A macskák csodálatos jószágok, nem csoda, hogy a világ minden pontján rajonganak értük. Talán sokszor azt hisszük, mindent tudunk róluk, néha azonban képesek meglepni minket. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ismert és kevésbé ismert érdekességet róluk. Tartsatok velünk!
A teljes cikkhez kattints ide!
17 tény a macskákról, amiért csak még jobban imádjuk őket
2018. október 28. 18:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 28. 19:53
|
|
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline
|
Csodás cikk lett ♥ ♥ ♥ Volt pár dolog, amit eddig még nem tudtam, például a zsidó legendát.
2018. október 28. 20:32
Érdekes cikk volt. Az utolsót nem is tudtam. Nekem sima házi cirmos szőrű macsekom van, de ő szereti nagyon a vizet.
2018. október 28. 21:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nahát! A feketelábú macska, a liger, és az utolsó a legérdekesebb szerintem:D
2018. október 28. 22:13
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Jó cikk lett!
2018. október 28. 23:01
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagyszerű cikk lett!
Én macskás vagyok, szóval örülök neki, hogy egy ilyen témáról írt valaki. Nekem a legérdekesebb a 3. pont volt, mert valahogy soha nem hallottam még korábban erről, de a 14. és a 16. is új volt, de volt még pár amiről nem tudtam pontosan, hogy így van.
2018. október 29. 20:03
Tényleg klassz cikk lett Lexi!
A macskákat én is csípem, de csak ha normális mederben van a tartásuk! A fekete macskák mindig óriási szerencsét hoztak nekem!
Kedvelem a perzsa és a sziámi cicákat is!
Egyiptomban szent állat a macska és ez jó!
De Törökországban is sok van! Na, meg Velencében is szerették őket. Én sok cicust láttam Horvátországban is, kicsit mások, mint a magyar macsekok!
A macskákat én is csípem, de csak ha normális mederben van a tartásuk! A fekete macskák mindig óriási szerencsét hoztak nekem!
2018. november 04. 05:01
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
7. "Kifejlesztésre került" ? LoL. Várom hozzá az updatet, hogy repülni is tudjanak
2018. november 04. 11:04
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
18: A macskák csak addig szeretnek, amíg szükség van rád. Ha az alapvető szükségleteit nem kapja meg, akkor tovább állnak. Náluk nincs örök barátság, és hűség, mint a kutyáknál. Egy Californiai tudomány szerint, a macskák 99%-ának nincsenek is mély, öszinte érzéseik, a gazdájuk felé. Csak a luxus körülmények, és a táplálék érdekében adjál el magukat:)
Ez kimaradt.
Ez kimaradt.
2018. november 07. 16:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Utálatos sztereotípia, hogy ők csak szükség miatt vannak velünk. Rengeteg múlik a gazdákon is, és az állatokon is. Ahány ember annyi félképpen törődik a kedvencével. Lehet, hogy az ilyen általánosító emberekkel ez megtörtént, de én csak a legjobbakat tudom mondani. Csodálatosak, nagyon tudnak szeretni, várnak minket haza ugyanúgy, mint a kutyák, és annyi jó tulajdonságuk van.
Cicámat soha nem adnám semmi pénzért, sőt többet ér, mint a legtöbb ember. Aki ismert, az tudja, hogy így is gondolom, nemcsak mondom.
A kettes pontot elhiszem 100 százalékban, igaz ezt most hallottam először. Számtalan emberi tulajdonságuk van, igaz a logikájuk nagyon sajátos. De ettől csak szerethetőbbek lesznek.
Cicámat soha nem adnám semmi pénzért, sőt többet ér, mint a legtöbb ember. Aki ismert, az tudja, hogy így is gondolom, nemcsak mondom.
A kettes pontot elhiszem 100 százalékban, igaz ezt most hallottam először. Számtalan emberi tulajdonságuk van, igaz a logikájuk nagyon sajátos. De ettől csak szerethetőbbek lesznek.
2018. november 10. 19:36
Mivel panelban lakok nekem nincs cicám, de mamáméknak van. Akárhányszor (hétvégenként) átmegyünk hozzájuk és leparkol a kocsi, a két cica azonnal szalad és felül a kerítésre. Kedves lények és imádnivalóak. A kutyákat is ugyanúgy szeretem, de baromság azt állítani, hogy kevésbé barátságosak mint a kutyák. Mamáméknak volt egyszer egy rotveiler, kb 5 éves lehettem amikor oda került, kicsi volt még, ahogy én így nem volt gond, de ahogy egyre nőtt mindenkit elfogadott maga körül csak engem nem, pedig én nem tettem semmi rosszat és még csak félni sem féltem tőle. Később már nem is akartam a közelébe menni, mert volt rá példa, hogy meg akart harapni. Jelzem, hogy van két testvérem, akik ugyanolyan rendszerességgel látogatták és úgy viselkedtek vele, mint én, mégis csak velem volt baja. Nos ez arra a példa, hogy a kutyák sem olyan tökéletesen kedvesek és barátságosak, akkor se ha erre nevelték.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: