy kettő meg kettő az négy, és lehet anyádat anélkül szeretni, hogy drága hülyeségeket veszel neki
na jó mindegy out amúgy nem is akartam hozzászólni, de megláttam ezt a kommentet mondom jeez, és ez nem az összes ötletem volt, ami hirtelen felmerült
szinte látom már a válaszokat, amik azt kérdezik tőlem, hogy jaaaj de az mért az ő dolga, hát mondjuk neki van pénze
én is nagyon sokszor adakozom, ha kicsivel is, mindenféle szervezeteknek, önkéntes is vagyok egynél, de nyilván 5 ezer forint az mégsem 70 millió, akármilyen jól jön az is, és úgy gondolom, hogy minden felelősségteljes személy segít másokon, ahelyett, hogy felesleges dolgokat halmoz fel a háztartásában
ne értsetek félre, nem vagyok szent, ha sok pénzem lenne, elutaznék Dániába, és valószínűleg vennék magamnak egy lemezlejátszót, de ahogy ez a nő él, felháborít minden egyes alkalommal, mikor hallok róla
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.