Starity

Eszméletlen, mivel lepte meg édesanyját Kylie Jenner

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 30. 18:09 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Legkisebb lánya egy héttel korábbra hozta a mamager 63. születésnapját és mesés ajándékkal lepte őt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. október 30. 18:16 #2
- törölt felhasználó -    
Szívesen elküldeném őket egy acélcsarnokba 3 műszakba dolgozni.
1 felhasználónak tetszik: ianginger
2018. október 30. 18:19 #3
ianginger
ianginger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1158
Csatolások: 1350
Azonosító: 271029
Hát igen ez egészen más világ...jómódjában ugyebár az ember...nem folytatom tovább inkább mert nem akarok káromkodni... unsure.gif
2018. október 30. 18:38 #4
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
hát igen..aki megteheti...
2018. október 30. 18:50 #5
- törölt felhasználó -    
Mindenféle gond nélkül megteheti.
2018. október 30. 21:53 #6
Hina707
Hina707
visszatérő vendég

StátuszWe were born to be alone, but we're still looking for love
Hozzászólás: 296
Csatolások: 0
Azonosító: 270160
Nokedli szaggatót nem vett mellé?
1 felhasználónak tetszik: Crazy000._.
2018. október 31. 14:08 #7
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Ebben mi a hír? Mivel kőgazdag, nyílván nem valami kis csecsebecsét fog venni pont a mamijának. Ha nekem ennyi lóvém lenne, én is valami nagy dologgal ajándékoznám meg az enyémet.
2018. október 31. 15:00 #8
- törölt felhasználó -    
Jól tette! Ha nekem ennyi pénzem lenne én sem egy kulcstartót vennék édesanyámnak. Nem értem, néhány embernek miért baj az ha valakinek pénze van és drága dolgokat vásárol? Mit kellene csináljon, elásnia a pénzét és egy kis faházban éljen, mint egy hajléktalan?
Az autó mellesleg gyönyörű, én is nagyon boldog lennék Kris helyében! smileeee.gif
2018. november 01. 12:01 #9
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
nem elásnia kéne a pénzét, mert az hülyeség, de persze valakinek az elköltés után ez jut eszébe...
például jótékonykodhatna n a g y o n s o k a t, rengeteg civil szervezetnek van szüksége pénzre, nem csak Amerikában (naná, hogy nem), ahhoz, hogy működjenek és segíteni tudjanak azoknak, akiknek lakóhelyük sincs, semmilyen higiéniás körülményeik (mondjuk betegek is, vagy sérültek), esetleg háborúból jönnek, vagy egyszerűbb példákat nézve: mozgássérültként nem tudnak közlekedni a nem akadálymentesített városokban, autistaként gyakorlatilag nincs jövőjük vagy egy egész, elvileg fejlett (és teljes világszinten valóban az) ország fejére omlik az összes kórház, amik emiatt nem tudják ellátni a feladatukat... jaj nagyon sok mindenre lehetne költeni, környezetvédelemre (valószínűleg egy kezemen meg tudom számolni azon közép-európai országokat, ahol szelektíven gyűjtenek), megújuló energiaforrásokra való áttérés (elég sokba kerül, de elég hasznos) vagy több fa ültetése, zöldfelületek kialakítása, nem tudom, nekem valahogy nagyon sok ötletem lenne.
az más kérdés, hogy ez a fiatal, konzekvensen munkakerülő kis r_____ azt sem látja át, hogy kettő meg kettő az négy, és lehet anyádat anélkül szeretni, hogy drága hülyeségeket veszel neki
na jó mindegy out amúgy nem is akartam hozzászólni, de megláttam ezt a kommentet mondom jeez, és ez nem az összes ötletem volt, ami hirtelen felmerült
szinte látom már a válaszokat, amik azt kérdezik tőlem, hogy jaaaj de az mért az ő dolga, hát mondjuk neki van pénze
én is nagyon sokszor adakozom, ha kicsivel is, mindenféle szervezeteknek, önkéntes is vagyok egynél, de nyilván 5 ezer forint az mégsem 70 millió, akármilyen jól jön az is, és úgy gondolom, hogy minden felelősségteljes személy segít másokon, ahelyett, hogy felesleges dolgokat halmoz fel a háztartásában
ne értsetek félre, nem vagyok szent, ha sok pénzem lenne, elutaznék Dániába, és valószínűleg vennék magamnak egy lemezlejátszót, de ahogy ez a nő él, felháborít minden egyes alkalommal, mikor hallok róla
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok