Két hónap után az újonc dél-koreai csapat most az I Am You középlemezével tért vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezet a Stray Kids harmadik középlemeze
2018. október 24. 12:25
2018. október 24. 13:10
Huhh hát egy regényt tudnék írni arról mennyire szeretem őket és az új mini albumukat. Nem csalódtam bennük, tökéletesre sikeredett ez a visszatérésük is.
Most egy teljesen más oldalukat mutatták meg, ami nagyon tetszik, nekik ez is jól áll.
Mindegyik dal nagy kedvencem, de a number one nálam a 0325.
Remélem minnél többen felfigyelnek rájuk, mert a srácok fantasztikusak.
Mindegyik dal nagy kedvencem, de a number one nálam a 0325.
Remélem minnél többen felfigyelnek rájuk, mert a srácok fantasztikusak.
2018. október 24. 15:02
Úristeen, imádom *-* Életem legjobb születésnapi ajándéka volt ez az album, infón hallgattam meg és imádtam. Bármi, amit a fiúk kiadnak kezükből, rohadt jó ❤❤❤
2018. október 24. 23:10
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Nem akarok kisregényt írni, hogy mit érzek az albummal és a srácokkal kapcsolatban, szóval annyi legyen elég hogy masterpiece lett. Alig várom, hogy kézbe kapjam az albumokat.*-*
2018. október 25. 14:38
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nekem tetszik ez az új oldal, sőt... talán ha ezen az úton haladnak még kedvencek is lesznek. Szeretem az ilyen dalokat, amit most kiadtak. Az albumot is mindenképp meghallgatom és persze bekerül 2018 legjobb dalai közé is
2018. október 27. 15:36
Hiába rookie csapat, hiába idén debütáltak, már most olyan sikereket érnek el, hogy ki tudja, mi lesz még itt a későbbiekben... Nagyon szeretem őket, s nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy az augusztusi comeback után még idén újra visszatérnek. Hihetetlenek ezek a srácok, most is nagyot alkottak! Ugyanúgy tetszik ez a mini album is, mint az előző három! ❤
2018. november 07. 20:21
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
<3 <3 <3 <3 <
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: