A tavaly bemutatott sikerfilm folytatása 2019 helyett 2020-ban kerül majd a mozikba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét hónapot csúszik a Wonder Woman második részének megjelenése
2018. október 27. 20:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 27. 20:54
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ pedig annyira várom már. Nem rég néztem meg az első részt és nagyon kíváncsi vagyok már a második részre. Az első szuperhősös film, ami igazán kedvenc lett. Mondjuk 2019 novembere is nagyon messze van még, de 2020 még messzebb, szóval sajnálattal hallom ezt a hírt.
2018. október 27. 20:57
Amikor láttam Gal posztját, szószerint sírtam. Lehetetlen annyi időt várni és pont mikor már kezdtem visszaszámolni, hogy 1 év és pár nap van hátra. Szóval nagyon szomorú vagyok, nem tudom, hogy várom ki ezt a rengeteg, nagyon rengeteg időt...
2018. október 28. 09:10
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
És mivel indokolták, hogy csúsznak? Kíváncsi lennék rá.
2018. október 29. 08:33
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2018.10.28. 09:10)
És mivel indokolták, hogy csúsznak? Kíváncsi lennék rá. 
A Warner Bros.-tól egy tag azt nyilatkozta, hogy hatalmas sikert értek el a nyári premierrel, ezért gondolták, nagyobb lesz a második rész sikere, ha három évvel az első után debütál.
2018. november 04. 16:11
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
A p****** Kár!! Egyik kedvenc filmem!♥️
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: