Úgy fest, a Disney új irányba akarja terelgetni a franchise-t és szabadulna a színésztől, aki sikeressé tette a sorozatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp nélkül folytatódik A Karib-tenger kalózai
2018. október 27. 20:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2018. október 27. 20:42
No offense, mert imádom a filmsorozatot (kivéve a negyedik részt, azt véleményem szerint el sem kellett volna készíteni), de az ötödikkel abba kéne hagyni. Meg van a megfelelő, és szerintem nagyon is szép és méltó lezárás egy kreatív és egyedi történethez, és nem kéne tovább feszegetni a húrokat. Valamint, nem tudom hogy lehetne az egész univerzum az, ami, Jack Sparrow nélkül; orbitálisan szörnyű döntés lenne kiírni őt. Valamint, annyit még hozzá fűznék, hogy Keira már nem szeretne többet szerepelni a filmsorozatban, az ötödikben sem volt szándéka megjelenni, de nem akarta cserben hagyni a rajongókat, és a karakterének méltó lezárást szeretett volna. Szóval, ha úgy döntene bármelyik készítő, hogy visszahozzák Elizabeth-et, szinte százszázalékosan biztos vagyok abban, hogy Keira nemet fog rá mondani.
2018. október 27. 20:59
Azért kíváncsi leszek mennyit érnek majd a filmek nélküle
2018. október 27. 21:43
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
De az egész franchise lényege Jack Sparrow. Miatta néztem meg az összes filmet. Igen, az utolsóban gyenge volt az alakitása, de csak a mentális helyzete miatt, most sokkal jobban van. Nélüle nincs ez az egész, ő vitte fel, miatta lett sikeres, nem lehet csak úgy kiirni, főleg nem off screen. Senkit, de senkit nem érdekelne a film nélküle.
2018. október 27. 21:50
Nélküle meg sem nézem, pedig az egyik kedvenc filmsorozatom. Johnny nélkül nem lenne az igazi. Bár szerintem már nem kellene tovább húzni.
2018. október 27. 22:23
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Ennek így mi értelme?! Semmi, csak a pénzéhségről szól az egész.
2018. október 28. 07:26
|
|
katalin05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 267653 offline
|
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, szerintem se lenne a film ugyanolyan johnny nélkül. Johnny neve összeforrt Jack Sparrow-val, sőt a Karib-tenger kalózai filmekkel is. Úgy gondolom, elég sunyi húzás lenne a disney részéről, ha kihúznák végleg Johnny-t. Igaz, hogy az utóbbi időkben voltak magánéleti problémai, de nem hiszem h ez akkora problémát jelentene a disney-nek, (hiszen semmi közük hozzá), a munka és a magánélet két külön dolog.
2018. október 28. 09:55
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Johnny Depp nélkül nem is lenne az igazi. A neve egybeforrt a filmekkel és hiába csinálnak rebootot mindenki őt akarja majd látni és ezért lesz bukás mert Johnny nincs benne.
Látszik hogy csak azért akarják folytatni a filmeket mert jó sok pénzt hoz a Disney-nek.
Látszik hogy csak azért akarják folytatni a filmeket mert jó sok pénzt hoz a Disney-nek.
2018. október 28. 10:01
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ha Johnny nem lesz benne, az már nem lesz Karib tenger Kalózai. Az már csak valami koppintása lesz az egésznek. Inkább hagyják még a reboot ötletét is és csináljanak valami újat. Ugyanis ha kiteszik Johnny szűrét akkor nagy valószínűséggel hatalmas bukással kell számolniuk.
2018. október 28. 11:14
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Johnny Depp és Sparrow Kapitány nélkül a Karib tenger Kalózai nem lesz többet Karib tenger Kalózai, csak egy unalmas, bukott film lesz. Senki sem tudná olyan jól eljátszani Sparrow karakterét, ahogy Johnny. (Mondom ezt úgy, hogy kb 2 filmet láttam a sorozatból, azokat sem végig)
2018. október 28. 11:25
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Hát ez elég vicces. Más nem igazán tudná olyan jól eljátszani Jacket mint ahogy ő. Nincs Johnny nincs Karib-tenger Kalózai. Hozzánőtt már a szerep, és szerintem a nézettségéből is veszíteni fog. Legalánnis én biztos nem nézem tovább Depp nelkül, az szász.
2018. október 28. 12:22
"a filmstúdió azon gondolkozik, talán nem is folytatja a filmsorozatot, hanem rebootot készít belőle"
Inkább ne folytassák, egy reboot csak tönkre vágná az egészet. Ha folytatni akarják, akkor meg valamelyik másik szereplő kerüljön a középpontba, de ne rontsák el egy gagyi reboottal.
Inkább ne folytassák, egy reboot csak tönkre vágná az egészet. Ha folytatni akarják, akkor meg valamelyik másik szereplő kerüljön a középpontba, de ne rontsák el egy gagyi reboottal.
2018. október 28. 12:24
Így van én is azt olvastam erről az egészről hogy igazából rebootolnák a franchise-t. Teljesen új szereplőkkel új történettel és elhagynák a könnyed vígjátékos kalandfilmes stílust és egy drámai inkább feketehumorú történelmi kalózfilmet szeretnének készíteni. Nem fogja senki más eljátszani Jack Sparrow-t mivel nem is lesz benne ez a karakter. Én adnám az ötletet még úgy is hogy szeretem az első három Depp filmet. Viszont azt nem értem hogy minek kell ugyanazt a címet adni miért nem lehet egy önálló kalóz filmet csinálni.
2018. október 28. 12:45
Számomra ha nincs Johnny, akkor nincs Karib-tenger Kalózai vagy bármilyen ahhoz fűződő reboot sem.
2018. október 28. 13:17
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Köszönöm nem... egyébkén sem tudták überelni az első három részt. Kedvenc filmem, de nem kellett volna már az a 4.-5. rész. Depp nélkül meg főleg ne. Jack Sparrow karaktere, személyisége ha nem lesz benne csak egy tucat kalózos film lesz a sok közül. Sparrow őrült, cinikus, vicces karaktere istenivé tette a filmet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: